Pedja je napisao:U pravu si Vladojice! Ja ne igram ovu ligu(a znaš i zašto,kao što i Ivan zna zašto-operisao sam koleno te nisam spreman za neke malo veće napore-eto sad znaju i ostali) i verovatno nemam prava da ovde dajem komentare...
Naravno da imas prava da dajes komentare, ali nemas prava da omalovazavas druge svojim komentarima.
Pedja je napisao:Iritiraš me u zadnje vreme,ti si nekog kao pobedio,pa kao daješ savete pa kao ovo,pa ono...Te onaj nema pojma,te onaj ne zna da gubi!Nisi ti nikog pobedio nego PREVARIO!Vladojice,prevario!
Neverovatno je da bas ti ovako komentarises i ne znam cime sam te ovoliko isprovocirao osim toga sto konacno docekah par pobeda... Jer sto se tice tih mojih pobeda (jaka stvar) od prosle subote kojima si prisustvovao (nismo cak ni igrali), lige juce, i te moje pobede, dal me Rajko pustio ili ne, ili se opustio previse pa izgubio nebitno je, ali ovo o cemu ti pricas, ja nisam osetio delic toga juce na ligi... ni od koga.Nisam osetio delic negativne energije, kao sto nekad osecam sa druge strane stola i sto ne volim. I ne znam otkud se bas ti, koji nemas nikakve veze sa mecevima koje sam igrao dobio/izgubio osecas pogodjenim/iritiranim.
Pedja je napisao:!No,nemam više vremena,čeka me Bindra da igramo!A ti?Naćićeš MOŽDA i ti nekog!
Jos jedan decji zajedljiv komentar. Igrao sam stoni i pre nego sto sam upoznao tebe ili bilo koga sa foruma, a zaista radije ne bih ni igrao nego da igram sa ljudima koji imaju tvoje stavove. Ima mnogo vaznijih stvari u zivotu od stonog tenisa. Ja ovo ne igram da bih pobedio, ili da ne bih izgubio, ili da bih dokazao nesto sebi ili bilo kome, ili da bih "napredovao" dok ne postanem superligas. Ja igram iz zadovoljstva, sve ostalo, "napredak", "pobede", "porazi" su samo posledice...
Lepo se izigraj sa Bindrom, i nemoj ga potajno mrzeti ako te pobedi. I izbegavaj sitna podj@bavanja, jer na kraju dovedu do ovoga. Nazalost.
Cao.