Masters turnir u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Masters turnir u Visnjici

Postod bindra » 17.12.2012, 22:54

Jbg.mislim da si obrnutim redosledom usao u ovaj sport tj.posto si mlad,prvo si trebao da naucis da igras sa gumama i nabacis neku tehniku.A kasnije u nekim godinicama(kao ja :D )ako neces da se lomatas da stavis nesto na bekend...Ali zelja za pobedom po svaku cenu je izgleda prevagnula i tu nema povratka :banghead:
Ovo je samo moje glediste :hello:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Vladojica » 17.12.2012, 23:22

Jes, pa tako su trebali da kazu i Joo Se Hyuku, prvo ti pobedi Xu Xina sa obicnim gumama, pa kad to naucis i ostaris, onda predji na travu :D.
Oprema nije bitna, bitna je tehnika i trening. I trava je guma, i sa njom mora da se nauci da se igra, ne mozes bas da je uzmes u ruke i kazes e evo sad pobedjujem. Sta god uzeo i dalje ces gubiti od ljudi od kojih manje treniras, a dobijaces samo one od kojih vise treniras, i to je tako. Smorna istina. :)
Nisam ja bas ni toliko mlad :D. Drugo stoni tenis je [img]sport[/img] za ljude koji se time bave profesionalno, za mene je zabava i rekreacija, jedino sigurno je to sto sam otisao na stoni, izigrao se dva sata i posle toga se dobro osecao, napredak i ucenje su u drugom planu, mada sto vise igras vise napredujes i shvatas o samoj igri. I tako... :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod bojan » 18.12.2012, 00:10

Puno lepih meceva, cestitke ucesnicima. Ja sam bio tog dana u Visnjici prepodne ali nazalost nisam imao vremena kao mladjani travar Vladojica da ostanem i celo popodne da odgledam meceve.

BTW, Vignja sto ne okacis neku sliku sa tvojim genijalnim home-made-trava-poklon reketom za Vladojicu da se malo zabavimo :lol: .
bojan

Pridružio se: 17.07.2011, 13:13
Reket: Andro Treiber Z
Fh - Andro Rasant Grip 1.9
Bh - Butterfly Rozena 2.1

Postod Pedja » 18.12.2012, 09:34

Vladojica je napisao:Jes, pa tako su trebali da kazu i Joo Se Hyuku, prvo ti pobedi Xu Xina sa obicnim gumama, pa kad to naucis i ostaris, onda predji na travu :D.
Oprema nije bitna, bitna je tehnika i trening. I trava je guma, i sa njom mora da se nauci da se igra, ne mozes bas da je uzmes u ruke i kazes e evo sad pobedjujem. Sta god uzeo i dalje ces gubiti od ljudi od kojih manje treniras, a dobijaces samo one od kojih vise treniras, i to je tako. Smorna istina. :)
Nisam ja bas ni toliko mlad :D. Drugo stoni tenis je [img]sport[/img] za ljude koji se time bave profesionalno, za mene je zabava i rekreacija, jedino sigurno je to sto sam otisao na stoni, izigrao se dva sata i posle toga se dobro osecao, napredak i ucenje su u drugom planu, mada sto vise igras vise napredujes i shvatas o samoj igri. I tako... :)

misliš da Joo nije naučio da igra beksajd gumama? :D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod bindra » 18.12.2012, 10:40

Jel to moj prijatelj Vladojica misli da je defanzivac?
Izvini molim te ali nemam taj utisak... :scratch:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Francuz » 18.12.2012, 11:32

Cao svima,

evo i ja da prenesem svoje utiske sa turnira.

Pre svega, bravo za organizatore. Sve je bilo kako treba: stolovi, zrebanje, organizacija u kompletu zato se i zahvaljujem pre svega Davoru i naravno svakome ko je doprinuo.

Meni je bio turnir jako zanimljiv jer sam po prvi put imao prilike da odigram sa nekim (odlicnim) igracima sa kojima nisam pre igrao.

U globalu, iako sam zavrsio prvi u grupi, mogu reci da nije bilo ni malo lako sa obzirom na kvalitet igre koje sam pruzio i na kvalitet protivnika (Person, Andrej i Ivan koji je po meni odlicno igrao).
Bilo je dosta gresaka i padova u koncentraciji koji su me cesto doveli do situacija u kojima nisam smeo da se nadjem.
To najbolje pokazuje mec protiv Djordjeta gde sam bukvalno 3 puta izgubio (kvazi) dobijene setove. Ali ako, to je dobra skola i primer za sve da se igra 110% dok se zadnji poen nije zavrsio. Ja naravno cestitam Djordjetu na dobru igru, dobre izbore i pre svega za borbenost i nisam sumnjao u njegov igracki kvalitet. Apsolutno ne zelim da minimizujem njegovu pobedu koju je potpuno zasluzio. Inace Person je zaista odlican igrac i zasluzivao je da me dobije ali je napravio slicnu gresku kao ja protiv Djordjeta, pad koncentracije i znamo svi kraj.

Brica? Sta ima da se doda ? Covek nije set izgubio ... i opravdao svoju ulogu velikog favorita. Nadam se samo da moj nindza saigrav nece imati traumu od krompira jer igramo sa njima iduceg petka ;)
Ja sam veoma zadovoljan mojim finalnim plasmanom na turniru iako mogu stvarno da zalim sto nisam imao priliku da okusim Bricinu odbranu u finale, ali sam sa ja kriv za to.

Nadam se da ce biti jos takvih turnira uz naravno jos bolje druzenje.

Veliki pozdrav za prijatelje iz Novog Sada i hvala im sto su dosli da uvelicaju ovaj dogadjaj.
I hvala djordjetu sto je postavio mec (a i odlican je kvalitet), imacu priliku da tacno vidim gde sam pogresio.

Poz ! :good:
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Vladojica » 18.12.2012, 12:31

bindra je napisao:Jel to moj prijatelj Vladojica misli da je defanzivac?
Izvini molim te ali nemam taj utisak... :scratch:

Ne spamuj ovako lepu temu o Masters turniru :P :).

Nego kad ce sledeci Masters, za 15 dana, jel da?? :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 18.12.2012, 12:44

Francuz je napisao:Cao svima,

evo i ja da prenesem svoje utiske sa turnira.

Pre svega, bravo za organizatore. Sve je bilo kako treba: stolovi, zrebanje, organizacija u kompletu zato se i zahvaljujem pre svega Davoru i naravno svakome ko je doprinuo.

Meni je bio turnir jako zanimljiv jer sam po prvi put imao prilike da odigram sa nekim (odlicnim) igracima sa kojima nisam pre igrao.

U globalu, iako sam zavrsio prvi u grupi, mogu reci da nije bilo ni malo lako sa obzirom na kvalitet igre koje sam pruzio i na kvalitet protivnika (Person, Andrej i Ivan koji je po meni odlicno igrao).
Bilo je dosta gresaka i padova u koncentraciji koji su me cesto doveli do situacija u kojima nisam smeo da se nadjem.
To najbolje pokazuje mec protiv Djordjeta gde sam bukvalno 3 puta izgubio (kvazi) dobijene setove. Ali ako, to je dobra skola i primer za sve da se igra 110% dok se zadnji poen nije zavrsio. Ja naravno cestitam Djordjetu na dobru igru, dobre izbore i pre svega za borbenost i nisam sumnjao u njegov igracki kvalitet. Apsolutno ne zelim da minimizujem njegovu pobedu koju je potpuno zasluzio. Inace Person je zaista odlican igrac i zasluzivao je da me dobije ali je napravio slicnu gresku kao ja protiv Djordjeta, pad koncentracije i znamo svi kraj.

Brica? Sta ima da se doda ? Covek nije set izgubio ... i opravdao svoju ulogu velikog favorita. Nadam se samo da moj nindza saigrav nece imati traumu od krompira jer igramo sa njima iduceg petka ;)
Ja sam veoma zadovoljan mojim finalnim plasmanom na turniru iako mogu stvarno da zalim sto nisam imao priliku da okusim Bricinu odbranu u finale, ali sam sa ja kriv za to.

Nadam se da ce biti jos takvih turnira uz naravno jos bolje druzenje.

Veliki pozdrav za prijatelje iz Novog Sada i hvala im sto su dosli da uvelicaju ovaj dogadjaj.
I hvala djordjetu sto je postavio mec (a i odlican je kvalitet), imacu priliku da tacno vidim gde sam pogresio.

Poz ! :good:

Da donesem dzakce krompira u petak, u slucaju da bude krompira protiv Brice da podelim utesne nagrade? :D

Nisam ja odlicno igrao, nego me isao servis jedno vreme. Kao i obicno, ruka omlitavi nakon tri seta i najkraca serva pocne da izlazi dva metra preko stola i to je kraj. A ti i nisi igrao bas koncentrisano...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ZoranV » 18.12.2012, 22:31

Slika
Davorove pripreme za Masters

Slika
travari

Slika
vladojica sa tajnim oruzjem sa striptizom latonovica u pozadini
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Vladojica » 18.12.2012, 22:37

Bojane nasao si da kacis ves, bas kad ja poziram za fotografiju :D
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja