)ako neces da se lomatas da stavis nesto na bekend...Ali zelja za pobedom po svaku cenu je izgleda prevagnula i tu nema povratka
Ovo je samo moje glediste

)ako neces da se lomatas da stavis nesto na bekend...Ali zelja za pobedom po svaku cenu je izgleda prevagnula i tu nema povratka

. 
. Drugo stoni tenis je [img]sport[/img] za ljude koji se time bave profesionalno, za mene je zabava i rekreacija, jedino sigurno je to sto sam otisao na stoni, izigrao se dva sata i posle toga se dobro osecao, napredak i ucenje su u drugom planu, mada sto vise igras vise napredujes i shvatas o samoj igri. I tako... 
.Vladojica je napisao:Jes, pa tako su trebali da kazu i Joo Se Hyuku, prvo ti pobedi Xu Xina sa obicnim gumama, pa kad to naucis i ostaris, onda predji na travu.
Oprema nije bitna, bitna je tehnika i trening. I trava je guma, i sa njom mora da se nauci da se igra, ne mozes bas da je uzmes u ruke i kazes e evo sad pobedjujem. Sta god uzeo i dalje ces gubiti od ljudi od kojih manje treniras, a dobijaces samo one od kojih vise treniras, i to je tako. Smorna istina.
Nisam ja bas ni toliko mlad. Drugo stoni tenis je [img]sport[/img] za ljude koji se time bave profesionalno, za mene je zabava i rekreacija, jedino sigurno je to sto sam otisao na stoni, izigrao se dva sata i posle toga se dobro osecao, napredak i ucenje su u drugom planu, mada sto vise igras vise napredujes i shvatas o samoj igri. I tako...

bindra je napisao:Jel to moj prijatelj Vladojica misli da je defanzivac?
Izvini molim te ali nemam taj utisak...
.
Francuz je napisao:Cao svima,
evo i ja da prenesem svoje utiske sa turnira.
Pre svega, bravo za organizatore. Sve je bilo kako treba: stolovi, zrebanje, organizacija u kompletu zato se i zahvaljujem pre svega Davoru i naravno svakome ko je doprinuo.
Meni je bio turnir jako zanimljiv jer sam po prvi put imao prilike da odigram sa nekim (odlicnim) igracima sa kojima nisam pre igrao.
U globalu, iako sam zavrsio prvi u grupi, mogu reci da nije bilo ni malo lako sa obzirom na kvalitet igre koje sam pruzio i na kvalitet protivnika (Person, Andrej i Ivan koji je po meni odlicno igrao).
Bilo je dosta gresaka i padova u koncentraciji koji su me cesto doveli do situacija u kojima nisam smeo da se nadjem.
To najbolje pokazuje mec protiv Djordjeta gde sam bukvalno 3 puta izgubio (kvazi) dobijene setove. Ali ako, to je dobra skola i primer za sve da se igra 110% dok se zadnji poen nije zavrsio. Ja naravno cestitam Djordjetu na dobru igru, dobre izbore i pre svega za borbenost i nisam sumnjao u njegov igracki kvalitet. Apsolutno ne zelim da minimizujem njegovu pobedu koju je potpuno zasluzio. Inace Person je zaista odlican igrac i zasluzivao je da me dobije ali je napravio slicnu gresku kao ja protiv Djordjeta, pad koncentracije i znamo svi kraj.
Brica? Sta ima da se doda ? Covek nije set izgubio ... i opravdao svoju ulogu velikog favorita. Nadam se samo da moj nindza saigrav nece imati traumu od krompira jer igramo sa njima iduceg petka![]()
Ja sam veoma zadovoljan mojim finalnim plasmanom na turniru iako mogu stvarno da zalim sto nisam imao priliku da okusim Bricinu odbranu u finale, ali sam sa ja kriv za to.
Nadam se da ce biti jos takvih turnira uz naravno jos bolje druzenje.
Veliki pozdrav za prijatelje iz Novog Sada i hvala im sto su dosli da uvelicaju ovaj dogadjaj.
I hvala djordjetu sto je postavio mec (a i odlican je kvalitet), imacu priliku da tacno vidim gde sam pogresio.
Poz !

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju