bindra je napisao:Sad ga odgleda na brzinu i mogu reci da sam zadovoljan na prvi pogled.Bilo je lepih poena i sa Pedjine i sa moje strane.Cak sta vise ovo podseca na "neki" stoni tenis,obzirom na to da obojica igramo tek po par godina.Normalno ima jos gomila stvari da se ispravi i dobro ce mi doci ovaj snimak da poradim na greskama!Hvala Sale majstore na snimku!!!
Na početku petog seta trebalo je ja prvi da serviram a ne ti
...ali da znaš....naj..o si sledeći put 
Vladojica je napisao:Pedja, predji na travu, and you will achieve a power greater than Bindra

, ali ne zbog turnira nego zato sto je auto odbiJo da se upali nakon njega.
. U grupi sam jos izgubio od odlicnog Ace, a provukao se Sanji i Vignji tesnim pobedama, bas kao i Nebojsi u cetvrtfinalu, momku koga prvi put vidim, a igra bas lepo
. U polufinalu se Gacic smorio koliko nisam bio u stanju da pruzim iole bolju igru. Za trece mesto nismo igrali, a Rajko je djentlmenski ustupio mesto Lucicu, koji je prevalio daleki put iz drugog dela nick-a i biJo bas raspolozen za igru. On me je, uprkos tesnom rezultatu koji je dosao kao posledica prevelikog broja gresaka, odrao ko vola.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju