Masters turnir u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Masters turnir u Visnjici

Postod misirac » 17.12.2012, 17:05

Djordje, verovatno od uzbudjenja zbog NLO objekata na forumu,prevideo si da je Vladojica pobedio na pripremnom turniru za Masters.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod petarl » 17.12.2012, 17:35

djordjestanic je napisao:Ovaj smak sveta samo što nije! Prvo Davor a sada Pera Lukić na forumu!

:clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

Da, eto i mene :) Pa postaje sve zanimljivije i nekako se ovaj forum i uopšte sajt, ''materijalizovao'' preko Davorove sale za stoni tenis i svih ljudi koje sam upoznao i uživo, pa mislim da je korektno da napišem i ja poneku reč, pogotovu posle ovako uspešno organizovanog i odigranog turnira.
Još jednom čestitke, i hvala Ivanu na dobrodošlici, a i nisam loše odigrao, ovo mi je bio možda i najbolje odigrani turnir do sada.
petarl

Pridružio se: 13.12.2012, 21:45
Reket: Karakašević M - custom made
FH-Tenergy 05 - 1,9mm
BH-Joola Air - 2,0mm

Postod djordjestanic » 17.12.2012, 17:59

misirac je napisao:Djordje, verovatno od uzbudjenja zbog NLO objekata na forumu,prevideo si da je Vladojica pobedio na pripremnom turniru za Masters.

:doh: :doh: :doh: :doh:

Kako mi se to moglo desiti.

Ovom prilikom izvinjavam se Vladojici a i svim ostalim članovima foruma na ovakvoj kardinalnoj grešci

Znači još malo pa Vladojica dolazi na Masters?
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 17.12.2012, 18:25

misirac je napisao:Djordje, verovatno od uzbudjenja zbog NLO objekata na forumu,prevideo si da je Vladojica pobedio na pripremnom turniru za Masters.

Vladojica - Banjica 2-1 je bilo :D Hihi.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod bindra » 17.12.2012, 20:15

Koliko sam razumeo propozicije lige Spin na spin-nema igranja sa zabranjenim gumama...Tako da pre svakog meca rekete na sunce haha
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Vladojica » 17.12.2012, 20:16

Lose si razumeo, mada ako hoces dacu ti poen fore :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Pedja » 17.12.2012, 20:52

uuuuuuuu,ovo je biloooooo,onnnnoooo :wink:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod bindra » 17.12.2012, 20:53

Ma znas ti i bez tih zabranjenih guma da igras dobro samo nisi svestan toga...Nemoj da te ljudi mrze bez razloga a siguran sam da od tih 20 tak travuljina u tvojoj torbi ima i neka koja je dozvoljena :thumbsup:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Vladojica » 17.12.2012, 21:05

Haha, nemam ih vise, evo sad bas gledam imam samo 15-tak zabranjenih trava, poslednju dozvoljenu sam zamenio sa Vladom Scepanovicem za Baxtera :D. A ko ce mene mrzeti, veruj mi, dok sam gledao masters shvatio sam koliko sam sicusan i beznacajan u svetu stonog tenisa, i koga je uopste briga sa cime igra neki tamo Vladojica pacer :D.
Pricam ja jednom sa jednim poznanikom koji je extra igrac, moze i Britku da bije, i kazem mu sa cime igram, rekoh sad ce on mene da krene da ubedjuje da ne igram sa time, al on mi samo rece da se opustim i uzivam, jer ima mnogo bitnijih stvari u zivotu od stonog tenisa :). Eto, kad mi on to rece, kuda dalje :D.
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Vladojica » 17.12.2012, 21:54

Inace Djordje, sad odgledah snimke, super je kvalitet snimaka, stvarno da ostane za uspomenu :D. Ovakav prirodan ugao kamere nemaju ni na ITTV-u.
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja