Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod ZoranV » 02.02.2012, 16:41

A mali Grbić treba valjda da dobije Velikog Duleta da bismo mu promenili prefix...
Uostalom znam samo velikog Batu Grbića (ali iz folklora -Kolo) pa ne znam zašto bismo ovog zvali mali...po igri ne svakako...
(a ni po težini :) )
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Francuz » 03.02.2012, 11:16

ivan je napisao:Inace, naglasimo, za neke kojima je primorac off- spor i mrtav, da Francuz igra sa najsporijim reketom od svih nas (osim dva tri defanzivca), i starim gumama koje ne prelepljuje, ali udara brze od svih, i uglavnom pobedjuje na turniru.

Sto se mene tice Primorac OFF- je odlicno drvo jer je lako, ima dosta kontrole i omogucava lepljenje razlicitih stilova guma. Kao gume koristim SAMBA max na obe strane, sto je po meni idealna guma zbog svoje mekoce i omogucava da apsolutno radis sta hoces loptici.
Brzina udarca ne treba biti rezultat brzog reketa nego brzine ruke ... inace reket je igracov rekvizit a ne igrac reketov.
Razumem sto neki igraci koriste veoma brze rekete (pogotovo brze gume kao tensor itd... ili lepak) da bi korigovali neke nedostatke kao slabo kretanje ili sporiju ekzekuciju udarca, ali po mom licnom iskustvu svaki igrac koji zeli da zaista unapredi svoju igru mora biti sposoban da igra sa sporijem reketom i da osnovno gradivo utvrdi pre nego sto pocne da igra sa brzim reketom da bi ubrzao svoju igru.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 03.02.2012, 14:17

eto, kad covek koji zna da igra to kaze, onda to mora biti tacno. Inace to drvo ima odlican balans, i ja sam igrao s njim nekad. Neverovatno je da moje drvo od 85 grama, sa dve veoma lake gume, i sa 5 grama na donjem delu drske opet ima tesku glavu, a to me uzasno nervira. A isto je bilo i sa korbel drvetom od 76 grama. I to je i glavni razlog sto ja menjam opremu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 03.02.2012, 17:42

Glavni razlog je što ne znaš da igraš a imaš para da to potkrepiš kupovinom nove opreme :P :P :P :P

Što je igrač bolji on igra sa bržim reketom jer brži reket mu daje još brzine (fenomenalno, zar ne) ali ta brzina je kontrolisana od strane dobrog igrača. Džaba najbrži reket ako je to previše brzo za onoga ko ga drži.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 03.02.2012, 18:05

samo ti zaebavaj, ali seti se da si i ti isto to uradio. 'Tezak mi alc, teske gume, boli me ruka...' i kupio novi. A ja ne bih menjao korbela i rakze, ali odjednom vise nisam mogao da pokrecem reket brzo kao pre, pokrenem drsku al glava reketa nece, sta sam mogao nego da uzmem najlakse gume koje sam nasao.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Sale » 03.02.2012, 19:02

Sutra kod Davora pa makar kroz smetove,Dule, Aca i ja.Vidimo se...
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod gimi » 03.02.2012, 19:06

meni se bas nesto prigralo :yahoo: ...ako me bude drzalo i izjutra, vidjamo se! :)
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Vladojica » 03.02.2012, 19:18

I ja cu sutra da dodjem ukoliko ne iskrsne nesto.Valjda ce raditi prevoz :grin:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod sanja » 03.02.2012, 19:56

u subotu najavljena zestoka konkurencija kod Dakija. Nadam se da cu uspeti da se izorganizujem i da dodjem. Nisam igrala sest dana i pocinjem polako da kriziram.
sanja

Pridružio se: 24.01.2012, 18:07

Postod Vladojica » 03.02.2012, 20:12

Kad zvanicno sutra pocinje turnir, u 11 ili u pola 11?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja