Spin na spin liga - odjeci i reagovanja

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Spin na spin liga - odjeci i reagovanja

Postod Sale » 26.01.2013, 23:49

Lepo vece u Visnici, jos uvek je atmosfera polu naelektrisana kako se bude priblizavalo takmicenje kraju verujem da ce biti raznoraznih anegdota.Pozdrav za Vladoicin tim,dolaskom Zdenka dobili su na kvalitetu i pocinjem da navijam za njih.Sto se Frendova tice atmosfera u timu sve bolja i bolja da Bog zdravlja i mi smo sretni,Ljuba je standardno dobar ali Duki i ja nekako izgorimo cekajuci takmicenje na ovo recimo mesec dana,ali bicemo bolji.Pozdrav za zoroga i jedva cekam revans, sto se ne izvesnosti tice protiv dobrog Ceraka sinoc je na nasu zalost nije bilo naime njihov dubl nam je zadao prvi poraz u dubl igri a Ivan me je u sestom mecu onako polubolestan deklasirao ,cestitke Ceraku samo da spomenem i na zalost ne ovekovecen mec izmedju Ljube i Zokija koji sam imao srece da gledam i uzivam, u drugom setu 10-6 za Ljubu ali Zoki uzima set,u trecem 10-7 za Zokija ali Ljuba uzima set,ne izvesno do kraja i peti odlazi u razliku gde Ljuba ima malo vise sportske srece i koristi dve malo vislje vracene loptice i dobija mec.
Uzivajte u dva snimljena meca u prvom Ljuba i Zdenko a u drugom dubl Cerak i Frendovi

Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod gimi » 27.01.2013, 01:56

ivan je napisao:Takmicarska komisija u sastavu Rajko Jovanovic, Dragoljub Milivojevic i Srdjan Stevanovic, a na predlog organizatora lige, donela je odluku o kaznama:
- Stevic Ivica jedan timski mec neigranja zbog nesportskog ponasanja
- Gacic Marko dva timska meca neigranja zbog vise puta ponovljenog nesportskog ponasanja

ivan je napisao:Ilic/Ilic - Stevic/Gacic 3:2 (11:9 11:9 9:11 9:11 11:9)

Bio paklen dubl? :lol:
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Marko Gacic » 27.01.2013, 15:27

Bravo za komisiju ove velike lige,smatram da suspendovanje dva najbolja igraca ove lige je namerno uradjeno da bi ekipa Nindza izgubila sledece kolo,jos jednom bravo za veliku komisiju ove Lige sampiona...(SRAMNO)
Marko Gacic

Pridružio se: 23.12.2011, 22:49

Postod aca spiner » 27.01.2013, 15:33

jeste nas smorili ali nema veze,zvao sam ruleta sa banjice dolazi da (se)igra.....ostacemo prvi svakako nemojte da brinete ipak smo mi nindze!
aca spiner

Pridružio se: 12.07.2011, 19:03

Postod NemanjaR » 27.01.2013, 15:56

A hocete pare ? E pa nema! Do kraja lige bice te jos par puta pod suspenzijom i onda dzaba i Rule !
A i ovako ste coko moko igraci :rotfl:
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod Sale » 27.01.2013, 16:08

E meni je zao ali opet i drago sto cu konacno da gledam malo i Acu kako igra. :cool: A mi smo ludi sto ne udaramo ringove i sutiramo stolove,,dosta sa nasiljem na sportskim borilistima" Ziveo kapiten Nindzi koji i pored suspenzije svoja dva igraca ne gubi nadu. :grin: Slozio bih se sa Markom da je ovo velika liga,ja vecu nisam igrao niti bih. :cool:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod misirac » 27.01.2013, 16:19

Dugo sam se premisljao da li da repliciram petom igracu lige ali sam na kraju odl;ucio da ipak to uradim.Prvo:Moras da citas sta pise u obavestenju .Komisija je donela odluku po predlogu organizatora Drugo:Ne znam da li je odluka bila jednoglasna ali ja sam bio za novcanu kaznu.Trece:Cak i da ste prva dva igraca lige a niste to vam ne daje za pravo da se nesportski ponasate.
Za Ivicu me cudi,a ti si prosli put bio opomenut.Cetvrto:Imate pravo na zalbu pa ce komisija razmatrati istu.Peto:Ako mislis da liga nije dostojna tvog prisustva ,sto se mene licno tice ne moras ni da igras.
PS.Sto se tice Ace o njemu mislim sve najbolje,jedva cekamo da se pojavi Milanovic Slobodan da se poigra sa nama.U ostalom to i jeste svrha lige,sto vise boljih igraca.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod gimi » 28.01.2013, 00:16

Aj da se malo uozbiljimo, pa sve po stavkama ;)

Prvo, mislim da je preterano istovremeno kazniti dva igraca iz iste ekipe zabranom igranja, ma koliko da su svojim ponasanjem zasluzili kaznu. Smatram da bi im trebalo dozvoliti da ne leze u zatvoru istovremeno.

Drugo, ovo je nekakva "profesionalna" liga, ne? Zasto ih ondaK ne udariti po novcaniku, ili makar to ostaviti kao alternativno resenje ovakvim kaznama? :?
...nek ide npr. u fond za utesnu nagradu treceplasiranoj ekipi :idea:
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Marko Gacic » 28.01.2013, 00:30

Sve je ovo preozbiljno shvaceno,sto se tice komisije i organizatora,suspendovati oba prva igraca iz iste ekipe stvarno nije uredu,ako sam ja dobio opomenu prvi put i tek onda sledece kolo suspendovan ok ali zasto to onda nije slucaj sa Ivicom nego odma po kratkom postupku,valjda je cilj ovde da se igra a ne da se ovo shvati kao neka profi liga gde neko kaze ovi su suspendovani i to je to,cemu placanje i igranje ako ce neko sutiranje ringa ili stola da se sankcionise suspenziom,nismo ni prvi ni poslednji koji su to uradili...i dalje stojim da je ovo SRAMNA odluka VELIKE KOMISIJE!!!!!!!
Marko Gacic

Pridružio se: 23.12.2011, 22:49

Postod Vladojica » 28.01.2013, 00:33

I meni je palo na pamet da bi kazne mogle biti novcane, a da imaju svoj ekvivalent u vidu zabrane igranja, pa da kaznjeni igrac moze da bira da li hoce da otplati kaznu ili da kaznu odsluzi neigranjem, pa sta se kome vise svidja :). Jer neigranje je prakticno najstroza kazna, strozije bi bilo samo da automatski izgube neki mec.
A zapravo mislim da bi najpostenija kazna za to sutiranje ringova psovanje i td. bila da se u samom tom mecu dobijaju opomene, gube poeni, zuti i crveni kartoni i td. sve sto se u takvim situacijama inace radi u zvanicnim mecevima gde postoji sudija, koji to moze da dosudi, mada nemamo sudije, pa to otpada :). Jer sta znaci tom nekom "ostecenom" igracu koji je izgubio mec jer ga je mozda nesto od protivnikovog ponasanja poremetilo, sto je ovaj kaznjen neigranjem sledeceg meca, on je izgubio pa je izgubio :).
A opet za sutiranje ringa, kolika se kazna za to dobija kad na mecu postoji sudija? Ako se recimo samo gubi jedan poen, onda je zabrana igranja jednog meca ipak prestroga i trebalo bi omoguciti novcani ekvivalent kazne, posto nema sudija. Ako se zbog toga gubi mec, onda je kazna od neigranja u redu.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja