Lepo vece u Visnici, jos uvek je atmosfera polu naelektrisana kako se bude priblizavalo takmicenje kraju verujem da ce biti raznoraznih anegdota.Pozdrav za Vladoicin tim,dolaskom Zdenka dobili su na kvalitetu i pocinjem da navijam za njih.Sto se Frendova tice atmosfera u timu sve bolja i bolja da Bog zdravlja i mi smo sretni,Ljuba je standardno dobar ali Duki i ja nekako izgorimo cekajuci takmicenje na ovo recimo mesec dana,ali bicemo bolji.Pozdrav za zoroga i jedva cekam revans, sto se ne izvesnosti tice protiv dobrog Ceraka sinoc je na nasu zalost nije bilo naime njihov dubl nam je zadao prvi poraz u dubl igri a Ivan me je u sestom mecu onako polubolestan deklasirao ,cestitke Ceraku samo da spomenem i na zalost ne ovekovecen mec izmedju Ljube i Zokija koji sam imao srece da gledam i uzivam, u drugom setu 10-6 za Ljubu ali Zoki uzima set,u trecem 10-7 za Zokija ali Ljuba uzima set,ne izvesno do kraja i peti odlazi u razliku gde Ljuba ima malo vise sportske srece i koristi dve malo vislje vracene loptice i dobija mec.
Uzivajte u dva snimljena meca u prvom Ljuba i Zdenko a u drugom dubl Cerak i Frendovi

A mi smo ludi sto ne udaramo ringove i sutiramo stolove,,dosta sa nasiljem na sportskim borilistima" Ziveo kapiten Nindzi koji i pored suspenzije svoja dva igraca ne gubi nadu.
. Jer neigranje je prakticno najstroza kazna, strozije bi bilo samo da automatski izgube neki mec.