Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 29.12.2011, 03:24

Ponovo duga noc u Visnjici! Cak 28 igraca je doslo, sjajan ambijent, ohladjena prostorija za igru, 4 grupe po 7, naigrasmo se u grupi. Igrao sam dobro obucen, da ne bih zapatio neku upalu pluca. Svidja mi se taj setup, gornji i donji deo trenerke, tako sam uvek na radnoj temperaturi. Malo vise znojenja i gubljenja tecnosti, i mozda koji put zakacim reketom za odecu, ali prehlada free, to je najvaznije. U principu bilo je hladno samo meni, svi ostali su bez problema igrali u majicama.
U grupi sam dobio Srleta, NemanjuR, Cedu, cuvenog internacionalca Ivanceva koji hara po turnirima i ligama u Sloveniji, a Phrnjak me pustio. Momak iz Sapca, Vasic mislim, me razbio s lakocom, mislim da nisam vratio skoro ni jednu servu, spin i pimpl. Ipak sam bio prvi u grupi, posle grupe dobio velikog Duleta Petrovica, ovo je bio bas lep mec, bar meni, bilo je bas zanimljivih poena. U cetvrtfinalu od svih drugoplasiranih iz ostalih grupa naleteh bas na Marka Gacica, koji me uvek omlati onako pedagoski, koristeci samo pimpl i dropsot. I tu je bio kraj za mene, ipak sam ostao da odgledam do kraja. Nisam ispratio dobro ostale grupe, Davor je pobedio Gacica i bio prvi u svojoj, Ivica Francuz prvi u svojoj, dobio mislim Gimija, Duleta Petrovica i SCVladu u svojoj. U cetvrtfinalu Phrnjak izbacio Davora, koji je ipak bio srecan i bice jos bar 7 dana, dobio Gacica u grupi. U polufinalu Ivica dobio Phrnjaka, Gacic Gimija ( ovde je bilo sjajnih poena, kad porastem ocu da imam forhend kao Gimi). Finale repriza jednog od prethodnih, Gacic dobio Ivicu. Za trece Phrnjak Gimija. Zavrseno brze nego se ocekivalo, u 2:15.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 29.12.2011, 08:51

ivan je napisao:Ponovo duga noc u Visnjici! Cak 28 igraca je doslo, sjajan ambijent, ohladjena prostorija za igru, 4 grupe po 7, naigrasmo se u grupi. Igrao sam dobro obucen, da ne bih zapatio neku upalu pluca. Svidja mi se taj setup, gornji i donji deo trenerke, tako sam uvek na radnoj temperaturi. Malo vise znojenja i gubljenja tecnosti, i mozda koji put zakacim reketom za odecu, ali prehlada free, to je najvaznije. U principu bilo je hladno samo meni, svi ostali su bez problema igrali u majicama.
U grupi sam dobio Srleta, NemanjuR, Cedu, cuvenog internacionalca Ivanceva koji hara po turnirima i ligama u Sloveniji, a Phrnjak me pustio. Momak iz Sapca, Vasic mislim, me razbio s lakocom, mislim da nisam vratio skoro ni jednu servu, spin i pimpl. Ipak sam bio prvi u grupi, posle grupe dobio velikog Duleta Petrovica, ovo je bio bas lep mec, bar meni, bilo je bas zanimljivih poena. U cetvrtfinalu od svih drugoplasiranih iz ostalih grupa naleteh bas na Marka Gacica, koji me uvek omlati onako pedagoski, koristeci samo pimpl i dropsot. I tu je bio kraj za mene, ipak sam ostao da odgledam do kraja. Nisam ispratio dobro ostale grupe, Davor je pobedio Gacica i bio prvi u svojoj, Ivica Francuz prvi u svojoj, dobio mislim Gimija, Duleta Petrovica i SCVladu u svojoj. U cetvrtfinalu Phrnjak izbacio Davora, koji je ipak bio srecan i bice jos bar 7 dana, dobio Gacica u grupi. U polufinalu Ivica dobio Phrnjaka, Gacic Gimija ( ovde je bilo sjajnih poena, kad porastem ocu da imam forhend kao Gimi). Finale repriza jednog od prethodnih, Gacic dobio Ivicu. Za trece Phrnjak Gimija. Zavrseno brze nego se ocekivalo, u 2:15.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Sale » 29.12.2011, 16:25

Jedan je ninja,alee jedan je ninja... Ivan je opisao jucerasnji spektakl,samo da dopunim nekim desavanjima,redosled u mojoj grupi:Davor,Ninja,mali Kreja,Aca,ja,Bindra(srecan rodjendan)juce ga nije islo,i jos jedan gospodin dobar igrac iz starije garde ne znam ime izvinjavam mu se.Kreja nije imao vremena da nastavi turnir pa smo se Aca i ja pomerili za 1 mesto.Atmosfera odlicna sve manje kuknjave na kasne sate ucesnici polako shvataju da je ovo ponocni turnir a onaj u subotu podnevni.Evo i meceva...

I veliki Davor se omrsio

I finale finala Ninja i Ivica 3-0

Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 29.12.2011, 17:33

Bravo za najboljeg snimatelja u celom Meksiku! I igra i zeza se, animira, komentarise, pije pivo i stize da pohvata sve meceve. Da od mene zavisi snimanje, ne bismo imali ni jedan mec, kao sto nismo ni imali u prethodnih 2-3 meseca. A i odlicno je igrao i zabelezio par dobrih pobeda.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Sale » 29.12.2011, 17:50

Dobri Ivke,dobro sam se najeo pre turnira pa sam bio samo za zezanje,sad gledam meceve(svoje)i sramota me sto sam piskarao kako pocinjem da igram i fh,lose sam se kretao,bio tezak sebi,igrao nekako za poen,pa celo vece bekendao,nisam bio opusten,vise nervozan,mozda sam kasno popio pivo. :doh: .A da ,pa i ti bi snimao da su baterije bile pune :grin: . Pozdrav i odrzavaj ovaj sajt sto ga u svetu nema :clapping:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod scvlada » 29.12.2011, 18:17

Meni su nedostajale Saletove bajadere :beg: Nisam u zadnjem setu protiv Ivice vratio zbog toga :roll: sedam servi uzastopno :yahoo:
Sale da nisi snimio još koji meč?
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod First » 29.12.2011, 23:27

Sale kralju :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Francuz » 30.12.2011, 08:34

Odlican turnir, odlican ambijent, vrhunski kamerman i dobro druzenje.
Svaka cast pobedniku kao i svim drugim ucesnicima.

Vidimo se do godine :) Srecni praznici !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ZoranV » 30.12.2011, 15:22

Od koga je izgubio Kreja u kosturu?
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 30.12.2011, 22:08

otisao je nakon grupe.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja