Ponovo duga noc u Visnjici! Cak 28 igraca je doslo, sjajan ambijent, ohladjena prostorija za igru, 4 grupe po 7, naigrasmo se u grupi. Igrao sam dobro obucen, da ne bih zapatio neku upalu pluca. Svidja mi se taj setup, gornji i donji deo trenerke, tako sam uvek na radnoj temperaturi. Malo vise znojenja i gubljenja tecnosti, i mozda koji put zakacim reketom za odecu, ali prehlada free, to je najvaznije. U principu bilo je hladno samo meni, svi ostali su bez problema igrali u majicama.
U grupi sam dobio Srleta, NemanjuR, Cedu, cuvenog internacionalca Ivanceva koji hara po turnirima i ligama u Sloveniji, a Phrnjak me pustio. Momak iz Sapca, Vasic mislim, me razbio s lakocom, mislim da nisam vratio skoro ni jednu servu, spin i pimpl. Ipak sam bio prvi u grupi, posle grupe dobio velikog Duleta Petrovica, ovo je bio bas lep mec, bar meni, bilo je bas zanimljivih poena. U cetvrtfinalu od svih drugoplasiranih iz ostalih grupa naleteh bas na Marka Gacica, koji me uvek omlati onako pedagoski, koristeci samo pimpl i dropsot. I tu je bio kraj za mene, ipak sam ostao da odgledam do kraja. Nisam ispratio dobro ostale grupe, Davor je pobedio Gacica i bio prvi u svojoj, Ivica Francuz prvi u svojoj, dobio mislim Gimija, Duleta Petrovica i SCVladu u svojoj. U cetvrtfinalu Phrnjak izbacio Davora, koji je ipak bio srecan i bice jos bar 7 dana, dobio Gacica u grupi. U polufinalu Ivica dobio Phrnjaka, Gacic Gimija ( ovde je bilo sjajnih poena, kad porastem ocu da imam forhend kao Gimi). Finale repriza jednog od prethodnih, Gacic dobio Ivicu. Za trece Phrnjak Gimija. Zavrseno brze nego se ocekivalo, u 2:15.

.A da ,pa i ti bi snimao da su baterije bile pune 
Nisam u zadnjem setu protiv Ivice vratio zbog toga
Srecni praznici !