Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 21.11.2011, 10:52

scvlada je napisao:

Post od ivan » 18.11.2011, 17:32
kO RADI TAJ I GRESI, NECU DA CUJEM DA NEKO KRITIKUJE MOG NAJBOLJEG SNIMATELJA I REZISERA PRENOSA.

Jel to misliš na onog što je preprošle srede uradio što ja neću ni za sto godina.Jesam bio pospan i jedva gledao na oči,kad pogledah na susedni sto a tamo nekadašnji bekend za sve pare (igrao je bekendom po celom stolu) vuče četiri forhend spina zaredom.Gledam i neverujem.Mislim sanjam. :doh: A Sale se samo nasmejao kao da to nije ništa :yahoo:

To je nemoguce. Neko se maskirao u Saleta. Ili je taj tvoj polusan ipak bio san?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 21.11.2011, 10:54

Dragoljub Milivojevic je napisao:
gimi je napisao:Vazi Dragutine :good:

He he he... Bilo je i toga. Dragomir, Dragojlo, Dragorad, Miroljub... Retko ko mi iz prve zapamti ime. :arrgghh: :lol:

Hoces da kazes da svi ti ljudi grese? Hm, da nisi ipak ti taj koji je zaboravio? :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Dragoljub Milivojevic » 21.11.2011, 11:40

ivan je napisao:
Dragoljub Milivojevic je napisao:
gimi je napisao:Vazi Dragutine :good:

He he he... Bilo je i toga. Dragomir, Dragojlo, Dragorad, Miroljub... Retko ko mi iz prve zapamti ime. :arrgghh: :lol:

Hoces da kazes da svi ti ljudi grese? Hm, da nisi ipak ti taj koji je zaboravio? :D

Pa pazi, sve je moguće. Odavno to beše kad su mi dodelili ime. Čak šta više, i ne sećem se tog trenutka... :lol:
Ej ali pazi ovo: i na sajtu stono-teniskog saveza vojvodine mi pogrešili ime. Stavili Dimitrije. To je neverovatno. Neko prokletstvo me prati sa rođenim imenom... :D
Korisnikov avatar
Dragoljub Milivojevic

Pridružio se: 23.05.2011, 08:14
Reket: Daska - Michael Maze
Forehand - Donic Acuda S1
Backhand - Donic Copa Gold

Postod ivan » 21.11.2011, 11:46

haha :D Vidis, ni ti vise nisi siguran koje ti je pravo ime, mozda su i u opstini pogresili ka su upisivali u licnu kartu :D
Meni je slicno sa prezimenom, sto puta su me prozivali i upisivali kao Dragojlovica, Dragojevica, Dragosavljevica, Radivojevica.... Ljude mrzi da citaju i pamte sve sto ima vise od 5-6 slova. Trebalo bi svi da imamo imena i prezimena do 5 slova, da bi administrativni radnici mogli da obavljaju svoj posao.
ivan

Postod Dragoljub Milivojevic » 21.11.2011, 15:40

Ćuti dok ne počnem da sumnjam da l' ja uopšte postojim. :D

A što se prezimena tiče to bolje i da ne počinjem da ti pričam kako meni greše prezime. Ja kad sam se prvi put prebacio u STK "Smederevo" odštampali mi na dresu Milojević. Ja prosto ne mogu da verujem šta sve neće da mi se desi. Ali vremenom sam se navikao. :roll:
Korisnikov avatar
Dragoljub Milivojevic

Pridružio se: 23.05.2011, 08:14
Reket: Daska - Michael Maze
Forehand - Donic Acuda S1
Backhand - Donic Copa Gold

Postod ivan » 23.11.2011, 11:24

Niko da pomene subotnji turnir na kom je pobedio Igor Grbic. Bilo nas oko 10-12, ali ne mogu da se setim ko je ucestvovao, kod mene u grupi Vita, Grbic, Bindra, i ne secam se ko jos. Znam da sam izgubio u grupi od Grbica 3:2 , a ostale dobio, posle grupe sam dobio nekoga, pa Bindru, pa u finalu opet izgubio od Grbica s 3:2. Igor je postao opasan otkako je prestao da vuce bekhend spinove. Mislim da su Bindra i Kramarsic igrali za trece mesto, ne znam ko je pobedio. Inace sam odavno resio da subota vise ne utice na rejting listu, ali da ne bude da je zbog mog poraza, ubacicu i ovu. Nekad, kad dobijem internet.
ivan

Postod Sale » 23.11.2011, 12:59

Pozdrav i cestitke za velikog-malog Grbica,samo napred...Ako se ne varam u poslednje vreme je pobedjivao i Jelketa P.,Acu spina,velikog Duleta,sada tebe,nebo je granica,navijam za njega. :good:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Pedja » 27.11.2011, 11:48

Bio turnir kod Davora.Pobedio zubar. :grin:(mislim da se ovde odaziva na- reketaš).Ivan posle rovovske borbe pobedio Neđu. Ja ispao u četvrtfinalu...Odigrao sam jedno 12 mečeva i otišao kući sav razglavljen :bye: :D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod reketas » 27.11.2011, 22:44

Jes vala, u subotu se bas naigrasmo . Ja sam igrao nekim reketom sa travuljinom (cini mi se monster), jer su mi se gume na mom reketu poprilicno stvrdnule. Kada pogodim travom onako kako treba to zaista daje vrlo nezgodne lopte sa nekom cudnom rotacijom. Ali mislim da su meni vise pravile problema nego protivnicima. Sa Nedjom sam odigrao bar jedno deset partija( prijateljskih) i sa Pedjom jos jedno 5-6 + mecevi na turniru. Sve u svemu gomila stonog tenisa po vrlo povoljnoj ceni.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod Vladojica » 27.11.2011, 23:12

Monster, pa ti bas hoces da mi se pridruzis na rang listi :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja