zipo je napisao:Dobro DJordje zahvaljujem,na ukazanoj gresci.A Vignja, dati kazem zalio se taxi, u vezi zamene reketa ,rekao mi da si veliki prevarant,samo si nalepio drske od Donika ,tako da upozorava clanove u vezi neke trgovine sa tobom. Moguce da sam malo gresio sa gramatikom,nisam toliko vest u kucanju .Jos jednom hvala DJordje
i mogla bi neka slika da padne, cisto da vidimo da li je stvarno neko drugo drvo u pitanju.zipo je napisao:Dobro DJordje zahvaljujem,na ukazanoj gresci.A Vignja, dati kazem zalio se taxi, u vezi zamene reketa ,rekao mi da si veliki prevarant,samo si nalepio drske od Donika ,tako da upozorava clanove u vezi neke trgovine sa tobom. Moguce da sam malo gresio sa gramatikom,nisam toliko vest u kucanju .Jos jednom hvala DJordje
ivan je napisao:Dva dana sam bez interneta...a verovatno i danas, sbb veli da ce poslati nekoga na teren da izmeri signal, a kao i radovi su u toku na bulevaru, pa je zato u prekidu mozda... sto znaci ko zna kad ce proraditi![]()
Elem, u subotu na turniru, osim one trojice koji su se najavili da ce osvojiti turnir, bilo je jos oko 9-11 ljudi, igrali smo u dve grupe. Ja bez dorucka, i pomalo pospan, lose sam igrao grupu, izgubio od Kramarsica i jedva pobedio Vitu i Duleta Petrovica, ipak sam bio prvi u grupi, u cetvrt finalu dobio Bindru, u polufinalu Kramarsica. U drugoj grupi Mrdakovic (Reketas) prvi, posle dobio nekoga, pa Duleta u polufinalu. U finalu 3:0 za mene. Za trece mesto Dule dobio Kramarsica. Sve u svemu izigrali smo se.

zipo je napisao:...A Vignja, dati kazem zalio se taxi, u vezi zamene reketa ,rekao mi da si veliki prevarant,samo si nalepio drske od Donika ,tako da upozorava clanove u vezi neke trgovine sa tobom...
zipo je napisao:Izgleda se potkrala greska,izvinjavam se.A DJordje ne razumem tvoju , rec preodao reket .A jesam taxi, i javno se izvinjavam Vignji i polis Stanicu,Zamolio bi te Ivane da me isklucis sa ulogovanog sajta , ovde ima mnogo teoreckih znalaca ,a nemaju pojma o stonom tenisu i meni nije tu mesto ,i skini me sa liste .UNAPRED HVALA.
.
.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju