Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Pedja » 09.04.2011, 13:03

A što Zorana jAGODINCA? Pa čovek je iz Petrovca na Mlavi!
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod scvlada » 09.04.2011, 19:30

A što Zorana jAGODINCA? Pa čovek je iz Petrovca na Mlavi!

Pa svi ga znaju kao Zokija Jagodinca.Kakve veze ima što je iz Petrovca.Nadimci su čudo.
Kamo izveštaj sa turnira subotnjeg? Već sam se navikao da pročitam izveštaj iz prve ruke.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 09.04.2011, 20:22

Pa i Acu Petrovica zovu Aca spiner iako... kako da kazem...preferira donji spin.
Jagodinac ili ne, odlican je igrac.

Elem, danasnji Davor Open je okupio 13 probranih igraca. Grupa A: Ivancev, Vignjevic, Grbic, Keres, Profesor Ilic i Dobrosavljevic. Grupa B: Novakov, Dule Petrovic, Aca Petrovic (u profesionalnim krugovima poznatiji kao Aca spiner), Vulicevic, Savevski, Papovic i Kramarsic. U mojoj grupi prvi je bio Profesor Ilic, samo mu je uvek neugodni Grbic uzeo jedan set, ostali jok. Ja drugi, Keres Vita treci, Grbic cetvrti. Desio se i veliki derbi Ivancev - Dobrosavljevic, mec je snimljen i bice postavljen cim mi ga snimatelj dostavi. U drugoj grupi prvi je bio Novakov, drugi Dule Petrovic, treci Kramarsic, cetvrti mislim Aca spiner. Ja sam dobio Kramarsica 3:0, i u polufinalu sam igrao sa Novakovim, vrlo tesan mec, dobio sam 3:2 (11:9 u petom setu). U drugom polufinalu Profesor Ilic je dobio Duleta Petrovica. U finalu ja dobio Profesora 3:2, mec sa dosta preokreta i tesnim krajem, klasika. Poveo sam 2:0, onda 2:2, i u petom setu 11:8 (cini mi se) za mene. Dobar mec u svakom slucaju, bas sam za svaki poen morao da grizem iz sve snage. Nisam se nikad ovoliko umorio na stonom tenisu kao danas.
Snimili smo nekoliko meceva, kad bolje razmislim mahom mojih (nije to bio moj izbor), naravno tehnika je zakazala u finalu, marfijev zakon, memorijska kartica se prepunila pa su samo prva dva seta snimljena.
Lep turnir bio u svakom slucaju. Za finale smo postavili i sudiju i onu tablu sa rezultatom pa je izgledalo malo ozbiljnije, bar nama koji se ne takmicimo u zvanicnim takmicenjima.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Nenad Ivancev » 10.04.2011, 00:05

Da dodam samo da mene danas na turniru nije razbio ko nije hteo.. Promasio sam u proseku 3 serve po setu i sve ciste sto sam mogao.. Mozda je svaka sedma usla.. Jedini mec koji sam iole normalno odigrao je sa Profesorom Ilicem i bilo je 3:2 za njega i u petom, posle 8:7 za mene na kraju 11:9 za njega.. Ivan je odigrao - da ga od '84. ne pamtim u takvom izdanju.. Spin za spinom, kretanje, kontre, stalozen pre svega, tacke, fenomenalna predikcija protivnikovih udaraca... Privilegija mi je bila da mu dodam vodu u finalu da se osvezi izmedju setova... Sada bez zezanja - Bravo za Ivana!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod First » 10.04.2011, 03:20

Neverovatno, sad se utrkujete ko ce kome vise komplimenata da udeli :-D Salu na stranu, svala cast, lepse mi je ovakav izvestaj da citam (sa po nekoliko dobronamernih sala), nego gde se stalno prepucavate ko je bolji. Cestitke Ivanu, a cestitke i Nenadu, jer ako me secanje dobro sluzi, on je osvojio prosli turnir, ili je igrao finale. U svakom slucaju, sve vise licite na Zvezdu i Partizan :):)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 10.04.2011, 09:26

To je sve zbog tebe Firste...sad moramo da se prepucavamo kroz pohvale. Pohvalio bih Nenada da je najbolji dodavac vode u celom Meksiku :D

Inace, cini mi se da mi bolje organizujemo turnir kad sam organizator nije prisutan :D , kod njega nema sudije u finalu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod scvlada » 10.04.2011, 15:34

Bravo Ivane.Dobiti Nocu i Profu na istom turniru,svaka čast.Red je da ponoviš rezultat i u sredu.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 10.04.2011, 20:13

vrlo duhovito...jedino da ne dodje nekih 7-8 ljudi koji me mlate redovno...
ivan

Postod Sale » 10.04.2011, 21:17

Bravo bravo za Ivana,e a ja sam ti ono najbolji ortak dodao sam Nesi vodu da ti doda...
jedva cekam da okacis meceve. Bez zezanja bravo.Ovo je za nauk svima nama da se moze kad se hocje.Ohrabruje i cinjenica da subotnji DAVOR open postaje ozbiljan.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Nenad Ivancev » 10.04.2011, 21:59

Ako treba, preskocicu sredu.. Sampione, samo reci sta treba i resen problem :-) Nebitno da li treba voda, da ti prosetam kuce, idem u nabavku ili ne dodjem u sredu :-) Jedan je Sampion!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja