od ivan » 09.04.2011, 20:22
Pa i Acu Petrovica zovu Aca spiner iako... kako da kazem...preferira donji spin.
Jagodinac ili ne, odlican je igrac.
Elem, danasnji Davor Open je okupio 13 probranih igraca. Grupa A: Ivancev, Vignjevic, Grbic, Keres, Profesor Ilic i Dobrosavljevic. Grupa B: Novakov, Dule Petrovic, Aca Petrovic (u profesionalnim krugovima poznatiji kao Aca spiner), Vulicevic, Savevski, Papovic i Kramarsic. U mojoj grupi prvi je bio Profesor Ilic, samo mu je uvek neugodni Grbic uzeo jedan set, ostali jok. Ja drugi, Keres Vita treci, Grbic cetvrti. Desio se i veliki derbi Ivancev - Dobrosavljevic, mec je snimljen i bice postavljen cim mi ga snimatelj dostavi. U drugoj grupi prvi je bio Novakov, drugi Dule Petrovic, treci Kramarsic, cetvrti mislim Aca spiner. Ja sam dobio Kramarsica 3:0, i u polufinalu sam igrao sa Novakovim, vrlo tesan mec, dobio sam 3:2 (11:9 u petom setu). U drugom polufinalu Profesor Ilic je dobio Duleta Petrovica. U finalu ja dobio Profesora 3:2, mec sa dosta preokreta i tesnim krajem, klasika. Poveo sam 2:0, onda 2:2, i u petom setu 11:8 (cini mi se) za mene. Dobar mec u svakom slucaju, bas sam za svaki poen morao da grizem iz sve snage. Nisam se nikad ovoliko umorio na stonom tenisu kao danas.
Snimili smo nekoliko meceva, kad bolje razmislim mahom mojih (nije to bio moj izbor), naravno tehnika je zakazala u finalu, marfijev zakon, memorijska kartica se prepunila pa su samo prva dva seta snimljena.
Lep turnir bio u svakom slucaju. Za finale smo postavili i sudiju i onu tablu sa rezultatom pa je izgledalo malo ozbiljnije, bar nama koji se ne takmicimo u zvanicnim takmicenjima.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people