Jihaaaaa!
U međuvremenu smo dobili Kanjižu 4 : 1 (u prvom krugu izgubili smo 3 : 4).
Međutim onda se zakuvalo. Čoka je trebala da dobije Bački Petrovac da bismo imali šansu za borbu. Momci iz Čoke su se razboleli i tražili da se meč odloži.
Bački Petrovac nije pristao na to. Čoka dolazi u Petrovac i sa dva bolesna momka ih dobija 4 : 2.
Petrovac traži da se meč igra u drugom terminu od planiranog. Mi pristajemo. Meč se igrao danas.
Ako dobijemo 4 : 2 ili bolje mi prolazimo u 2. srpsku ligu. Ako bude 4 :3 za nas, gledaće se set količnik a ako oni dobiju bilo kako oni prolaze u viši rang.
Mislim da su bili i malo sumnjičavi kako smo mi dobili Čoku a oni tako lako izgubili.
Petrovac je ekipa veterana svi su oko 68-69 godišta. Ta ista ekipa je igrala i nekadašnju prvu ligu (sada bi to bila super liga) i nezgodni su jer su približnih kvaliteta bez obzira ko igra. Zato imaju jako puno varijacija u postavljanju ekipe. Za druge ne znam ali znam da je Turan bio u 12 pionira stare SFRJ koja je bila ultra jaka. Njihov dubl, Turan-Lomen igra zajedno preko 30 godina i znaju se u dušu.
Dosta je zavisilo od postave. Nama je bio cilj da pri postavljanju WEI igra sa dva njihova najjača a ja da prvi meč igram sa njihovim najslabijim igračem.
Oni su obrnuli postavu i ja sam onda igrao sa dva najjača a WEI sa trećim igračem. Totalno su nas nasamarili i drugi put jer su i Petrovcu napravili postavu koja njima odgovara. Kada smo pročitali postave Turan se okrenuo prema svojima i kazao da je dobra postava za njih. U tom trenutku imali su popriličnu prednost na papiru iako meč nije ni počeo.
Prvi meč sam igrao protiv Pavela Turana. Dobio sam 3 : 2 na razliku u petom setu.
Drugi meč Slobodan Brankov gubi od Lomena sa 1 : 3.
Treći meč WEI dobija Zaborskog sa 3 : 0.
Dubl mi (WEI Stanić) dobijamo Turan i Lomena sa 3 : 0.
I na kraju Stanić - Lomen 3 : 2.
Stvarno sam Kralj Drame

Na kraju 4 : 1 za nas.
MI ULAZIMO U 2. SRPSKU LIGU
Baš sam zadovoljan a uopšte nije izgledalo dobro posle 4. kola a posebno posle 9. kola.
Zanimljivo je da sam ja Zoliki Falbu rekao pred početak drugog dela rekao da sve mečeve dobijamo sa 4 : 1 ili 4 : 0 i tako je i bilo.
Baš sam ponosan na ekipu i na sebe.
Sutra več nastavljamo RESTLINS ligu ali to je druga priča.