Kolenica kup XI

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Kolenica kup XI

Postod Dejan Zeremski » 01.06.2013, 11:31

Hvala Ivane na trudu i pomoći !
Ovo je rang lista nakon prvog turnira u ovoj godini.
Na prvom turniru je bilo prijavljeno 165 učesnika ali se zbog loših vremenskih uslova ( baš noć pre je pao sneg ) se odazvalo 138 igrača !
Očekujemo Vas i dobrodošli u Bečej :wave:
Dejan Zeremski

Pridružio se: 04.08.2011, 21:32

Postod LucicNS » 09.06.2013, 23:52

Na zalost, zbog povrede i obaveza, morao sam pauzirati jos jednom... :(

Kakvi su rezultati?
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod Dejan Zeremski » 10.06.2013, 09:40

Het trik „Kolenica“ za Zvonimira Britku

Beograđanin Britka i ovoga puta bio je najbolji na tradicionalnom „Kolenica kupu“ u Bečeju, treći put zaredom.

„Kolenica kup“, međunarodno Otvoreno prvenstvo Bečeja za veterane, uz učešće 121 stonotenisera iz Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Crne Gore i Srbije održano je danas u OSC „Mladost“.
Po treći put trofej „Kolenica kupa“ (kategorija veterana od 35 do 50 godina starosti) osvojio je beograđanin Zvonimir Britka. On je u finalu savladao šefa stručnog štaba STK Bečej Milutina Rutu Glavaškog, dok su treće mesto podelili domaći takmičar Zoltan Kovač i Beograđanin Ljuba Milošević.
U konkurenciji stonotenisera starih između 50 i 60 godina najbolji je bio Vladan Vuković iz Beograda, srebro je otišlo u ruke Podgoričana Budimira Božovića, a bronzani su bili Rumun Stilian Ilku (Temišvar) i Bela Stojan iz Subotice.
U najstarijoj kategoriji (60+) pobedio je Zdenko Mađer (Beograd) koji je u finalu savladao Novosađana Slavoljuba Kulišića. Treće mesto podelili su Dragan Pjevač (Sombor) i Miroslav Jelača (Beograd).
U apsolutnoj konkurenciji sve lovorike su pripale Stefanu Kostadinoviću iz Subotice, drugi je bio Vladimir Radonjić iz Senta, a dva treća mesta pripala su Marinu Runjiću (Osijek) i Zvonimiru Britki.
Svi koji su danas došli u sportski centar da pogledaju mečeve, mogli su da vide kvalitetan stoni tenis, „vatru“ za stolom, a bilo je na momente i prekomerne nervoze. Sve to govori da je „Kolenica kup“ prerastao u jedan od najjačih i najprestižnijih turnira u okruženju, a verovatno i šire. Potvrda tome je i učešće Oskara Nikovica, ambasadora Republike Mađarske u Srbiji, koji je pokazao da ume dobro da igra ping pong.
Na jedanaestom kolenica kupu nastupile su i tri dame, iz Rumunije, Hrvatske i Srbije, što naravno raduje organizatora turnira. A
odličan organizator i ovoga puta je bio STK Bečej ispred koga su nastupila sedmorica veterana. Pored Glavaškog i Z. Kovača koji su se okitili medaljama, grupnu fazu takmičenja prošli su i Dragin, Zeremski, Bezeg, Silard Kovač i Pejović.
Dejan Zeremski

Postod Dejan Zeremski » 10.06.2013, 09:41

Dejan Zeremski

Postod Moso » 10.06.2013, 16:34

Dejan Zeremski je napisao:https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151674448962069&type=1

Mozda bi ste na nekom od narednih turnira mogli pored 1000 slika da ubacite i poneki video snimak :wave:
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod Dejan Zeremski » 10.06.2013, 17:14

Dejan Zeremski

Postod Moso » 10.06.2013, 17:40

Dejan Zeremski je napisao:http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/becej/kolenica-kup-u-beceju_399383.html

Tu takodje nema video snimka (ili sam ja slep pa ne vidim) samo sto je RTV prenela vest (mozda su i snimali ali sam ja mislio na youtube snimke koje svako kasnije moze da pogleda).
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod Dejan Zeremski » 10.06.2013, 18:36

Ma znam na šta ste mislili.Na žalost mi nismo angažovali kamermana što ćemo pokušati odraditi naredni put.
U sali sam video nekoliko stalaka i kamera pa bih zamolio ako neko od forumaša ime snimke da okači kod ovog posta !
Hvala unapred
Dejan Zeremski

Prethodni

Povratak na Takmičenja