Vidovdanski turnir u Kruševcu

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Vidovdanski turnir u Kruševcu

Postod Jovan » 14.07.2012, 23:04

djordjestanic je napisao:
Milan je napisao:Postojale su kategorije za kadete i mlađe kadete, ali organizatori nisu obraćali previše pažnje na starost igrača tako da sam ja sa 16 godina mogao da igram za mlađe kadete.

Ne mogu da verujem da je ovo moguće :banghead:

Jeste, moguce je, na zalost. Zato sam i postavio pitanja.
Na stetu dvojice mladjih, koji su, kako cujem, bili dobri, ali nisu dobili medalje u ovakvom sistemu.

Postojala je kategorija za odrasle (gde su igrali neki od juniora) i za mladje (kadeti, mladji kadeti, juniori, svi u jedan kos). Osim ako nisu nesto posle izmenili, kada su odigrane grupe.
Jovan

Pridružio se: 23.05.2011, 21:13

Postod moravac » 15.07.2012, 08:03

Nije bilo kategorije mladjih kadeta(zvanično po zapisnicima).
Kadeti i juniori su mogli da biraju svoju ili stariju kategoriju.
moravac

Postod Milan » 15.07.2012, 11:11

Na to sam i mislio, ali kažem da nisu proveravali starost... Inače, sve ostalo što se tiče organizacije je bilo odlično.. Pozdrav.. :)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod Jovan » 15.07.2012, 12:00

moravac je napisao:Dopuna rezultata
-juniorke
1. Vuletić Nevena-Radnički.Kg
2. Simović Jelica-Radnički.Kg
3. Milić Milica- STK Kruševac

-Juniori
1.Bogdanović Uroš-STK Lešak
2.Perović Jovica - STK Lešak
3.Petrović Veljko- STK Spin.Kg

-kadeti
1.Čolović Vladimir-STK Lešak
2.Marković Filip-- STK Kruševac
3.Đorđević Vladan--STK Lešak

slike stižu...

moravac je napisao:Nije bilo kategorije mladjih kadeta(zvanično po zapisnicima).
Kadeti i juniori su mogli da biraju svoju ili stariju kategoriju.

Hajde, otici ce tema u nedogled, a niko nikoga ne napada.
I ne treba.
Nije problem birati svoju i stariju kategoriju. Pitanje je sto su juniori birali mladju ili stariju kategoriju, a njihove (juniorske) na pocetku nije ni bilo.
Sve u svemu, neki juniori su bili medju kadetima.
Zato se pitam samo kako su posle izrangirali za medalje.
Ako su naknadno juniori igrali odvojeno, ok.
Ako su juniori ostali sa kadetima, nije bas ok.
A igrali su.
Bilo i proslo. Ovde i ovako nece biti pravog odgovora, bio sam samo malo radoznao, vazno je da je bio stonoteniski dogadjaj, bice bolje.
Jovan

Postod milantra » 27.07.2012, 13:52

Jovan je napisao:Sada mi ovo nije jasno.
Rekose mi da na turniru nije bilo dovoljno juniora, pa da su jedni igrali sa odraslima, a drugi sa kadetima.
S druge strane, nema medju finalistima iz grupe kadeta imena onih koji su prosli grupu, cini mi se drugu.
Kako je izvrseno rangiranje, tj. ko se sa kim sastao posle grupa, po kom kriterijumu?

Jovane, Pozdrav od Milana iz KŠ-a, koga korisnik "moravac" pominje kao jednog od organizatora Vidovdanskog turnira. Javljam se kako bih razjasnio par stvari i nejasnoća ostalim članovima oko kategorija učesnika na turniru. Na samom turniru bile su sledeće kategorije: mlađi kadeti, mlađe kadetkinje, kadeti, kadetkinje, juniori, juniorke i rekreativci.S obzirom da za mlađe kadete i mlađe kadetkinje nije bilo prijava, u tim kategorijama se nisu ni održala takmičenja. U kategorijama kadeta bio je prijavljen određen broj takmičara (sada ne mogu da se setim tačnog broja) i u toj kategoriji se i dobio konačan plasman, kao što je i korisnik "moravac" naveo. U kategoriji kadetkinja prijavljena je samo jedna takmičarka (Milić Milica iz KŠ-a 1997 godište) koja je iz tog razloga prebačena u kategoriju juniorki u kojoj su bile već prijavljene (nažalost) samo 2 takmičarke i to iz KG-a. Zato smo odlučili da Milić Milicu (kada je devojčica već došla i imala želju da učestvuje) prebacimo u kategoriju juniorki i na taj način učinili takmičenje u toj kategoriji zanimljivijim. Rezultate te kategorije izneo je korisnik "moravac". Imali smo situaciju da je junior Bogdanović Uroš iz STK "Lešak" izrazio želju da učestvuje pored juniorske ( u kojoj je superiorno osvojio I mesto) i u kategoriji rekreativaca, sa čime smo se složili i niko od prisutnih nije bio protiv nje njegove želje. Ako je to neki "problem" što smo izašli u susret navedenom takmičaru (koji već par godina unazad aktivno učestvuje na Vidovdanskom turniru sa još nekoliko svojih prijatelja i čine nam čast svojim prisustvom),onda u redu. Ne vidim nijedan razlog da smo kao organizatori turnira napravili pogrešnu selekciju igrača na samom turniru. Nama je posebno zadovoljstvo što se iz godine u godinu družimo sa ljudima iz drugih gradova što je i suština ovog turnira. Pozdrav svima i vidimo se dogodine u Kruševcu. Svi ste dobrodošli.
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Milan » 27.07.2012, 14:53

Pozdrav Trajce :)
Milan

Postod milantra » 30.07.2012, 09:23

Pozdrav i tebi Milane (Mićune). Dođi u četvrtak sa svojim drugovima iz Ćićevca u STK "Napad" u naselju UN od 18 do 19h da igramo rekreativni turnir. Vidimo se. Trajče.
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Milan » 30.07.2012, 10:03

Dolazimo sigurno!
Milan

Postod Jovan » 03.08.2012, 22:25

Milane,
hvala sto ste se javili. Nije mi bila namera da vas dovodim u ikakvu nepriliku. Ni najmanje.
Sto se tice vaseg odgovora, niti sam pomenuo juniorke, niti sam mislio na njih.
Govorio sam o onome sto su mi meni bliski ljudi preneli, koji su pratili pocetak turnira, i sto znam da jeste tacno.
Uostalom, i korisnik "Milan" je potvrdio svojom izjavom, nenamerno, ono sto sam pomenuo.
Pitanje sam postavio sa dobrom namerom, da razjasnim sebi jednu nelogicnost, posto sam video imena pobednika u kadetskoj konkurenciji.
I na prvim stranicama sam obrazlozio, ne bih da ponavljam.
Kao sto rekoh jednom u ovoj temi, izgleda da pravi odgovor necu dobiti. Niti mi je vise vazan.
A sportska dogadjanja podrzavam, i, ako mi uslovi dozvole, mozda se vidimo dogodine na istom turniru.
Jovan

Prethodni

Povratak na Takmičenja