Rapid x- Press

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Rapid x- Press

Postod krox » 05.01.2012, 18:34

Jel zna netko sto o ovoj gumi, koliko traje , kako vuce, kako baca, jel daje dovoljno snage za igru sa poludistance, , metar, metar i pol od stola, kakva je za ulaz, kako drajfa, kako se ljepi, sa novim sa starim ljepilom( odma da kazem da imamm samo staro, pa me zanima dali nakon dva dana nakon sto s e ljepilo osusi postane tvrda i mrtva?? )? recimo da igram agresivno ,sa forhenda vucem ,ulazim na stolu odma.preferirram forhend spin na sve zivo, al ibez problerma i drajfam sa forehanda, na koju i mislim ga staviti. igram vec dugo i igro sam i lige i turnire i znam igrati. moram reci zasto mjenjam svoj Tsp triple, zato sto kad nije frisko prelepljena, maknem se pola metra od stola. udarim malo van tijela il malo ispred vise i guma odma baci u mrezu, a i izlizala se ipak, mada kada je friska reagira fenomenalno i super je igrati, ali mi se neda ljepiti a neda m ise nabijati ko konj tu lopticu pola metra od stola, volim igru iz zgloba i lakta tu, i plasirai dosta... igram stalno, 4-5 puta tjedno sada.
krox

Pridružio se: 15.08.2011, 10:49
Reket: Drvo: Timmo Boll Forte OFF
Forehand: Tenergy 05 2.1
BEckend: Rapid X-Press 1.9

Re: Rapid x- Press

Postod ZoranV » 06.01.2012, 12:56

Ja imam tanku crnu ali mi je vrlo brza a ne lepim je uopste...mozda zato sto je tanka dobro poklapa visoke loopove na stolu...i ja uglavnom igram na stolu i iz zgloba...deblja je sigurno jos brza a valjda i jaci spin ima...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod krox » 07.01.2012, 16:30

odlucio sam ju na bekendu koristit,frisko sam ju naljepio jucer,starim ljepilom, kupitom kod gospodina LJubise, navodno glavnoga zastupnika Butterflaya za Srbiju,decki iz kluba kupili na turniru u Slavonskom brodu mislim ljetos,neka bijela boca neprozirna i neko razrijedjeno ljepilo, al dobro ljepi , samo ga je trebalo mijesati puno... i prebacio par loptica, bez ozbiljne igre da mogu ista reci, odlucio sam ju ipak na bekend staviti, cini mi se da je taman tvrda da mogu i spinati i lupati kontrice najbolje kak mi pase.debljine 1.7. baca dosta visoko kolko sam osjetio u to malo igre, tako da bi to moglo biti problem.jako je brza, hvata spin super isto...i da. naravno,a ako je tanka i debela i ljepljiva da super poklapa spinove, to je i cilj tanki guma, al je problem kad odes od stola, leti sve dole i nema snage zaigrati iz zgloba, treba nabijati jako onda, zato ja i mjenjam TSP svoj , koji super radi al izlizan je i mrtav ako se ne ljepi stalno, a kad je guma mrtva bilo kaki ulaz na stolu zatvorenim reketom i lopta ode u mrezu, sto je naravno nedopustivo... u mome stilu igre pogotovo.Ali zato kada je naljepita frisko, fina mekana hvata ko luda feeling nevjerojatan, al hebiga, nema sanse da ju ljepim stalno, a uostalom i zabranjeno je.
krox

Pridružio se: 15.08.2011, 10:49
Reket: Drvo: Timmo Boll Forte OFF
Forehand: Tenergy 05 2.1
BEckend: Rapid X-Press 1.9

Postod ZoranV » 08.01.2012, 11:00

zaboravio sam da kazem da sam gornju povrsinu gume omeksao sa wd40 premazivanjem jedanput, i od tad mnogo bolje hvata i spinuje, ne spada loptica...
ZoranV

Postod ZoranV » 08.01.2012, 11:16

za sundjere ti treba ovo, samo po jedanput:
Disclaimer: Use of boosters is not allowed for competitions where ITTF rules are in effect.

This thread is dedicated to demystifying the confusing world of boosters so players know what's available and they aren't conned into using products that are overpriced, ineffective or possibly even potentially dangerous (such as lighter fluid). I will keep updating the list on the first post of this thread as more info comes in.

Haifu Brown Oil (No longer sold to the public) Advertised to be used by the Chinese National Team.

Dandoy Bio Booster ($22/100ml) Used by a lot of Euro players, is said to work well.

Dian Chi Booster ($70/130ml) Need more data.

Falco Tempo Booster ($24/250ml) Review

Falco Tempo Long Booster ($35/150ml) Supposed to last over 3 months! Review

Falco Life Expander ($30/100ml) Applied to the topsheet! Video | Review

Protestt Easy Speed Boost ($29/100ml) Need more data.

TRF Belgium ($21/100ml) Discussion

TTNPP Haifu Oil Subsitute ($8/50ml) Need more data.

--- Home Brew Boosters ---

Paraffin Oil Need more data.

Baby Oil Need more data.

Eucalyptus Oil Need more data.

Olbas Oil Need more data.

JA KORISTIM OVO, SAMO PO JEDANPUT ZA TVRDE SUNDJERE
http://oneofakindtrading.com.au/ecolo_expander_ii.htm
ZoranV

Postod gimi » 08.01.2012, 14:11

ZoranV je napisao:JA KORISTIM OVO, SAMO PO JEDANPUT ZA TVRDE SUNDJERE
http://oneofakindtrading.com.au/ecolo_expander_ii.htm

Ovo deluje interesantno. Dva sloja na higher transcend su mi odmah prosla kroz glavu. Di to ima da se kupi i posto je?
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod ZoranV » 08.01.2012, 14:20

Uzo sam ga od Jelace, davno...trosim ga samo u izuzetnim slucajevima, kad nista drugo ne pomogne...ali pitaj Jelacu...
UPOZORENJE: Svi ovi idu samo na nove nelepljene gume (ili gume sa totalno skinutim starim / novim lepkom)
ZoranV

Povratak na Oprema