milantra je napisao:Juče sam se video sa prijateljem koji mi je rekao da je pre par dana kupio u "Markopu" Sriver FX. Međutim, sav razočaran i besan rekao mi je da je sa tom gumom igrao jedan trening i odmah je skinuo. Kada je malo bolje pogledao gumu primetio je da je guma tvrđa nego što bi trebalo da bude. Odmah je posumnjao u "Kinesku" verziju sa "Alibabe". Pokazao mi je gumu i stvarno se radi o "Kinezu". Guma je tvrda, sunđer je tamniji, jednom rečju katastrofa. A plaćena je 25 evra. Mislim da bi ovome trebalo stati na put i da se narod ne obmanjuje.
moravac2 je napisao:Sa aliexpressa(alibabe) kupovati samoHS, Friendship, Globe, Dawei, Palio i sl. Nikako: Butterfly, Donic, Yasaka, Nittaku, Stiga, Tibhar...
Majstor Bob je napisao:Moj drug je kupio Viscariu u Markopu kad je bilo snizenje za 60e, u odnosu na moju Viscariu iz Nemacke deluje jeftino i obrada je smesna. Na prvi pogled se ucini da je sve isto ali nije. Drvo je krivo , kad ga stavite na sto bukvalno se klacka. Drugar je pozvao da reklamira. Dobio je odgovor da posalje dasku i da mora da ceka mesec dana da se resi reklamacija. Sto je smesno ako je kriva vidis i posaljes coveku drugu dasku. Sve u svemu ja kupujem u markopu loptice i tekstil za sina i to je to. Sve ostalo kupujem preko Nemacka ili Estonija.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 2 gostiju