carbon drva

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

carbon drva

Postod Nikola Milonja » 10.02.2014, 14:27

Da li moze neko tacno da mi objasni sta znaci karbonsko drvo, i koja je njegova prednost ili mana u odnosu na ostala drva koja nemaju karbon.
Hvala unapred
Nikola Milonja

Pridružio se: 19.01.2014, 17:40

Re: carbon drva

Postod jbgwtf » 10.02.2014, 17:19

Nikola Milonja je napisao:Da li moze neko tacno da mi objasni sta znaci karbonsko drvo, i koja je njegova prednost ili mana u odnosu na ostala drva koja nemaju karbon.
Hvala unapred

tacno znaci da je u pitanju drugi materijal :good: ... imas sad razne vrste karbona... alc, zlc...neki su tvrdi neki meksi....karbon ne znaci nuzno brzina, imas cak i defanzina drveta sa karbonom... u sustini nema pravila, sve zavisi od izrade i od drveta koje se kombinuje s njim..
NAJCESCE : karbon je tvrdji od drveta, kruci... = brzi, sa manje kontrole ... zato je i pocela upotreba... opet sve zavisi od karbona.. meni se vise svidja osecaj sa karbonom nego allwood..(zbog krutosti, ne mogu da smislim osecaj kad udarim, i osetim glavu reketa) , mada opet- ima i allwood koji su slicni karbonu...na primer cuveni timo boll spirit ima karbon i jedna je od najizbalansiranijih...u smislu kontrola=brzina
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Re: carbon drva

Postod tititj » 10.02.2014, 18:21

Veoma lepo objasnjenje ali je tema promasila kategoriju. Ovake teme ubuduce postuj u kategoriju oprema :-)
tititj

Pridružio se: 08.12.2013, 23:30
Reket: Pimorac Japan 2017
Tenergy 80 FH
Tenergy 05fx BH

Povratak na Oprema