Podebljati rucku

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Podebljati rucku

Postod Predrag » 11.07.2013, 09:49

Imam Maze carbon off ako uzmem medicinski traku i od fl rucke oblijepim i napravim st,da li mislite da ce to uticati na tezinu reketa i samim ti igrivost.
Predrag

Pridružio se: 18.05.2013, 04:42

Re: Podebljati rucku

Postod Moso » 11.07.2013, 13:29

Da iskoristim ovu temu, meni se ruke izuzetno znoje dok igram tako da rucka bude skroz mokra a video sam da neki ovde na forumu oblepljuju trake oko rucke pa me zanima da li ta traka stiti od znoja i gde se moze nabaviti ?
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod kjanko » 11.07.2013, 13:54

Mozes uzeti grip u skladiste za tennis. I da, utice na tezinu reketa, dodaje oko 5-10g
Xiom Diva // Xiom Sigma II Pro // Xiom Sigma II Medium
Yasaka Ma Lin Extra Offensive Pen // Butterfly Tenergy 05 // Butterfly Tenergy 05-FX
Yasaka Ma Lin Carbon // DHS Skyline 2 Provincial NEO // Stiga Calibra Tour S
kjanko

Pridružio se: 27.04.2013, 21:13
Reket: Yasaka Ma Lin Carbon
FH: DHS Skyline 2 Provincial NEO
RPB: Stiga Calibra Tour S

Postod msajder » 11.07.2013, 14:04

definitivno ta trakica pomaze sa znojenjem dlanova.... Mada i ona se moze natopiti znojem i praviti problem ali definitivno je lakse sa njom nego li bez nje, barem meni, prvo manje se kliza reket ( skoro nimalo ), drugo prijatnije je, trece malo zadeblja rucicu i onda i kod straith drski nemas problema sa isklizavanjem i cetvrto mnogo lakse okrecem reket (BH na FH stranu). A mozes je nabaviti u svakoj sportskoj radnji koja prodaje tenisku opremu, to je ista ona trakica koju koriste i teniseri, nema skoro nikakvih razlika, a obzirom da je rucica stonoteniskog reketa mnogo manja nego li teniskog reketa, imaces u jednoj trakici dva namotaja otprilike da iskoristis.

I da sto se tice otezanja, mislim da ona ne tezi vise od 2 do 3 grama max ako je preseces na polovini i ne stavis previse ko sto vidim da neki stavljaju, tako da sto se tice uticaja na igru, to je minimalno i brzo se privikavas na takvu rucicu jer je prijatnija nego li gola rucica.... Pozz
Korisnikov avatar
msajder

Pridružio se: 30.01.2012, 21:28
Reket: Drvo: Joola Roosi Fire;
Fh: Hurikane NEO3 max;
Bh: LKT Rapid Speed 2.0mm.

Postod dr.vladan » 11.07.2013, 20:48

Naravno, koriste se teniski tkz cover gripovi kojih ima u debljinama 0.5, 0.6, 0.7..makar ja te imam, postoje super dry verzije itd. Ja kad sam ponovo počeo lupati pingić stavio sam i takav grip, i zbog znojenja i zbog osećaja....čini mi se da ne dodaje u masi reketa previše. Inače preporučujem Prince gripove, microtacky. :wave:
dr.vladan

Pridružio se: 30.06.2011, 22:31
Reket: Head YT Speed IG Elite tenis
Gewo Senta drvo
fh Andro Hexer
bh Btf Tackiness

Postod ZoranV » 12.07.2013, 20:06

ja koristim cev od bele ili grao stiroporske plastike za termo izolaciju cevi...na metar pa je seckam makazama...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Povratak na Oprema