M.Maze off carbon

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

M.Maze off carbon

Postod Predrag » 11.07.2013, 07:44

Sa stonim tenisom sam poceo pre nekih pola godine,da se ne hvalim jer je glupo samo recimo da mi nadprosjecno dobro ide.
Moje pitanje je da li valja kombinacija M.Maze carbon off sa gumama donic acuda s1 i tibar genius.
Hvala Unaprijed
Predrag

Pridružio se: 18.05.2013, 04:42

Re: M.Maze off carbon

Postod bindra » 11.07.2013, 08:14

Ako ti odgovara znaci da valja i obrnuto...Neki saveti ovde ce ti pomoci ali sve zavisi od onog sto sam zakljucis i osetis u igri.Zato igraj sto vise i ne mozgaj previse o opremi da nebi usao u zacarani krug bacanja para bez potrebe...
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Re: M.Maze off carbon

Postod Predrag » 11.07.2013, 08:25

Da potpuno te razumijem,pre toga sam imao primorac off- daska za koju svi kazu da je dobra za pocetnike cak i prebrza ja sam svima tvrdio da mi je prespora za mene,i svi su govorili ma dje prosto nemoguce,ali nisam bio lijen pa sam napravio test,malo se posluzio lukavstvom :) kupio gotovi reket od 7 eura tecnopro,i zalepio i sriver i friendship i na jednoj i drugoj kombinaciji izlolovao dasku,kako ljudi koji se bave profesionalno stoni tenisom ne bi vidjeli koja je koja daska,Svi su rekli za dasku od gotovog reketa od 7 eura da je brza i bolja od Primorca off- a pre toga su mi govorili ma ti si lud primorac je i dovoljno brz.Sad mi govore da je moguce da je fals :) a inace napredujem nevidjeno brzo ali iskreno igram do 7-8 sati dnevno jer sam otvorio stoni tenis klub u Podgorici
Predrag

Pridružio se: 18.05.2013, 04:42

Povratak na Oprema