Butterfly Power Defence + Tibhar super defence 40 + tackines

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Butterfly Power Defence + Tibhar super defence 40 + tackines

Postod Mixajlo » 04.06.2013, 11:04

Eksperimentisanje sa drvima i gumama često nas odvede na pogrešnu stranu... Jedna od uspešnijih kombinacija iz mog iskustva je drvo Butterfly Power Defence fh Tibhar Super Defence 40 (1,6mm) bh Tackiness c (1,3mm). Power Defence Je defanzivno drvo sa dobrom kontrolom ali sa dosta snage za iznenadni napad, po brzini je slično standardnim off- drvima i da ne zaboravim oversize dimenziju glave. Super Defence 40 je guma sa srednje tvrdim sunđerom , jako hvatljiva, daje ekstremno niske i po dubini dugačke odskoke (slično gumama sa kratkim pipcima out). Sa druge strane stari tackiness c, hvatljiva guma sa iznenađujuće visokim odskokom kratkim po dubini što čini dobru kombinaciju za promenu ritma. Tanak i mek sunđer kod tackinessa čine da kod jačeg udarca loptica probije do drveta što daje nepredvidivu putanju... Ova kombinacija je namenjena defanzivnoj igri sa mogućnosti iznenadnih napada. Ovim reketom sam igrao duže od godinu dana uspešno a onda iz meni poznatih razloga sam nastavio da eksperimentišem, uzeo neko sasvim drugo drvo, zalepio neke druge gume...
Mixajlo

Pridružio se: 01.09.2012, 10:38
Reket: TSP REFLEX 50 OFF Fh sriver D-13-L Bh TACKINESS-C

Povratak na Oprema