Zamena drveta (pomoc)

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Zamena drveta (pomoc)

Postod zorog » 27.01.2013, 23:12

Pozdrav i unapred hvala na pomoci.

Pre 8-9 meseci sam nabavio TSP drvo tj tacnije ovo http://www.tabletennisdb.com/blade/tsp- ... d-off.html
Veceras sam zakacio ivicu stola i odlomio parce drveta.Probacu da zalepim ali ne znam da li cu uspeti pa sam krenuo da trazim rezervnu varijantu ukoliko ne nadjem isto drvo.
Ne verujem mnogo rejtinzima drva na sajtovima jer sam se par puta prevario odabirom guma.
Znam da je verovatno malo vas,a mozda i niko, igrao ovakvim drvetom ali ja tek ne mogu da ga uporedim ni sa cim osim Kong Linghuia koga sam jedino jos cestito probao i bolje mi lezi TSP cini mi se jer je Kong malo teze i brze drvo.
Da li je npr Yasaka Ma Lin slicna ovom TSP-u?Pomenuo sam Yasaku jer igram penhold hvatom (sto mi dodatno komplikuje situaciju)

Da pojasnim problem pitanjem:

Sta dobijam odabirom tvrdog u odnosu na meko drvo i suprotno i sta dobijam odabirom krutog u odnosu na NEkruto drvo i obrnuto( sta je vec suprotno od krutog :scratch: savitljivo valjda)?

Igram sa tvrdim (DHS) gumama jer mislim da mi vise odgovaraju pa ne bih da sebi otezam situaciju odabirom pogresnog drveta.

Znacice mi sugestije i pomoc sto pre!
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Re: Zamena drveta (pomoc)

Postod Vladojica » 27.01.2013, 23:20

Pa ovo drvo i nije toliko nepoznato i imas ga sto posto kod Brstine. Na nasem nivou igre odabirom krutog/mekog drveta ne dobijas nista :D. Samo bi promenom drveta opet morao da stvaras osecaj koji sa ovim drvetom vec imas jer si lupio dosta loptica njim, i taman si namestio bekhend koliko toliko. Najvise bi dobio promenom hvata, al posto to sigurno neces, zovi Brstinu i nabavi novi TSP, i onako si samo odlomio parce drveta znaci jos mozes da igras sa njim dok ne nadjes zamenu :).
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod zorog » 27.01.2013, 23:26

Htedoh da napomenemda su komentari o promeni hvata neprihvatljivi jer sam ocekivao tvoj :P
Ok,da dodam i ovo...s ozirom da koristim tvrde gume, mozda bi mi jos bolje leglo drvo koje je suprotno karakteristikama ovog...mada nisam siguran da znam koje su karakteristike ovog drveta :scratch: ...ne osecam vibracije pri udarcu,tj mozda malo...a sto se tice tvrdoce ili cega vec...nemam pojma,trebalo bi da je tvrdo jer je off..
Bas sam u zbunu!
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Vladojica » 27.01.2013, 23:36

Mislim da bi trebao da kupis Yasaku, to bi ti bilo savrseno drvo, mekano i sa puno osecaja i odlicno bi se slagalo sa tvojim sadasnjim gumama i stilom igre, mnogo vise loptica bi ubacio na sto i imao bi bar 50% vise pobeda u ligi nego sto ih imas sada. Kad malo bolje razmislim, ko jos igra sa tim tvojim TSP-om, dok je Yasaka Ma Lin Extra Offensive drvo sa kojim je Ma Lin osvojio olimpijadu i sa kojim je dugo igrao i Xu Xin pre nego sto je Stiga krenula da ga sponzorise, i to je jedno od najcenjenijih i najpoznatijih penhold drva. :D. Umalo da zaboravim, sa tim drvetom igra i nas Doktor, a video si ga kako igra. Dakle ne casi casa nego kupuj drvo sto pre :D. U najmanju ruku ce ti na drsci pisati: "Ma Lin Olympic Champion". :D

P.S. Jesi sad srecan? :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod zorog » 27.01.2013, 23:38

Vladojica je napisao:Mislim da bi trebao da kupis Yasaku, to bi ti bilo savrseno drvo, mekano i sa puno osecaja i odlicno bi se slagalo sa tvojim sadasnjim gumama i stilom igre, mnogo vise loptica bi ubacio na sto i imao bi bar 50% vise pobeda u ligi nego sto ih imas sada. Kad malo bolje razmislim, ko jos igra sa tim tvojim TSP-om, dok je Yasaka Ma Lin Extra Offensive drvo sa kojim je Ma Lin osvojio olimpijadu i sa kojim je dugo igrao i Xu Xin pre nego sto je Stiga krenula da ga sponzorise, i to je jedno od najcenjenijih i najpoznatijih penhold drva. :D. Umalo da zaboravim, sa tim drvetom igra i nas Doktor, a video si ga kako igra. Dakle ne casi casa nego kupuj drvo sto pre :D. U najmanju ruku ce ti na drsci pisati: "Ma Lin Olympic Champion". :D

P.S. Jesi sad srecan? :D

Ovo je bilo odlicno :rotfl: :rotfl: :rotfl: Daj mi Brstinin broj :wink:
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Vladojica » 27.01.2013, 23:39

Pa ne prodaje Brstina Yasaku :D
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod zorog » 27.01.2013, 23:50

Vladojica je napisao:Pa ne prodaje Brstina Yasaku :D

Mislio sam na TSP ;)
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod jbgwtf » 27.01.2013, 23:59

@vladojice gresis :P tvrdo/meko nije svejedno... (ne samo u stonom tenisu)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Vladojica » 28.01.2013, 00:14

jbgwtf je napisao:... (ne samo u stonom tenisu)

Haha :D

Ma najbitniji su trening i tehnika... (ne samo u stonom tenisu) :D
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ZoranV » 28.01.2013, 08:01

...a i ruka je sve vaznija kako godine prolaze... :(

nisam siguran da Brstina ima ovo PH drvo...HS ima...

inace moj drugar Gile je imao 3 takva drveta, pa ako neko ko gleda forum a u vezi je s njim nek mu javi a ti Zorog ostavi tel da te eventualno kontaktira
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Sledeća

Povratak na Oprema