Pozdrav. 
Pozdrav. 
milantra je napisao:Obraćam se forumašima dobre volje za donaciju iskorišćenih i izlizanih guma koje više nisu za aktivno igranje.Platiću troškove njihovog preuzimanja. Telefon za kontakt 064/6532147. Milan. Unapred hvala.Pozdrav.

rekreativac je napisao:Ја се баш запитао да случајно не отвараш нови музеј у древноме граду?...
Napisao sam šta mi je namera i želja. Želim da tu napravu koristim na treninzima sa decom. Meni se ova ideja svidela više nego robot. Zato i hoću da napravim tako nešto kako bi koristilo deci.
Vladojica je napisao:Pa kako ces od razlictih secenih guma to da napravis? od tog mozaika ima da se odbijaju ko zna kakve loptice
Vladojica je napisao:Au nece ti to proraditi, jer onaj ko udara loptice morace da ima ostro oko u koji deo 10x10m kockice je udarila loptica, a karakteristike izlizanih guma su skroz nepredvidive, tako da mu ni to nece nista znaciti.
Vladojica je napisao:Au nece ti to proraditi, jer onaj ko udara loptice morace da ima ostro oko u koji deo 10x10m kockice je udarila loptica, a karakteristike izlizanih guma su skroz nepredvidive, tako da mu ni to nece nista znaciti.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju