Karakteristike guma

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Karakteristike guma

Postod marko.games » 14.06.2011, 18:51

Ako neko moze da mi pojasni kako da tumacim brzinu, itd.. gume u brojevima kada su tanje gume sporije, a deblje brze...a na gumi ne pise posebno za svaku debljinu :) ?
At any moment, you have the ability to
dramatically change any area of your life, or
follow your heart's deepest desires. It's yours to
create, any way you want it.
marko.games

Pridružio se: 07.06.2011, 22:57

Re: Karakteristike guma

Postod ivan » 14.06.2011, 21:20

pa ocuvace isti odnos brzine i spina, ali ce parabola koja opisuje trajektoriju lopte kod spina sa tanjom gumom biti kraca i niza, kao da je skalirana. Kad sam poceo da igram uzeo sam 2.1 gume i prebacivao sam sto cesto. Kad sam promenio na istu takvu 1.9mm lopte su vise upadale na sto, sa istim zamahom ide krace.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod marko.games » 14.06.2011, 21:48

kapiram ja da ce da bude isti odnos, nego sam mislio da postoji neko pravilo..kao npr. za 0.2mm oduzmes 10 :D
..pitam ovo jer volim stoni tenis, a nemam toliko para da mijenjam gume cesto :/
inace ovamo kod mene skoro svi misle MAX zakon :P
At any moment, you have the ability to
dramatically change any area of your life, or
follow your heart's deepest desires. It's yours to
create, any way you want it.
marko.games

Pridružio se: 07.06.2011, 22:57

Postod ivan » 14.06.2011, 21:59

tacno pravilo ces morati ipak empirijski utvrditi :D
Meni je 1.9 bila najbolja, najvise lopti padne na sto. Doduse prelepljivao sam sa starim lepkom. Probao sam juce istu tu gumu nakon godinu i po sa malo brzim gumama, jedva sam do mreze dobacivao :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod filip » 14.06.2011, 22:18

ivan je napisao:tacno pravilo ces morati ipak empirijski utvrditi :D
Meni je 1.9 bila najbolja, najvise lopti padne na sto. Doduse prelepljivao sam sa starim lepkom. Probao sam juce istu tu gumu nakon godinu i po sa malo brzim gumama, jedva sam do mreze dobacivao :D

Aha, sad ce Djordje da te iskritikuje :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Vladojica » 14.06.2011, 22:23

ivan je napisao:tacno pravilo ces morati ipak empirijski utvrditi :D

Ja imam taj problem kad sam dalje od stola, znaci zamahnem iz sve snage na spinovanu loptu i pogodim mrezu. Kao da mi na pola udarca ponestane sundjera, i loptica samo umre na reketu. Ne znam da li ovo ima logike.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 14.06.2011, 22:37

Trazis razlog da kupis off+ drvo i max gume :D Ali los pokusaj, ti uvek stojis na 20 cm od stola :D
ivan

Postod Vladojica » 14.06.2011, 22:47

ivan je napisao:Trazis razlog da kupis off+ drvo i max gume :D Ali los pokusaj, ti uvek stojis na 20 cm od stola :D

Ma da, meni to i ne treba, tih udaraca kad mi ponestane sundjera bude 3-4 u dva sata, ali ono sto me svih ovih sest meseci koriscenja Primorca nervira je sto imam utisak da se previse savija i katapultira lopticu onda kada ja hocu da izvedem bekhend pljas-blok na sporu topsinovanu lopticu, umesto da loptica ide pravo, On mi je katapulitra preko stola :).
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 14.06.2011, 22:56

pa moguce, nije to drvo za pljaskanje, neka druga drva su bolja za to. Ali s primorcem verovatno mozes lakse izvesti zglobni kontra spin dok lopta uzlazi.
ivan

Postod filip » 14.06.2011, 23:01

Imam prijatelja koji sa primorcem pljaska sve zivo...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Sledeća

Povratak na Oprema