Sta mislite o Friendship gumama

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Sta mislite o Friendship gumama

Postod trille » 01.12.2011, 15:28

Ja sam uzeo ovako http://www.ebay.com/itm/2x-RITC729-TRAN ... _707wt_698 jer je jeftinije.Stavio sam je na BH i nije losa guma,malo je spora kad se gura loptica,ali ako se zglobom malo jace cimne izizetno ima dobar spin.Na FH isto ne lezi lose ali samo treba vise koristiti ruku,jer recimo s Tenergy-em koji mi je na FH skoro duplo manje treba potegnuti da bi spin bio isti. U svakom slucaju za ove pare super je guma ako nisi neki profesionalac.
trille

Pridružio se: 15.06.2011, 19:25
Reket: Reket: Drvo: Galaxy W6
Gume: FH: 729 Cream 2.2 mm
BH: 729 Cream 2.2 mm
Reket: Drvo:729 V6
Gume: FH: LKT Rapid Speed 2.0 mm
BH: 729 Cream 2.2 mm

Postod Vladojica » 01.12.2011, 18:00

Uzmi Rakza 7 ili Xiom, mocices bar da ih prodas, ako ti se ne svide, za neke pristojne pare :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 01.12.2011, 23:52

Ja dajem odmah za Rakzu 50e, kad je budeš prodavao, ako uz nju bude išao i neki lep milje :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod bindra » 02.12.2011, 00:43

First je napisao:Ja dajem odmah za Rakzu 50e, kad je budeš prodavao, ako uz nju bude išao i neki lep milje :-D

Odsad nista ne prodajem bez milje-a :D :D :D :D
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod First » 02.12.2011, 06:02

bindra je napisao:
First je napisao:Ja dajem odmah za Rakzu 50e, kad je budeš prodavao, ako uz nju bude išao i neki lep milje :-D

Odsad nista ne prodajem bez milje-a :D :D :D :D

:thumbsup:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod jbgwtf » 07.12.2011, 07:12

super friendship 729 fx je odlicna igrao sam dosta dugo njima dosta dugo traju odlicna rotacija solidna brzina - dobra za jake rotirane spinove, stopove, moze i brzi spin da se vuce, samo sto nece da bude tako brz kao sa ovim novim gumama, ali poprilicno je ubojit...

i imam focus I negde u fijoci - ima dobar odbojni ugao za fh, brzina solidna, dobar za stop, za bh mi ne odgovara posto ima dosta visok odbojni ugao ( ili kako se vec kaze ) :D
a za faster sam cuo da je dobar nisam probao..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod zorog » 05.04.2012, 08:39

Evo i mog utiska o ,konkretno, Friendship Higher gumi.
Na stranu sve dobre karakteristike gume,prvi utisak je da zadnja cetiri puta gubim od ortaka sa kojim sam bio egal pre nego sto sam stavio Higher na Forhend i to gubim sa vise od duplo razlike u setovima!
Guma jednostavno zahteva da sa njom igras SPIN SPIN i samo SPIN!!!Blok sa ovom gumom je jednostavno spor...i kao sto je rekao Dzimi u nekom od predhodnih postova u ovoj temi,nekako nedefinisan i cudan.
Stvarno moras biti brz,namestiti se i uhvatiti svaki dolazni spin onako kako treba da bi ta loptica imala brzinu i da bi bila nezgodna za protivnika.Cim odigras malo "mekse", protivnik dobija priliku da te napadne jos jace a onda je i svaki sledeci tvoj udarac opet mek ili je stop i tu onda vise nemas sanse,ukoliko imas protivnika koji to zna da iskoristi.Konstantno si u problemu ako igras "defanzivno" sa ovom gumom.Za mene je bar nemoguce dostici tu brzinu pokreta i takav refleks,takvu tehniku,da bi sa ovom gumom igrao uvek spin...bar za sada...Verovatno bi trening tu popravio stvari ali s obzirom da sam rekreativac,od toga nema nista.
U momentima kada imas inicijativu u poenu,guma je odlicna,moze sa njom da se pogodi ono sto zamislis,osecas sigurnost i kontrolu ali do inicijative treba doci...
Stvarno je tacno da za ovakvu gumu moras imati veliku brzinu i dobru tehniku.Citao sam,mnogi su napisali,hteo sam da probam i uverio se da je to apsolutno tacno.E sad sto bih ja voleo da odigram kao neki od Kineza kojima se divimo,to je vec moj problem,pa cu nastaviti jos malo da se patim sa ovom gumom:) Mislim,nije toliko strasno,ali jednostavno guma trazi od tebe uvek najbolje da bi sa njom bio bolji igrac....nema opustanja,nema mnogo lakih poena,sa ovim mora da se RINTA:)
E sad,ja sam ovu gumu lepio novim lepkom,a guma je stara tehnologija i predvidjena je za stari lepak tako da sam sinoc,onako isfrustriran, prelepio gumu starim lepkom pa cu probati tako,da vidim ima li razlike i sta ce se desavati.Verujem da ce biti bolje ali sad vec imam problem sa tim "moralnim" delom:)
Sve u svemu...za ovu gumu moras biti BRZ ...i to ne ono "najbrzi sam u odeljenju" :) nego brz u zamahu brz u kretnji,u svakom segmentu igre....jednom recju BRZ BRE!!:) Ako mislis da sa ovom gumom mozes da igras spin uvek i na sve...onda je guma odlicna, u suprotnom, imas dilemu da li da je zamenis nekom evropskom brzom gumom ili ces da probas da dostignes neki visi nivo igre i da se prekrstis u Li...nekog:) Dobra stvar koju imas sa ovom gumom je...opravdanje za poraze:)
Ne zelim da pokolebam nekoga ko hoce da proba kineske gume,ali evo ovo su moji utisci i poenta je da sam sa njom igrao najbolje sto mogu i umem ali sam gubio partije mnogo vise nego sa "nasim" gumama...Da li ce se to promeniti...Ne'am pojma. U zdravlje!
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Vladojica » 05.04.2012, 11:02

@zorog: probaj Tenergy :wave:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod filip » 05.04.2012, 11:37

Pa sta mu pise u potpisu?
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Vladojica » 05.04.2012, 11:42

filip je napisao:Pa sta mu pise u potpisu?
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Haha, vidi stvarno, pa sto se muci sa Higherom na forhendu, a na bh stavio brzu gumu? :D
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema