pomoc

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: pomoc

Postod sinisabibi » 16.01.2012, 10:26

LKT PRO XP ili Friendship 729 FX
sinisabibi

Pridružio se: 12.01.2012, 15:47
Reket: maze pasion off-

Postod filip » 16.01.2012, 10:44

Ne mogu da verujem da ti preporucuju te gume. Bolje kupi dve joole air 2mm na fh i 1.8 mm na bh, zalepi ih novim lepkom i igraj bar godinu dana sa njima. Cena ti je skoro ista ili veca za 2 eura. Posle njih ces mnogo lakse preci na koje god hoces gume, nego posle ovih kineskih. Gume su mekane i puno toga oprastaju, a opet moze se igrati i dosta dobro sa njima.

http://joola.rs/gume/air.htm
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod sinisabibi » 16.01.2012, 11:12

filip je napisao:Ne mogu da verujem da ti preporucuju te gume. Bolje kupi dve joole air 2mm na fh i 1.8 mm na bh, zalepi ih novim lepkom i igraj bar godinu dana sa njima. Cena ti je skoro ista ili veca za 2 eura. Posle njih ces mnogo lakse preci na koje god hoces gume, nego posle ovih kineskih. Gume su mekane i puno toga oprastaju, a opet moze se igrati i dosta dobro sa njima.

ovo mi deluje kao dobra kombinacija a sto se tice drveta dali je primora off - dobar odabir ili neko drugo drvo off hvala na odgovoru
sinisabibi

Postod filip » 16.01.2012, 11:26

Slobodno uzmi primorca. Pogledaj i neka drva na oglasima forumu. U principu, sta god od drva izaberes u all - off- kategoriji, neces pogresiti.
Korisnikov avatar
filip

Postod First » 16.01.2012, 13:30

Da, u pravu je Filip, ako vec biras izmedju ove tri gume, Joola Air je najbolje resenje. Zaboravio sam da je i ona na akciji, inace je njena regularna cena visa, pa se zato uklapa u rang ove dve prvo pomenute. Samo moras da znas da je Air iako meka, dosta brza od 729fx i LKT Pro XP. Imaj i to u vidu, jer prelazak sa gume sa fabrickog reketa na Air ce ti izgledati kao da si presao iz juga u bmw, bez namere da uvredim naseg dobrog starog jugisu ;-) Razmisli....novo drvo, nove gume, sve je mnogo brze od onoga sa cime si do sada igrao.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Jovan » 16.01.2012, 13:48

filip je napisao:Ne mogu da verujem da ti preporucuju te gume. Bolje kupi dve joole air 2mm na fh i 1.8 mm na bh, zalepi ih novim lepkom i igraj bar godinu dana sa njima. Cena ti je skoro ista ili veca za 2 eura. Posle njih ces mnogo lakse preci na koje god hoces gume, nego posle ovih kineskih. Gume su mekane i puno toga oprastaju, a opet moze se igrati i dosta dobro sa njima.

Moram da se ogradim, ja ih nisam preporucivao. Izneo sam iskustvo iza koga stojim.
Ne mogu da preporucim jer ne znam uopste koliko je covek savladao igru, niti volim mnogo da savetujem.
Za joola air se slazem, ali ako vec ima kakvo-takvo iskustvo u igri, inace ce biti prebrza za pocetnika. Nisam promenio mnostvo guma, ali sam i sa njima igrao.
A mozda se onaj komentar nije odnosio i na mene.

Ipak, da rezimiram, sto bi se reklo u desetercu, boj ne bije svijetlo oruzje...
Jovan

Pridružio se: 23.05.2011, 21:13

Postod jbgwtf » 16.01.2012, 13:53

First je napisao:To što se presijavala je zato što ima zaštitnu foliju na sebi, koju verovatno nisi primetio, ali stvarno :)

kad sam kupio prvu kombinaciju s 2 frendsipa 729fx na crvenoj prilikom skidanja folije je ostao trag i on je sijao, to nije bilo na celoj gumi nego je zahvatio samo 1 deo i on je u pocetku imao dobru hvatljivost, al posle par mesci sam primetio da delovi koji presijavaju slabije hvataju..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod filip » 16.01.2012, 13:57

Nije bitno ko je sta preporucio, vec da air vise lici na vecinu guma sa kojima ce se kasnije sresti. Samim tim logicno je da krene sa takvim gumama. Ako i dalje bude igrao sa istim drugarima koji igraju sa premade reketima, to i nece biti tolika razlika u brzini. Protiv boljih igraca mu je svakako sve jedno. Iskustvo je pokazalo da kad god neko u zatvorenom drustvu od par ljudi kupi profi reket, ubrzo i ostali predju na iste/slicne.
Korisnikov avatar
filip

Postod sinisabibi » 16.01.2012, 13:59

filip je napisao:Slobodno uzmi primorca. Pogledaj i neka drva na oglasima forumu. U principu, sta god od drva izaberes u all - off- kategoriji, neces pogresiti.

koji od joola reketa bi dobro isao uz ove jolla air gume posto od primorca off- izgleda da nema nista hvala na odgovoru i ako neko ima primorca off- neka da ponudu ali korektnu hvala
sinisabibi

Postod filip » 16.01.2012, 14:11

Ako pare nisu problem onda ovo:
http://joola.rs/drva/wingmedium.htm

a ako jesu, onda pazari od Vladojice na forumu Butterfly grubbu..
Korisnikov avatar
filip

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema