Sta mislite o Friendship gumama

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Sta mislite o Friendship gumama

Postod gimi » 02.11.2011, 23:30

Mislim da je bas bezveze koristiti stari lepak. Ako nesto nije dozvoljeno, a ti se time sluzis, varalica si. S' druge strane, ne vidim nista lose u zadovoljavanju ciste radoznalosti, na treningu :mrgreen: Zato i napisah - samo probati :)

...a boostere nisam probao, niti sam se zatekao sa nekim koga poznajem, a on jeste, pa da probam njegov reket. Cela ta akcija mi deluje suludo, jer predugo traje, a efekat je kratkotrajan. Uostalom, nove gume su sasvim dobre i bez toga.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod peperp » 03.11.2011, 14:23

Mislim da je Peđa dosta realno opisao Friendship i LKT gume (one koje je naveo) i da sa njima može sasvim fino da se igra. Normalno, ima bezbroj vrsta guma i svi se mi kao nešto tražimo ali i svakome od nas nije ista dubina džepa! Za pare koje uložite u Friendship - isplatiće se! I ja bih voleo da imam kinte pa da menjam BTY T05 na svakih par meseci - ali nemam! I da se prebacim na PayPal - pre dve godine, čisto iz radoznalosti, overim jednu svoju karticu na BiH, odavde iz Srbije - i prođe!!! Naručim od Eacheng-a - Kina (čisto za početak, da se ne zalećem sa cifrom) RITC 729 - L-3 Aramid (12$) i LKT XP Silver Dragon 2.0 (2x9,5$). Sve mi to stigne u Brus posle mesec dana - BEZ NAPLAĆENE POŠTARINE! Drvo - ništa posebno, morao sam i da ga šmirglam, ali gume - oduševljenje!!! I brzina i spin i kontrola - sve na finom nivou, verujte mi. No, posle nepunih mesec dana, guma se odlepila od sunđera na par mesta... Shit! E, sad, pošto mi je kartici u međuvremenu istekao rok validnosti, reizdali su mi je, i kada sam ponovo hteo da je overim na PayPal-u - cvrc, SERBIA ne prolazi! (Verovatno su mali izažurirali bazu sa brojevima VISA kartica koje su izdate u Srbiji) I tu je mom naručivanju kraj, a imao sam takvih planova što se opreme tiče... Šmrc! Eto, nadam se da je moje skromno iskustvo nekom ubilo malo dosade... Pozdrav!
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

Pridružio se: 31.10.2011, 14:09
Reket: Drvo: Killerspin Diamond CQ
FH: Andro Rasant PowerGrip 1.7
BH: Andro Rasant Turbo 1.7

Postod peperp » 03.11.2011, 14:30

Da dodam na "SERBIA na prolazi" na PayPal-u: bez obzira što ja ponovo navedem BiH, prilikom provere broja automatski vide da je kartica iz Srbije! Tako...
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

Postod peperp » 04.11.2011, 09:22

Za ajkulu321 (pošto sam nov na forumu i još uvek ne mogu slati poruke, pa moram ovako, mada ne spada u ovu temu... Ne zamerite :blush: ) Dakle, Ajkula druže, sa Mambo H igram zadnjih mesec dana i u suštini sam zadovoljan. Dobar spin i zadovoljavajuća brzina. Prilično ne reaguje na dolazeći spin pa je stabilna u bloku. Glavna zamerka je igra na stolu (a tu isključujem flip koji je dobar) i mislim na rezane, koje mi visoko i daleko idu, ali se polako privikavam. .ebi ga, ne može sve :cray: . Sa Mambo GP nisam igrao ali vidim da je za nijansu brža ali sa manjim spinom od Mambo H (čeprkao ja po nekim stranjskim forumima :cool: ) Kažu da je skroz drugačija kada se lepi starim a drugačija kada se lapi novim lepkom... Tako da, u suštini, i nisam ti od nekakve pomoći... Pozdrav! :hello:
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

Postod Goran » 22.11.2011, 16:54

U Markop katalogu piše samo "729fx", a koliko vidim postoje razne vrste 729fx super soft, super 729fx, 729fx lightening, 729fx-c. Mislim da ne postoji ni jedna guma koja se zove samo 729fx, pa me interesuje da li neko zna koju vrstu prodaju?
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod peperp » 22.11.2011, 17:42

Mislim da je ova - Friendship Super 729 FX - osnovna, najklasičnija, najstarija a po mnogima i najbolja iz ove serije (narandžasti sunđer).
Link: http://www.tabletennisdb.com/rubber/729-super-fx.html
Pozdrav!
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

Postod First » 22.11.2011, 20:04

Jeste, Markop prodaje Friendship Super 729fx, sjajna guma za te pare daje desetostruko vise...
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod vlada » 22.11.2011, 23:34

Baš sam je malopre zalepio.. Jeste - Super 729fx
Korisnikov avatar
vlada

Pridružio se: 10.05.2011, 00:00
Reket: Donic Dotec AR
FH: Yasaka Rakza7 Soft 2.0
BH: Yasaka Rakza7 Soft 2.0

Postod peperp » 23.11.2011, 07:55

Koju si debljinu uzeo i koja je cena? :-)
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

Postod peperp » 23.11.2011, 07:57

I kakva su drva sa Kupinda? :-)
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar