Cermet je napisao:Dobro momci, vidim da se situacija zahuktala, te stoga povratka sada nema![]()
Potvrđujem dolazak u subotu u Višnjicu, recite otprilike kada je najbolje. U prvom postu sam rekao da zbog zdravstvenih problema igram slabo i retko, ali ću se truditi da povedem par svojih drugara pa će umesto mene igrati neko od njih (verovatno jedan debeljko koji trenutno nema ni svoj reket jer su mu ga izgubili kad je pozajmio, ali nebitno).
U svakom slučaju, "okršaj" neće izostati, a ja se obavezujem da častim pićem i Đorđa i mog drugara koji god da bude igrao, i to bez obzira na rezultat meča.
Samo jedan detalj: Mi koji dolazimo (nas 3-4 najviše) smo potpuni amateri, znači niko od nas nikada u životu nije aktivno igrao niti se takmičio u bilo kakvim ligama. Ako sam dobro razumeo, i većina na forumu je takva (čini mi se da je i Đorđe amater, molim da se potvrdi ako je tako).
Mislim da naš međusobni meč ima smisla samo ako ste i vi amateri, ako niste recite odmah, mada i ako niste, to nije razlog da se ne upoznamo
Ja sam Nebojša, imam 44 godine, i ako zanemarim sekciju u nižim razredima osnovne škole, stonim tenisom se rekreativno sa prekidima (zbog zdravstvenih problema), bavim oko dve godine ukupno.
First je napisao:
Bez ljutnje, ali kako posle ovog tvog posta da shvatim ozbiljno celu tvoju diskusiju vezanu za ova drva? Još uvek mi u glavi odzvanja ono što si napisao, da je ALC u poredjenju sa ZLF prava daska, parafraziram...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju