Juce kupio na kupindo/Mia.S 2 drveta TSP Balsa 2.5 i 3.5, danas stiglo super upakovano postexpresom 268din.
Reketi ko iz radnje!
Vec ste kupili tu istu balsu od Filipa pre neki mesec.ZoranV je napisao:Juce kupio na kupindo/Mia.S 2 drveta TSP Balsa 2.5 i 3.5, danas stiglo super upakovano postexpresom 268din.
Reketi ko iz radnje!
... al sam ipak odlucio da stelujem ruku za Caymana. Posto sad imas ta dva drveta, a verovatno i jos neka zanimljiva, mozda bi mogao da otvoris posebnu temu gde bi uporedio sva ta defanzivna drva koja imas. Mene recimo zanimaju informacije tipa koliko su TSP Balse sporije od Caymana, kako se koja guma ponasa na njima i tako to 
ZoranV je napisao:Pa kad mi se nesto svidi uzmem duplikate...
A vec imam 'te 2 TSP Balse, onaj TSP Award Defensive, Joolu Toni Hold, Matsushitu Powerdefence, Grubba Pro ili Variant x2' da pomenem samo tvoje pomenute...
vucke je napisao:To je ziva istina. Ja uvek gledam koje gume bih mogao da kupim, da probam, da kupim neko drugo drvo,
a sta ce mi sve to kad se i dalje krecem kao da su mi noge ubetonirane, standard po koji pimpl ode van stola bez nekog posebnog razloga itd.
Samo trening !!!!
znate onu vec cuvenu:
U fudbalu je vazna samo jedno, a to su dve stvari- RED, RAD i DISCIPLINA!
ivan je napisao:ljudi, sto ne vezbate umesto sto trosite vreme na traganje za karakteristikama opreme? Pola tog vremena preusmerite na trening pimpla ako nicega pametnijeg i bicete duplo bolji igraci. I ja sam citao te stvari nekad, ali sam odustao, besmisleno je.
.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju