Limundo / Kupindo

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Limundo / Kupindo

Postod ZoranV » 13.12.2011, 17:30

Juce kupio na kupindo/Mia.S 2 drveta TSP Balsa 2.5 i 3.5, danas stiglo super upakovano postexpresom 268din.
Reketi ko iz radnje!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 13.12.2011, 17:49

moguce, ali...cemu sve to? :) Vec ste kupili tu istu balsu od Filipa pre neki mesec.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 13.12.2011, 18:23

ZoranV je napisao:Juce kupio na kupindo/Mia.S 2 drveta TSP Balsa 2.5 i 3.5, danas stiglo super upakovano postexpresom 268din.
Reketi ko iz radnje!

Ja sam se nesto neckao dal da probam te TSP Balse, ili mozda onaj TSP Award Defensive, ili Joolu Toni Hold ili Matsushitu Powerdefence, ili Pro ili :confused: ... al sam ipak odlucio da stelujem ruku za Caymana. Posto sad imas ta dva drveta, a verovatno i jos neka zanimljiva, mozda bi mogao da otvoris posebnu temu gde bi uporedio sva ta defanzivna drva koja imas. Mene recimo zanimaju informacije tipa koliko su TSP Balse sporije od Caymana, kako se koja guma ponasa na njima i tako to :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ZoranV » 13.12.2011, 18:31

Pa kad mi se nesto svidi uzmem duplikate...
A vec imam 'te 2 TSP Balse, onaj TSP Award Defensive, Joolu Toni Hold, Matsushitu Powerdefence, Grubba Pro ili Variant x2' da pomenem samo tvoje pomenute...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Vladojica » 13.12.2011, 22:10

ZoranV je napisao:Pa kad mi se nesto svidi uzmem duplikate...
A vec imam 'te 2 TSP Balse, onaj TSP Award Defensive, Joolu Toni Hold, Matsushitu Powerdefence, Grubba Pro ili Variant x2' da pomenem samo tvoje pomenute...

Auuu, pa ti si riznica :D
A jel imas Caymana? Kako bi ih poredjao po brzini? Molim te, ukoliko te ne mrzi, da napravis neku svoju temu gde ces da uporedis karakteristike svih tih drva. Ne moras sve odjednom nego, po malo, s vremena na vreme da dopunjujes analizu.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 13.12.2011, 23:50

ljudi, sto ne vezbate umesto sto trosite vreme na traganje za karakteristikama opreme? Pola tog vremena preusmerite na trening pimpla ako nicega pametnijeg i bicete duplo bolji igraci. I ja sam citao te stvari nekad, ali sam odustao, besmisleno je.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 14.12.2011, 00:00

@ivan: u pravu si.
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod vucke » 14.12.2011, 00:23

To je ziva istina. Ja uvek gledam koje gume bih mogao da kupim, da probam, da kupim neko drugo drvo,
a sta ce mi sve to kad se i dalje krecem kao da su mi noge ubetonirane, standard po koji pimpl ode van stola bez nekog posebnog razloga itd.
Samo trening !!!!

znate onu vec cuvenu:

U fudbalu je vazna samo jedno, a to su dve stvari- RED, RAD i DISCIPLINA!
vucke

Pridružio se: 04.08.2011, 18:24
Reket: Donic Waldner senso carbon
FH Bluefire m2 2.0
BH acuda s2 2.0

Postod djordjestanic » 14.12.2011, 00:42

vucke je napisao:To je ziva istina. Ja uvek gledam koje gume bih mogao da kupim, da probam, da kupim neko drugo drvo,
a sta ce mi sve to kad se i dalje krecem kao da su mi noge ubetonirane, standard po koji pimpl ode van stola bez nekog posebnog razloga itd.
Samo trening !!!!

znate onu vec cuvenu:

U fudbalu je vazna samo jedno, a to su dve stvari- RED, RAD i DISCIPLINA!

Fudbal je totalno pogrešan sport za poređenje sa pingićem. Pingić je sto puta komplikovaniji sport. Zato je i toliko puta manje popularan.

ivan je napisao:ljudi, sto ne vezbate umesto sto trosite vreme na traganje za karakteristikama opreme? Pola tog vremena preusmerite na trening pimpla ako nicega pametnijeg i bicete duplo bolji igraci. I ja sam citao te stvari nekad, ali sam odustao, besmisleno je.

Pimpl nije glupa vežba već osnova stonog tenisa. Doduše barem 50% ljudi sa foruma ne zna da pimpla a ovamo svi se busaju kako vuku spin. Pa barem 20% poena pravim pimplom protiv jakih igrača. Protiv slabijih to je verovatno i dosza više.

TRENIRAJTE PIMPL ALI DA GA SHVATITE I NAUČITE!
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 14.12.2011, 00:54

I ja sam skoro provalio to sa pimplom. A uglavnom svi krenemo da se zagrevamo sa fh kontra na kontru, i to on predje u "vucenje spinova", pa isto to na bh i kao to je to. Bas sam sa jednim drugom poceo da vezbam samo pimpl, i to da bude sto kraci sa druge strane mreze i da ima sto vise donje rotacije. I sad u partiji odserviram kratko i posle toga odpimplam, i tu vec ostvarim veliku prednost u poenu, ili samo tako zamisljam :D.
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema