Potreba ili pomodarstvo

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Potreba ili pomodarstvo

Postod Goran » 05.07.2012, 12:04

Wang Liqin je na vrhuncu karijere igrao sa "igračkom", Stiga Offensive classic
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod Cermet » 05.07.2012, 12:17

Rekoh da je Offensive classic još i dobro jer je dosta jače od onih koje sam pomenuo (nije mnogo različito od Primorca Off-), ali generalno koji igrač je čime igrao mi je irelevantno.

Wang Liqin je kao stena za mene i može da hendla reket od ~ 200 grama a ja ne mogu, i već samo tu prestaje svako poređenje između njega i mene (o igri ne treba ni pričati).

Nemam nikakvu sumnju da svako sam treba za odredi šta je za njega najbolje. Kopiranje drugih, a naročito dobrih, "iskusnih" često ne vodi u dobrom pravcu.
Cermet

Pridružio se: 26.03.2012, 02:21
Reket: Butterfly Timo Boll ZLF

FH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,9mm
BH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,7mm

Postod ivan » 05.07.2012, 12:26

Cermet je napisao:...Nemam nikakvu sumnju da svako sam treba za odredi šta je za njega najbolje...

Ovo je upravo izvor sveg zla u univerzumu...umesto da koristis znanje iskusnijih, ti isto to prolazis ponovo. Na taj nacin civilizacija ne napreduje.

a deluje mi, nadam se da gresim, provodis vise vremena citajuci reviewe opreme nego trenirajuci... prosao sam ja kroz to nekad, znam koliko j eto opasno.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 05.07.2012, 12:44

Primorac off- ima totalno drugaciji osećaj u odnosu na Stiga offensve classic(imam i jedan i drugi kod kuće)...brzina im je tu negde...Ljudski je želeti da probaš i skuplju opremu!..Treba definisati i šta je to ,,potreba"...Npr jedan naš opštepoznati drugar sa foruma stvarno ima "potrebu",da ne kažem da je ovisnik od probanja skupe opreme...pomodar nije sigurno!.. :D Ako ništa,skuplja oprema nosi i viši kvalitet izrade
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 05.07.2012, 13:05

ja imam par skupih reketa, al igram s primorcem. Dok ne naucim, onda cu mozda uzeti neki od ovih fancy brzih.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod djordjestanic » 05.07.2012, 13:22

Niko ne zna sa kojim drvetom igraju kineski igrači. Šta piše na dršci ne mora da ima ikakve veze sa daskom sa kojom igra.

Gume su specijalno birane i tjunirane a kamoli daske.

Previše je ovde pametnica a premalo igrača.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 05.07.2012, 13:27

dobro, vise niko ne veruje u ono sto pise na drsci, ali mogu da se vide slojevi drveta, ako neko uspe da napravi dobar snimak sa strane, onda boja spoljasnjeg sloja drveta, boja sundjera gume. Moze se ponesto zakljuciti po tome.
ivan

Postod Goran » 05.07.2012, 13:32

A i svi komercijalni reketi tih kineza su zasnovani na Offensive classic. Stiga Rosewood V, Hurricane Hao, Hurricane king, Yasaka Ma Lin..

Ne verujem da bi se WLQ izcimao da stavi lažni gornji sloj stige offensive CR i DHS dršku na nešto treće :roll:
Slika
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod bindra » 06.07.2012, 00:20

Za nas rekreativce svakako potreba a za prave igrace pomodarstvo!
Od koga zive proizvodjaci?Od nas naravno,pravi igraci mogu da igraju s cime hoce...
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Pedja » 06.07.2012, 07:20

bindra je napisao:Za nas rekreativce svakako potreba a za prave igrace pomodarstvo!
Od koga zive proizvodjaci?Od nas naravno,pravi igraci mogu da igraju s cime hoce...
:good:
eto,kao sto sam rekao.. :D .
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema