Nešto za Vladojicu

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Nešto za Vladojicu

Postod Vladojica » 10.02.2012, 01:41

Pitacu ga bas :D

A evo situacije koju je filip pominjao: kako se zavrsio pokusaj drop shota, jedne lobovane loptice, prosla mi lopta ispod reketa i pogodila me u staklo naocara :D

Slika
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod djordjestanic » 10.02.2012, 01:45

Desi se i najboljima...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod filip » 10.02.2012, 01:58

Najbolji ne nose naocare :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

hahaha.JPG
hahaha.JPG (9.74 KiB) Pogledano 2603 puta

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod djordjestanic » 10.02.2012, 02:08

Kad si ti video mene da ne nosim naočare?
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 10.02.2012, 08:56

pustite te vase glupave razgovore. Posto sam igrao vise puta sa Vladojicom mislim da mogu dosta dobro da ocenim sta ne valja i kuda treba. Prvo, covek je vrlo lagan i pokretljiv, sto u startu omogucava dobru igru. Ima dobar bh punch (ili da kazemo pljas) po paraleli (kad igra obicnom gumom). S forhenda, cudno, ima slican taj udarac, nije bas isti pokret ali je isti princip, direktan udar po lopti u cilju zakucavanja bez spina. I osim tih udaraca i nema nekih drugih, sto je i nedostatak. Ovo nazalost vazi i za zagrevanje, ja se trudim da lagano guram forhend napred da uhvatimo neki ritam razmene slabih lopti, a on pljaska li pljaska. Spin kad vuce to je potpuno isto kao i pljas, lopta dobije uglavnom samo impuls unapred. Pimpl nema uopste kolko se secam, to je isto neki panican pljas-rez samo pokretom na dole. Tako je bar kad igra sa mnom. Iz svega mozemo zakljuciti da ima strah od kontakta (za sada s loptom). Postoji dwell time bre, poguras loptu lagano kod pimpla, guma sama odbije loptu unapred. Moguce i da zbog naocara ima problem, ja recimo s naocarima mnogo losije igram, iako je dioptrija minimalnih 0.25. Ali ipak, svako moze da pimpla, gomila starijih igraca s naocarima pimpla bez problema. Ja ipak Vladojicu vidim kao napadaca koji igra blizu stola sa dve normalne gume, prosto su mu fizicke karakteristike takve. Steta je sto on sebe smatra nesposobnim da nauci pimpl i spin i zato umesto toga uci dinamicke karakteristike slojeva topole, limbe, balse... i ideal nalazi u zabranjenoj gumi (s rezonom 'ne znam da pimplam ali bar cu nekoga da prevarim ko jos uvek ne zna da trava okrece rotaciju'). E to je bedno. Zato pokusavam da ga na sve nacine odvratim od tih gluposti u glavi u koje se upetljao. Ako i napravim turnir nekad, nece moci da igra s travom. To je za njegovo dobro, ma koliko on to ne shvatao. Nema masu za taj stil igre koji je zamislio, treba mu bar jos 50 kila. Ali zato moze biti dobar napadac.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod zvezdarac » 10.02.2012, 09:20

ivan je napisao:Ako i napravim turnir nekad, nece moci da igra s travom. To je za njegovo dobro, ma koliko on to ne shvatao.

?? Zabranjenom travom valjda ??

Put u PAKAO je popločan dobrim namerama!

HAUG! :hello:
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod ivan » 10.02.2012, 09:38

Znas ti dobro sta sam ja mislio, ne moze sa zabranjenom travom.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod zvezdarac » 10.02.2012, 09:59

Mor'o sam, malo... :thumbsup:
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod Vladojica » 10.02.2012, 15:41

ivan je napisao:.. i ideal nalazi u zabranjenoj gumi (s rezonom 'ne znam da pimplam ali bar cu nekoga da prevarim ko jos uvek ne zna da trava okrece rotaciju'). E to je bedno.

Pa nisam ja kriv sto neko ne zna da trava okrece rotaciju, a nema tu prevare, loptica je okrugla i krece se prema zakonima fizike. A meni je bas fin osecaj kad igram sa travom jbg :). Za ovo ostalo si u pravu :) A "panican pljas-rez " hahahhaa, dobro si to rekao, tacno tako i ja vidim taj svoj udarac :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Prethodni

Povratak na Oprema