trenutno je bez materijala ali planiram da napravaim hardbat sa Butterfly Orthodox na obe strane...
Koliko sam se ja informisao, ovo bi trebalo da bude oko 1960-tih godina...

First je napisao:Znam i meni je zao![]()
Pogledaj ga, kao da je juce izasao iz radnje, lak sija na sve strane, bez ogrebotine![]()
Bas sam se pohvalio na jednom kanadskom sajtu i postavio slike i ubi me jedan Kanadjanin sa mailovima da mu ga prodam. On je kolekcionar i ne zali pare. Koliko on vise zapinje da mu prodam, ja vise nedam
djordjestanic je napisao:Bila su dva softa. Nisam siguran ali verovatno je to bilo vlasništvo Davidovca jednog trenera koji je radio u Vojvodini godinu dana kada je Vlada Zakić otišao u vojsku.
djordjestanic je napisao:što se tiče kola ne lupaj. Koja su to kola bolje pravljena nego sada. Tehnologija je toliko uznapredovala da to sada uopšte nije uporedivo.
Pouzdanija su NEMERLJIVI broj puta, sigurnija još i više, udobnija, brža, ma nema šta da se o tome priča. Uopšte ne pominjem dizajn.
Ford Mustang, Taunus, Consul, Opel Manta (prvi ne drugi model), Jaguar Model E i dan danas imaju dizajn koji bih ja itekako rado vozio ali su modeli iz prošlosti koji nemaju šta da traže pored BILO KOG NOVOG AUTOMOBILA (uključujući i Dačiju).
LucicNS je napisao:djordjestanic je napisao:Bila su dva softa. Nisam siguran ali verovatno je to bilo vlasništvo Davidovca jednog trenera koji je radio u Vojvodini godinu dana kada je Vlada Zakić otišao u vojsku.
1. Davidovac je radio u Vojvodini PRE nego sto je Zakic dosao da radi (Recimo DO 1977).
2. Kada je Zakic otisao u vojsku (oko 1981-82) menjao ga je Jan Leporis. Davidovac se mozda muvao okolo, ali je Jan menjao Vladu.
Toga se svega, NA ZALOST, secam...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju