guma joola AIR

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: guma joola AIR

Postod zorog » 22.06.2012, 18:22

Dabogda crk'o tenergy. Zivela joola Air :mrgreen:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod djordjestanic » 23.06.2012, 00:38

Hm, ne podcenjujte AIR. Air odlično barata sa rotacijama. Može da ih daje bez iakavih problema. ALI NEMA KATAPULT.

Taj katapult je magija kod Tenergija ali istovremeno i mana Tenergija za igrače koji ne mogu da ga ukrote.

Volim ja kada zujknem bekendom spin sa tenergijem ali procenat mi je značajno manji nego sa ragzom. Zato što katapult izbacuje loptu i moram da reket da ranije i više zatvorim a to zahteva pravi trening koji ja nemam.

Isto važi za veliku većinu igrača sa ovog foruma. Forhend je nešto lakši zato što zabacivanjem ruke dole pravimo sami sebi vreme a može se zbog mehanike udarca i završiti pokretom na gore kad se da mnogo rotacije a malo brzine. Udarac je i dalje nezgodan za protivnike a mnogo manje rizika za napadača.

Recimo kao Nadal u tenisu.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Cermet » 23.06.2012, 00:50

djordjestanic je napisao:
Nema bolje gume za te pare.

Ne menjaj!

Potpisujem!
Cermet

Pridružio se: 26.03.2012, 02:21
Reket: Butterfly Timo Boll ZLF

FH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,9mm
BH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,7mm

Postod zorog » 27.06.2012, 08:26

Ljudi,jedno pitanje,konkretno vezano za ovu gumu? Na nekim forumima se jos 2006 god pominje ova guma i prelepljivanje?Ja sam bio ubedjen,ne znam zasto,da je guma za novi lepak. Evo i u ovoj temi je Djordje naveo da je za novi ali mi onda nije jasno to pojavljivanje iste jos 2006?Da li je u vreme speed gleu-a potojao jos neki lepak koji je bio voc free?U tom slucaju mi je jasno da su neke gume, proizvedene pre speed glue ban-a, namenjene za neki drugi lepak?
Hvala unapred na objasnjenju.
Pozdrav
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod filip » 27.06.2012, 08:30

Ma guma je za novi lepak, tako da ne razmisljaj puno. Neki ljudi prelepljuju starim i tenergy, tako da to ne treba da te buni. Nego pusti ti to.. Jel igramo sutra ili prekosutra?
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Prethodni

Povratak na Oprema