djordjestanic je napisao:
Zato vladojica neka sluša nekog sa kim sparinguje (relativno) često a koji je bolji igrač od njega. To je dovoljno.-
. Ivan mi kaze da bacim gumu u kantu, reketas da mi je to kao ruka u gipsu, jedino me filip razume i kaze da ako ja tako volim da igram na tom nivou onda je to to
, i njega cu da slusam
.
. Ali pazi, ja igram sve bolje i bolje i pored toga. Svakim danom u svakom pogledu sve vise napredujem
. Imam petogodisnji plan da pobedim Ivana
, ali mozda ga ostvarim mnogo ranije 
pronasao svoju dobitnu kombinaciju. Posto mu je guma na fh u ravni sa boljim gumama na premade reketima i posto mu zaista odgovara jer na jaci spin ne reaguje puno, moze da se kroz dogledno vreme razvije u solidnog igraca. Ne obavezno po kvalitetu udaraca, ali po sposobnosti da nekoga pobedi sigurno. Trebalo bi da unapredi jos neke elemente igre, kao npr da kad je dalje od stola i lopta mu dolazi na fh, posto mu guma nema energije da prebaci topspin udarac na drugu stranu stola, da nauci da je zareze i time produzi agoniju onoga ko pokusava da osvoji poen. Trebalo bi jos malo bolje i ostrije travom sa stola da menja iznenada smer loptice i da nauci da odstopa kratko kad je protivnika odaljio od stola i bice belaja...
filip je napisao:To je bilo smesno... Mislim da nisi osvojio ni jedan poen gde si trebao da udaris visoku loptu, a ona sto te je pogodila u naocare je za padanje od smeha...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju