dhs

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: dhs

Postod gimi » 18.01.2012, 22:49

Vladojica je napisao:Kakva asocihacuja na mene , ne razumem?:D
P.S. I to sto sam stavio smajli ne znaci da sam kao u stvari razumeo :D

bh stop blesavom gumom bez frikcije :roll:

...odvalim i ja poneku eto tek tako :)
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Vladojica » 18.01.2012, 22:53

Haha, da da :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod jbgwtf » 19.01.2012, 03:20

profesionalac odgovorio si me, a i uplasio sam se kineskih pretostavljam da su sporije nego sto ih predstavljaju.. :D a i probao sam danas jednu kinesku(servirao u prazno iz sve snage i sve zavrsi na stolu) na primoraca off- > Giant Dragon TaiChi Hard... tvrda ko kamen... lepljiva ko smola..i poprilicno spora izgleda da je dobra za pocetnike..( po nekoj klasifikaciji brzina je 8, a donic desto f3 7.7 > koji je dosta brzi), ostalo ne mogu da komentarisem..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod filip » 21.01.2012, 01:07

Ako neko zeli gume koje u neku ruku kombinuju kinesku lepljivost i euro/japansku brzinu, neka proba juic spinspiel. Guma je lepljiva tako da lopta ne pada sa nje i posle godinu dana igranja, a drasticno je brza od prosecnih kineskih guma.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 21.01.2012, 01:16

stiga magna slicno, ja igram sa njom. Blago tacky, tvrdja od obicnih guma. Ali to je guma za stari lepak.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 21.01.2012, 01:23

Ovaj juic je jako lepljiv i on je za stari lepak, ali i ako se ne lepi, dosta je brzi od klasicnih kineskih guma. Jos jedna klasicna kineska, jeftina a puno kvalitetnija guma od friendshipa je tibhar dang. Guma postoji vise od 20 godina i ima plavi sundjer. Ne bi me cudilo da je odatle ideja pala "dvostrukoj sreci" u vezi boje sundjera...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod peperp » 24.01.2012, 21:45

Jbgwtf, nemoj da odustaješ na osnovu tuđih iskustava i mišljenja. Vredi probati. Ja trenutno imam DHS Hurricane 3 i DHS Skyline TG2. Obe su NEO verzije, 2.15 mm. Preporučujem ti Skyline TG2 NEO, koja je najmekša iz NEO serije. Inače, ove gume se rade u komercijalnoj i provincijskoj (skupljoj verziji), pa se tu pojavljuje i plavi sunđer No.21, narandžasti No.19, čak se i naručuju sa različitim tvrdoćama sunđera. (www.ttnpp.com)... ZAVRZLAMA! Inače, kontrola kvaliteta im nije na zavidnom nivou, pa se ljudi žale da im se par istih guma, iste boje razlikuju kao .upe i oko! LM, gde sam stao i zašto sam ja uopšte ovde? :-) A, da, zato što volim stoni tenis! Dakle, TG2 NEO! Dolazi sa zaštitom sa obe strane, vakumirana, fabrički nanet tanak sloj VODENOG lepka, te taj i koristi i prvi put nanesi samo na drvo! Utisci: Pretpostavljam da su nam stilovi različiti, ali meni je legla. Više je hvatljiva nego lepljiva, za razliku od H3 NEO. Ugao bacanja - srednji. Brzina (koja dolazi posle izvesnog vremena kada se guma 'probije') - 7, na skali do 10. Ovo ne uzimaj zdravo za gotovo, jer pri slabim udarcima ona je spora, dok pri jačim - prosto eksplodira! Nastavak sledi, jer me je zaboleo palac, šaljem post sa mobilnog... :-) Pozdrav!
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

Pridružio se: 31.10.2011, 14:09
Reket: Drvo: Killerspin Diamond CQ
FH: Andro Rasant PowerGrip 1.7
BH: Andro Rasant Turbo 1.7

Postod jbgwtf » 24.01.2012, 22:07

"dok pri jačim - prosto eksplodira! " svidja mi se kako zvuci
btw od skora ima u nisu da se kupi dobar deo tih guma.. sajt je valjda u izradi :S
peperp ti si iz brusa? jel znas dejan-a borisov-a? :D
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod peperp » 24.01.2012, 22:12

On i ja smo pre 10-ak dana pokrenuli klub STK "Kopaonik"! Čuvajte se... :-)
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

Postod peperp » 24.01.2012, 22:29

Ne znam koliko koštaju u Nišu, ja sam ih kod Tibora plaćao 22 eur. (navodno, nekakav Božićni popust). Inače, preko TTNPP su sada 15 eur. komad + 8 eur. poštarina (prosek za jedno drvo i dve gume - worldwide shipping) = 19 eur. po komadu from Hong Kong! Još kada bi PayPal funkcionisao... Mada ima najava da će u Srbiji profunkcionisati tokom ove godine! Onda se čekaju popusti i cilja Free shipping!!! :-)
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema