gimi je napisao:Francuz je napisao:Jel neko imao iskustva sa ovakvom praskom kod njih?
Ja sam imao iskustva sa raznim praskovima, ali ni jedan nije bio iz Markopa
Hahaha

gimi je napisao:Francuz je napisao:Jel neko imao iskustva sa ovakvom praskom kod njih?
profesionalac je napisao:ja koliko sam upucen joola se sije u madjarskoj.mogu da ti kazem da imam dosta njihove garderobe tipa sorcevi , majce, trenerke,patike i sve je to solidno za te pare.ali dacu ti jedan primer.imam butterfly sorts crne boje koji je kupljen isto 99-te god. posle toliko pranja on je i dalje crn kao sto je i bio,a joolin sorts kupljen pre dve godine isto crni je sad vec dosta izbledeo i nekako je usijano crvenkast(ne mogu drugacije da opisem).ali koliko para toliko i muzike. razlika u ceni je duplo u korist butterfly.dok npr. trenerke i majce jooline su mi bas ok i nista im ne fali za sada.
Laki je napisao:profesionalac je napisao:ja koliko sam upucen joola se sije u madjarskoj.mogu da ti kazem da imam dosta njihove garderobe tipa sorcevi , majce, trenerke,patike i sve je to solidno za te pare.ali dacu ti jedan primer.imam butterfly sorts crne boje koji je kupljen isto 99-te god. posle toliko pranja on je i dalje crn kao sto je i bio,a joolin sorts kupljen pre dve godine isto crni je sad vec dosta izbledeo i nekako je usijano crvenkast(ne mogu drugacije da opisem).ali koliko para toliko i muzike. razlika u ceni je duplo u korist butterfly.dok npr. trenerke i majce jooline su mi bas ok i nista im ne fali za sada.
Pregledao sve tri moje Joola majce i sorc koji imam, i sve je Made in China. Ali, kao sto sam i pomenuo ranije, nikakav problem nemam sa njihovom odecom, ne gube boju, ne rastezu se itd... a koristim sve to vec oko godinu dana, jednu od tih majci skoro dve godine i sve je OK. Mozda sam imao srece oko izbora modela
Imam i jedne njihove patike i odlicne su, sluze svrsi, veoma trajne.
ivan je napisao:Cao,
....
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju