Zabranjene gume

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Zabranjene gume

Postod phrnjak » 20.08.2011, 22:17

zoranV
Nema sanse da su ox Palio CK351A i devil slicni. Veruj mi, sa obe gume sam igrao trezan. Sumnjam da ijedan ox moze biti slican travi sa sundjerom. Ono sto sam se uverio je da pimpl sa devilom ide paralelno sa stolom, a sa ox Palio CK351A daje baloncinu. Kod zarezanih udaraca na protivnikov spin kada sam 2m od stola moze se govoriti o slicnosti ovih guma iako sa ox Palio CK351A moram malo jace da udarim. Ipak, u ovu situaciju dolazim 1-2 puta u setu.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ZoranV » 20.08.2011, 22:27

pa i izmedju frictionless trava ima razlika kolko i medju nonfrictionless travama koje su dozvoljene...
znam jednog gospodina iz Devrnjine ekipe koji je godinama igrao sa tom travom ali je skoro imao porodicnu tragediju pa je pitanje da li igra uopste
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod moravac » 20.08.2011, 22:39

Ne postoji apsolutno ista ali vidi ove linkove.
http://www.tabletennisdb.com/pips/tibha ... devil.html
http://www.taibletennisdb.com/top-pips/speed-desc.html

Meni najvise lici joola octopus ali samo u OX varijanti.
Po brojkama je to Feint long 3. Probao sam. Na tvrdjem drvetu lici.
Hallmark Phoenix je tu negde.
Sve imaju malo vise frikcije od devila, ali Octopus ako malo odstoji na suncu je tu negde.
Ujfalusi Sasa izvodi te korekcije.
moravac

Postod phrnjak » 20.08.2011, 22:42

@zoranV
Zar nonfrictionless nije isto sto i friction. Sta ce ti negacija negacije.
Sad ocekujem antinonfrictionless, pa unantinonfrictionless... :lol: :lol: :lol:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ZoranV » 20.08.2011, 22:58

...isto je sto i frictionmore :)
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod djordjestanic » 21.08.2011, 02:42

Stvarno moram da pitam. Koji đavo se zezate sa tim vratolomijama.

Što ne probate Dr. Evila.

Pa ta guma košta 10eura a ona ne prima ništa od rotacija.

Pa zar to nije ono što hoćete? I još dozvoljena?
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod reketas » 21.08.2011, 08:47

Ja sam oprobao noubauerovog scalpela, trava bez sundjera , i u toj varijanti je jako tesko igrati sa njom jer vise pravi problema meni nego mom protivniku. Pokret kojim dreba da se udara loptica je totalno neprirodni .
Onda sam ispod stavio tanak sundjer i stvari su se poprilicno promenile. Sada njim mogu lepo da branim ali i to nije ni jedan posto onog sto treba da se radi sa ovom gumom . Sve u svemu ko zeli da pokvari ruku , moja topla preporuka je da kupi ovo parce gume(hocu da kazem PLASTIKE)
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod ivan » 24.08.2011, 09:39

ok, da li je igranje sa scalpelom nefer prednost? Igrao sam protiv reketasa kad je tek stavio tu gumu, i iako on nema iskustva s takvim gumama, lopte koje su dolazile su vrlo nezgodne, ne mogu da predvidim gde ce da odskoci lopta, znatno nezgodnije od dozvoljene trave. Nisam igrao s nekim ko zna da ih koristi dobro, ali pretpostavljam da bi me taj lagano dobio. Imam osecaj da cak i neiskusan igrac bez uvezbanih pokreta rukom moze postati relativno opasan samo poturajuci reket sa scalpelom pred loptu. To mi se cini da nije u redu jer nama sa gumama treba godinu dve dok ne uvezbamo udarce.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 24.08.2011, 11:03

Sta ste se uhvatili za taj scalpel ko da je to jedina nepostena guma na ovom svetu :D Ivane, a ti sto si mazao gume uljem da ih smeksas (jos stavio dokaze svojih ilegalnih aktivnosti na forum :D), ili sto pola ljudi ovde lepi starim lepkom (ukljucujuci i mene), da poveca brzinu i spin gume. To je sve po meni nefer prednost, a ne samo taj nesrecni scalpel. Na njemu bar pise Scalpel, i zna se sta je, a ove dozvoljene gume koje su modifikovane u kucnoj radinosti, su po meni vise nefer, jer Sriver sa novim lepkom i Sriver sa 5 slojeva starog lepka su dve poptuno razlicite gume, i ti vidis na gumi da pise Sriver, al ko zna sta je to u stvari :).
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 24.08.2011, 11:37

na nasem nivou je 5 slojeva lepka(a i 2) mnogo vise nedostatak nego prednost, sve lopte idu preko stola. A i ulje je isto sr..., samo sto posle njega moras kupiti novu gumu. U oba slucaja putanja lopte je predvidljiva.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema