gimi je napisao:gresis, on ce, izgleda, uvek imati problema
...a i ja sve nesto mislim da nema apsolutno nikakve razlike izmedju free chacka, donikove i pomenute joola-ine alternative, a verovatno i jos nekog koji nisam koristio.
E pa, gresis ti prijatelju! Silno gresis! Zalepih pre dva dana gumu s donic lepkom, ali ne onim od pre sto sam kupio ovde, i koji nije mogao nista da zalepi, nego istim takvim samo sto mi je stigao narudzbom preko neta iz inostranstva. Ona moja crna guma, sto se uvek odlepljivala za samo 15 minuta nakon lepljenja, sad sam je samo premazao ovim lepkom, nisam cak ni skidao stari, cak je bila i poprilicno urolana, ali zalepila se bez problema, nema vise klobuka s vazduhom koji su krasili moje rekete, vec dva dana je proslo a nista se nije odlepilo, ne mogu da verujem.

Neka razlika ocigledno postoji. Cuvajte se domace robe, jedino to mogu da zakljucim.
Sad sam gotovo siguran da mi je taj losi lepak izazivao i nenormalno urolavanje guma, pa od nove gume (narocito ako je acuda) nakon dva-tri lepljenja i odlepljivanja (morao da odlepljujem jer se brzo stvore klobuci s vazduhom) dobijem gumu koja se toliko skvrci da joj se krajevi dodiruju. Da ne bude da je samo donic, isto je bilo i sa btty lepkom.