LJudi pomagajte

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: LJudi pomagajte

Postod Nikola » 12.04.2012, 15:27

gimi je napisao:
Nikola je napisao:morao bi da se cimam za taj sundjer bolje da dam soma dinara za neku mozda i kvalitetniju donicovu...

Mozda se nismo razumeli... Mislio sam reci da pri kupovini izaberes neku sa tanjim sundjerom. Ono sto si rekao u prvom postu nam ne govori nista, upravo zbog toga sto nisi naveo koje je debljine guma koja ti je bila prebrza. Ako je bila max a, osim brzine, odgovaraju ti ostale karakteristike gume, imalo bi smisla kupiti tanju (npr. 1.8 mm) i to vazi za svaku gumu (baracuda included).

To si tebra mozda u pravu ove nimbus su od 2.00 mm mozda da uzmem od 1.8 kao sto ti kazes ali ne znam,mozda bi uzeo neku kvalitetniju donicovu opet je to jaca marka od ovih a ipak siguran kvalitet
Nikola

Pridružio se: 11.03.2012, 23:24
Reket: Drvo Butterfly Timo Boll Spirit ST
FH Tibhar Evolution MX-P max
BH Donic Acuda s2 1.8

Postod ribolovac » 18.06.2012, 18:54

a na koju dasku si lepio ovu gumu,ona jeste brza ali nije prebrza,ja koristim na fh joola rhyzm max,ne verujem da je ona brza od moje,dosta znaci i od dake,kako brzina tako i kontrola
ribolovac

Pridružio se: 13.06.2012, 04:14
Reket: <daska :bt timo boll spark arylate{off-}/bh:ck palio 1,1mm/fh acuda s3 max

Postod zhang jike » 19.06.2012, 01:58

...mozda nije do gume ? :), a i od tvog igrackog nivoa zavisi dali mozes da uskladis pokret da ti loptica ne ide preko stola ! u svakom slucaju i da promenis gumu (a guma ima nezna im se broj) mislim da ce ti se taj problem ako ne stalno povremeno vracati ! razmisli malo o ovome pre nego sto kupis neku gumu (buduci da si rekao da nisi bas pri lovi, pa pretpostavljam da bi losa kupovina bila katastofa)
zhang jike

Pridružio se: 28.05.2012, 15:08
Reket: Daska: Timo Boll Spirit (fl)
Fh: Stiga Calibra Lt Sound (max)
Bh: Stiga Calibra Lt Sound (max)

Prethodni

Povratak na Oprema