Drvo DHS

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Drvo DHS

Postod ivan » 23.10.2011, 21:23

dve crvene najcesce ukazuju na neki stiga clipper klon, sto bi bilo uglavnom brzo, tvrdo i kruto drvo. Ne deluje mi da bi vrhunski spiner izabrao takvo drvo ,ali ko zna, Ma Long je to. Mada drvo i ne mora biti takvo, ko zna kakve slojeve ima.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod koja » 23.10.2011, 21:24

Pa kako se zove ovo drvo jel stiga alc sta li je ,lici na dhs
koja

Pridružio se: 22.09.2011, 19:02

Postod Vladojica » 23.10.2011, 21:28

Meni lici da je to to drvo sa slike, zasto da ne.
Ma Long sigurno igra sa reketom koji je napravljen od materijala koji postoji na planeti Zemlji :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod koja » 23.10.2011, 21:33

Vladojica je napisao:Meni lici da je to to drvo sa slike, zasto da ne.
Ma Long sigurno igra sa reketom koji je napravljen od materijala koji postoji na planeti Zemlji :D

logicno :mrgreen: rucka je potpuno ista samo je cijena nekako mala 30-ak dolara :D
koja

Postod Vladojica » 23.10.2011, 21:39

koja je napisao:
Vladojica je napisao:Meni lici da je to to drvo sa slike, zasto da ne.

logicno :mrgreen: rucka je potpuno ista samo je cijena nekako mala 30-ak dolara :D

Pretpostavljam da si se razocarao, da Ma Long moze da igra tako dobro sa tako obicnim drvetom, zvuci prosto nemoguce :D I ja sam, zelim da verujem da igra sa necim sto nije dostupno obicnim smrtnicima :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod koja » 23.10.2011, 21:42

Ja bih volio da igra sa ovim drvetom jer bih ga momentalno narucio sa e-baya ali nekako ne mogu da povjerujem u to, nestvarno je ,i ja mislim da igra sa necim sto nije dostupno obicnim smrtnicima ali pokusavam da ubjedim sebe da igra sa ovim.
koja

Postod Vladojica » 23.10.2011, 21:46

Pre je mislim igrao sa nekim reketom iz Timo Boll serije, i on stalno menja drva, bolje ti sacekaj, videces da ce on za par meseci da promeni drvo, pa ces morati da juris to novo :D
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod koja » 23.10.2011, 21:50

Igrao je sa Timo Boll spiritdrvetm ali ono kosta oko 130 dolara al da predje sa njega na ovo nekako nestvarno ali volio bih da je tako.Potvrdi i ti da je ovo DHS drvo to sa kojim on igra :D ubjedi me i narucujem ga sigurno.
koja

Postod djordjestanic » 23.10.2011, 21:57

Upravo sam završio dopisivanje sa Ma Longom.

Kaže mi da ne igra sa tim drvetom i baš se smejao o čemu se priča na nekom srpskom forumu.

Rekao mi je da jedino što menja na svom drvetu je drška i to radi zbog para, a i to ga nervira.

Moli me da to ne širim dalje a pošto Srbija nije velika to onda i nije širenje.

Igra sa drvetom koje je pravljenjo za njega i on je birao jedno od par stotina drveća koje su mu dali da proba.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod phrnjak » 23.10.2011, 22:01

Jao Djordje ala lazes. Pa Ma Long i ja upravo kod mene pijemo sljivovicu i caskamo o mom spinu. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema