Preporuka-ofanzivna guma!!!

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Preporuka-ofanzivna guma!!!

Postod Nikola Sb » 18.10.2011, 23:43

jel znas mozda koliko je para?
Nikola Sb

Pridružio se: 10.10.2011, 01:06

Postod First » 18.10.2011, 23:46

Oko 50-55e, kao i tenergy, nisam bas siguran, ali tu je negde, ali me nemoj drzati za rec, to bih morao da proverim.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Nikola Sb » 18.10.2011, 23:50

mnogo mi je to para...Hvala kolega..:)..Zavrsicu valjda i ja jos malo taj ekonomski fakultet, pa cu moci to sebi da priustim..:D..Ovako cekaju me jos strategijski, cene i potrosaci..:D..
Nikola Sb

Postod First » 18.10.2011, 23:56

Hehehe, onda knjigu u sake, skini sa grbace jos ta tri ispita i onda razmisljaj o nekim skupljim gumama ;) Sa srecom :)

P.S. Prati forum Berza ovde, cesto se desi da neko prodaje polovne a u ok stanju skuplje gume, pa mozda izleti nesto sto ti odgovara ;)
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Nikola Sb » 19.10.2011, 00:00

Idem odmah na ucenje...:D...Pratim vec par dana, valjda ce se nesto i za mene naci...:)..Pozz..
Nikola Sb

Postod Goran » 19.10.2011, 01:44

First je napisao:....
Preporuka da uzmes Roundell soft u debljini 2.1mm, a ako nju ne nadjes, onda medium, hard ima dosta tvrd sundjer. Zatim Donic: Acuda (S1,S2, S3)-35e, Copa (X1, X2, X3)-34e, Baracuda-33e, Coppa J.O. Gold, Coppa J.O. Platin, Coppa J.O. Silver (30-32e), Tibhar: Genius, Genius Sound, Genius+Optimum(oko 35e), Joola: Express One, Two (oko 27e). To ti je do 35e! ;)

Čekaj, ti si sve ovo probao? :shock:

Ima li smisla danas kupovati gumu koja nije tensor/hi tension? Mislim zbog novog lepka. Nešto je pisano da se stare gume loše ponašaju sa novim lepkom? Ja bih npr trebao još da se usavršavam i ne žuri mi se sa brzim gumama još uvek, pa razmišljam šta bih uzeo sledeće.
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod djordjestanic » 19.10.2011, 02:21

Nema. U obzir dolaze samo tensor gume.

Zaobiđite staru tehnologiju.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Goran » 19.10.2011, 02:59

Što ujedno znači i da je najjeftinija guma sada skuplja za 15ak eur [npr Acuda, Coppa, Sriver G3] i kraće će trajati :bye:
Ok, postoje i ove Donic Formula koje su jeftinije i za koje proizvođač tvrdi da traju 50% kraće, a obzirom da razlika u ceni nije 50% onda se ne isplati uzimati ih. [Desto, Baracuda, Vario Big Slam, Quattro Formula]. E sad mene zanima koliko je tih 50% istina. Da li neko ko je koristio može da uporedi "životni vek" Donic Formula i Donic FD3 guma?
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod First » 19.10.2011, 03:36

Kao sto je rekao Djordje, zaobidjite staru tehnologiju (gume koje su se lepile starim lepkom) i uzmi odmah nesto novije. Ne mora to da bude tensor tehnologija, vec moze i neka druga, mada se one uglavnom svode na isto, produziti dwell time i dodati vise energije udarcu, tj. proizvesti katapult efekat. Naravno da nisam probao sve gore navedene gume, ali vecinu jesam. E sad sto se tice samog Donica, primetio sam da je u svojim specifikacijama prilicno tacan, bolje receno iskren (pocevsi od tezine drveta koje zaista tezi onoliko koliko je proizvodjac naveo, pa do same brzine i jacinu spina koje guma proizvede), za razliku od nekih proizvodjaca koji zarad boljeg marketinga malo znaju da ulepsaju specifikacije svojih proizvoda (npr Butterfly), ali to je i normalno u svetu biznisa, najveci proizvodjaci i zele da pokazu kako njihovi proizvodi imaju najbolje performanse. Elem tu dodjosmo i do tvog pitanja dugotrajnosti. Donic zaista nema dugovecne gume, mada to zaista donekle jeste poboljsano uvodjenjem nove FD3 tehnologije. Ipak, dugotrajnost guma mnogo zavisi i od toga koliko cesto igras njom, da li je redovno i pravilno odrzavas, itd... Ne postoji vecna guma, sve se one prave kako bi pruzile svoj maksimum u svom zivotnom veku koji nije mnogo dug i svojim performansama te naterale da se ponovo opredelis za iste, jer je konkurencija zestoka.
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ZoranV » 19.10.2011, 10:30

Drugim rečima ako kupite gume sa kojima igraju profesionalci (samo nekoliko puta) nećete igrati kao oni već čete igrati sa tim gumama isto vreme kao i oni, možda malo duže a naplatiće vam i njihove gume!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema