od djordjestanic » 13.10.2011, 23:26
Ima itekako.
Na osnovu IZNETOG u tim postovima može da se zaključi koliko neko zna ili ne zna.
Ako neko napise 100 postova i 10 postova lupeta a u 90 kaže super stvari onda je to vrlo koristan član foruma (pa makar i lupetao 10%)
A ako neko ima 5 poruka u kojima nema nekih informacija koje su bitne široj publici na forumu i nikako nije doprineo da se forum poboljša a nađe da je zgodno da napiše "ahhahahahahaahaha" i sa potcenjivačkim tonom genijalno zaključi da je on u pravu (a pri tome ima i INTERES da to zaključi) onda je taj član foruma više nekulturan nego koristan.
Uopšte ne ulazim da li je Titan dobro drvo, ja sam pisao kakav je MOJ osećaj igrati sa debelim drvima. Neko može da ima loš osećaj kad igra sa drvima sa kojima sam ja navikao da igram ali krajnje je nefer sa strane novog člana da napiše "ahhahahahahaahaha" i ostatak posta u stilu "ti nemaš pojma ko je Dr. Neubauer i šta je on osvojio i .........."
Uostalom i dečko koga sam pomenuo (Nenad Šijačić) igra sa debelom balsom (nije Dr. Neubauer) i igra Prvu spsku ligu. Znači, ima (jako) dobrih igrača kojima to odgovarai ja nisam rekao ništa protiv toga.