Stize uskoro nov tenergy

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Stize uskoro nov tenergy

Postod Milan » 25.09.2012, 14:56

zhang jike je napisao:Bio ja u Markopu pre nedelju dana i pitao ih koje jos gume nove tehnologije pored tenetgyja imaju (posto im je tenergy preskup), a oni meni pa znate kako tenergy nam najbolje ide uglavnom se baziramo na njega. Ja pogledam u cenovnik kad ono sve gume po 2-3 evra jeftine od tenergyja.
Pa ko ce da kupi brice speed za 53, kad ima tenergy za 55 (pod uslovom da pazari butterfly opremu) ? Mogli su biti malo realniji i da stave gume kao sto je brice speed na nekih 30-ak evra pa da covek i razmilja o tome !

Sličan slučaj. Kad' god zovem da pitam za neku Friendship gumu oni kažu da nemaju baš neku ponudu. Naravno, ono što tražim nikad' nemaju. Kad' ih pitam kad' stiže nova roba oni kao ne znaju. Pa ko treba da zna?! :banghead:
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod First » 25.09.2012, 15:01

Izgleda da ne mogu ;)
Elem, kod Butterflyja (mada je i Donic imao poskupljenje guma od prošle godine, ali za 2-3 evra po gumi) izgleda da vreme ide unazad. Kako godine prolaze, svaki proizvod u bilo kojoj drugoj grani, pojeftini. To je normalan proces, samo kod stonoteniske opreme, što više vremena prodje, stvar je skuplja, kao sa vinom (samo što je vino sa protekom vremena kvalitetnije, a guma polako gubi svojstva). Bryce i Roundell su od prošle godine poskupeli za 10€ po gumi. Mene interesuje razlog...
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod bindra » 25.09.2012, 15:26

Pa prosto ko pasulj.Bt se vodi onom cinjenicom da svaki"priglupi"amater misli da ce sa skupljom gumom da igra bolje i to koriste na najbezobrazniji nacin!
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod profesionalac » 25.09.2012, 19:31

zhang jike je napisao:Bio ja u Markopu pre nedelju dana i pitao ih koje jos gume nove tehnologije pored tenetgyja imaju (posto im je tenergy preskup), a oni meni pa znate kako tenergy nam najbolje ide uglavnom se baziramo na njega. Ja pogledam u cenovnik kad ono sve gume po 2-3 evra jeftine od tenergyja.
Pa ko ce da kupi brice speed za 53, kad ima tenergy za 55 (pod uslovom da pazari butterfly opremu) ? Mogli su biti malo realniji i da stave gume kao sto je brice speed na nekih 30-ak evra pa da covek i razmilja o tome !

zato ja lepo kupim acudu za 40 evra i ko ih sisa!!!
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod scvlada » 25.09.2012, 20:05

Post od bindra » 25.09.2012, 16:26
Pa prosto ko pasulj.Bt se vodi onom cinjenicom da svaki"priglupi"amater misli da ce sa skupljom gumom da igra bolje i to koriste na najbezobrazniji nacin!

Svako od nas je u početku bio priglupi amater pomalo.Ja na sreću dok su gume bile dvadesetak jevrića jeftinije. :hello:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod bindra » 25.09.2012, 22:38

scvlada je napisao:
Post od bindra » 25.09.2012, 16:26

Svako od nas je u početku bio priglupi amater pomalo.Ja na sreću dok su gume bile dvadesetak jevrića jeftinije. :hello:

Na to sam i mislio bez uvrede za bilo koga.Jer sam ja prvi platio tu skolu.Sad lepo dva glanc nova Rhyzm-a i jos imam kusur za pare sto bi dao za jedan tenergy...Naravno gume su fantasticne i ne kupujem ih iskljucivo zbog cene(cak i ne vidim gde je uopste prednost 05 i 064) Treba lepo bojkovati Bt i gotovo...
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod ivan » 25.09.2012, 23:44

profesionalac je napisao:

A ja lepo kupim acudu za 33 evra i ko sisa ove sto placaju 40 :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod balsa » 26.09.2012, 12:20

:D :D :D
balsa

Pridružio se: 06.06.2012, 19:40

Postod Pedja » 26.09.2012, 12:22

super je taj tenergy!...šta se folirate!
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod profesionalac » 26.09.2012, 18:21

ivan je napisao:
profesionalac je napisao:

A ja lepo kupim acudu za 33 evra i ko sisa ove sto placaju 40 :D

posalji mi u pp kod koga ima za te pare.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema