meke gume

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: meke gume

Postod filip » 08.09.2012, 22:14

Moj je mali, al' mek ko duša...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod zorog » 08.09.2012, 22:30

filip je napisao:Moj je mali, al' mek ko duša...

:rotfl: :rotfl: hahahaha
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod zhang jike » 12.09.2012, 13:13

ima li neko broj na koji mogu dobiti prodavca stiga opreme ?
zhang jike

Pridružio se: 28.05.2012, 15:08
Reket: Daska: Timo Boll Spirit (fl)
Fh: Stiga Calibra Lt Sound (max)
Bh: Stiga Calibra Lt Sound (max)

Postod First » 12.09.2012, 13:31

Sad je to preuzeo Beosport, imaš opremu za s.t. u njihovim prodavnicama. Idi na sajt (www.beosport.com), pa pogledaj šta imaju i gde su im lokcije prodavnica.

P.S. Dobiše džabe reklamu od mene, ccc.... :)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod milantra » 12.09.2012, 13:59

zhang jike je napisao:ima li neko broj na koji mogu dobiti prodavca stiga opreme ?

Ja sam nekada kupio neku Stiga opremu kod distributera "Daxon CD"- Stiga u Beogradu u ul. Vojvode Dojčina broj 2, ulica preko puta Sajma. Tada su imali i telefone: 011/3066533 i 011/2650486.Probaj na tu adresu, a moguće je i da je onako kako je First naveo. Ja sam samo naveo kako je nekada bilo. Hteo sam da budem od koristi.
POZDRAV. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod zhang jike » 12.09.2012, 15:20

milantra je napisao:
zhang jike je napisao:ima li neko broj na koji mogu dobiti prodavca stiga opreme ?

Ja sam nekada kupio neku Stiga opremu kod distributera "Daxon CD"- Stiga u Beogradu u ul. Vojvode Dojčina broj 2, ulica preko puta Sajma. Tada su imali i telefone: 011/3066533 i 011/2650486.Probaj na tu adresu, a moguće je i da je onako kako je First naveo. Ja sam samo naveo kako je nekada bilo. Hteo sam da budem od koristi.
POZDRAV. :wave:

I ja sam nekada pazario tamo, senjak ako se ne varam i to je bila veleprodaja, medjutim negde na ovom forumu sam procitao da je to propalo. Znam da je bilo i u imt-u ali sam nacuo da je tamo donic (ironija je sto sam tuda prolazio cele prosle god.i nisam obratio paznju). tnx u svakom slucaju :)
zhang jike

Postod Milan » 13.09.2012, 08:29

First je napisao:Sad je to preuzeo Beosport, imaš opremu za s.t. u njihovim prodavnicama. Idi na sajt (http://www.beosport.com), pa pogledaj šta imaju i gde su im lokcije prodavnica.

Napokon neki ozbiljan prodavac stonoteniske opreme na internetu, pored onog za Jolu. (kad' kažem ozbiljan, Markop ne ubrajam u to) :clapping:
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod ZoranV » 13.09.2012, 12:06

Milan je napisao:
First je napisao:Sad je to preuzeo Beosport, imaš opremu za s.t. u njihovim prodavnicama. Idi na sajt (http://www.beosport.com), pa pogledaj šta imaju i gde su im lokcije prodavnica.

Napokon neki ozbiljan prodavac stonoteniske opreme na internetu, pored onog za Jolu. (kad' kažem ozbiljan, Markop ne ubrajam u to) :clapping:

Pa i ja bih bio ozbiljan ako bih uspeo da prodajem po tim 'cenama sa popustom' ...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ribolovac » 25.09.2012, 01:28

nesto meko,a da nije joola air rosnet(po meni nesto najmekse sto sam igrao i vredi svaku paru) je stiga calibra lt sound,fantasticna guma,jeste malo skuplja al osecaj je bitan
ribolovac

Pridružio se: 13.06.2012, 04:14
Reket: <daska :bt timo boll spark arylate{off-}/bh:ck palio 1,1mm/fh acuda s3 max

Postod zhang jike » 25.09.2012, 14:42

ribolovac je napisao:nesto meko,a da nije joola air rosnet(po meni nesto najmekse sto sam igrao i vredi svaku paru) je stiga calibra lt sound,fantasticna guma,jeste malo skuplja al osecaj je bitan

to i uzimam :)
kada sam bio u beosportu da pogledam boost ts, video sam tu calibru koja je samo 300 dinara skuplja a izleda da je bolja !

I jos nesto u vezi sa ovim (mislim na stigu i beosport). Neko rece ozbiljni prodavac opreme, nisu ni "O" od ozbiljni. U Beogradu ima jedno 10 beosportova i koji god sam nazvao telefonom da se raspitam, svi rekose nazovi za 5 min. Ja zovem zovem za 5 min. postavim sl. pitanje "zovi za 5 min.", i tako u nedogled (a pitanja nisu ni bila strucna, tipa jel imate stiga boost ts). Primetio sam da me svi preusmeravaju na onaj u Sava centru (valjda kao glavni za stigu) ja nazovem i njega, takodje oko stonog tenisa nemaju pojma, ali se devojka trudila i nisam zvao za 5 min. Na kraju odem licno i imam sta da vidim, od opreme drze samo po par guma, 5-6 drva, lepak, gotov reket, loptice, i jednu torbu. Ja pitam gde je teksil, patike, stolovi i ostala oprema, a oni meni to ne drzimo. Kontam da stoni tenis nije popularan sport i da se manje zaradi na stiga nego na nike opremi, ali ako nemas strucno osoblje (mozda je i tesko naci), onda bar kao ovlasceni distributer opreme nabavi sve sto se toga tice kad si vec prihvatio tu odgovornost.
zhang jike

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema