pomoc oko TSP

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: pomoc oko TSP

Postod balsa » 30.08.2012, 14:15

upravo tako krox....promenio sam daski i daski(da kazem jeftinijih)izmedju 25 i 60 evra...imalo je dobrih,losih i onih katastrofa....i sto se mene tice,ova je za moju igru savrsena,tako da sam porucio jos jednu,za svaki slucaj ako se ovoj nesto ne daj Boze desi :D
balsa

Pridružio se: 06.06.2012, 19:40

Postod ivan » 30.08.2012, 14:21

ima neko staro pravilo o drvima koje kaze da ako ti se drvo odmah svidi, da nema nista od njega, ubrzo ce poceti da pokazuje slabe strane. A ako ti se ne svidi, onda ima smisla ozbiljno poceti igrati s njim jer ce na duge staze biti bolje.
Zato ja ne mogu da igram s istim drvom vise od par puta. Imam par pa sa svakim po nekoliko puta pa u krug.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod krox » 30.08.2012, 18:05

ja proklinjem dan kada sam mjenjao svoga staroga mazunova off + s kojim sam igrao jos od 2000 godine, to je bilo drvo, covece, kako se s tim nabijalo pravo i srajveri na njemu jos, to je bila makina jednom rijeci, brzo ali jako zahvalo drvo. Volio sam ga jako, Nakon toga sam igrao sa waldner dotec carbon 2005 i igrao d o2007 sa time , tesko , teziste u glavi, nisam ga volio , forsirao sam sa njime ali sam ga morao mijenjati, onda sam ga mijenjao za nadoplatu od 150 kn za potpuno novo primorac carbon off +, direktno kupito na svjetskome u zagrebu , sa time igro do 2010,e tu sam se zajebo sto sam mjenjo, to drvo je bilo dobro i nisam ga trebo mjenjati, na kraju vec dvije godine igram sa starim drvetom boll forte off( staro jedno 10 godina sigurno, koje mi jako dobro odgovara, i sa tenergy 05 2.1 imam dovoljno kontrole blizu stola a ne propadaju loptice kada se maknem od stola. to je dobro drvo, nije pretvrdo vise je za spin nego za udaranje ali radi fino i na kontrama... po nekome mome sudu uvijek treba ostavlajti ta drav sebi s koji ma igras, ipak su to veci stari modeli i vrhunska drva, isteta ih je prodavati, ali opet bolje da neko igra sa time nego sa skuplja prasinu, pa sam j to i pomjenjao i pooprodavao, a probao sam , necu lagati, barem 50 tak razliciti drva jos..a jedno kratko vreme sam igro i sa primorcem off- . po meni nema razloga forsirati samo jednu marku , kad god se moze probati uvijek nesto novo ,evo ja sada probao tenergy 05( koja zacudo nema tensor iako sam mislio da ima) a daje nisam probai nebi ni znao da imam tako vrhunsku gumu za spin, kontrolirane napade , koja je taman toliko mekana da nije premekana i moze se igrati sa njome bas onako fino iz zgloba i mogu i kontre, guma me odusevila, takodjer kad vec pricam igram trenuttacno protiv rapid grass d techs i trava je uz one piranhe i virus jedna od najgori protiv koji sam igro, antispin je cista šala naspram ovoga..ugurana loptica propada tako brzo da je ni rezo mnemogu vratiti asko nisam namjesten pravo a o povratu rotiranog spina da i nepricam, vraca spin vraca topspin i sve propada, moram vuci ko manijak inace mi protivnik ili ugurava ili iskace na forehand i li jos gore najasi se na stol i onda sam gotov kad krene rezati i gurati ljevo desno...
krox

Pridružio se: 15.08.2011, 10:49
Reket: Drvo: Timmo Boll Forte OFF
Forehand: Tenergy 05 2.1
BEckend: Rapid X-Press 1.9

Postod SasaNS » 25.10.2012, 23:31

Ja imam 5.5 nije lose dobro odbiaj mada cudno nekako zvoni....
SasaNS

Pridružio se: 16.09.2012, 16:47
Reket: drvo: Tricarbon Timo Boll Gume: Donnic Coppa X1, Donic Baracuda

Postod djordjestanic » 26.10.2012, 02:14

@krox...

buj se malo kontroliraj...

pišeš takaj da te niš bum razumel...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod milantra » 26.10.2012, 07:52

djordjestanic je napisao:@krox...

buj se malo kontroliraj...

pišeš takaj da te niš bum razumel...

Kako ga ništa ne razumeš kada mu odgovaraš njegovim dijalektom. Ne zezaj čoveka. :nono:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod djordjestanic » 26.10.2012, 10:57

Nije problem u dijalektu nego u nepovezanosti...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod milantra » 26.10.2012, 11:26

Ja sam razumeo njegov tekst. Jedino što mu zameram to je što počinje rečenice malim slovom i što su mu rečenice predugačke. Pozdrav. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod gimi » 27.10.2012, 15:19

Ja ni vas ne razumem, a kamoli njega.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Ray » 02.01.2013, 17:27

bindra je napisao:Cisto za informaciju,ni jedno Tsp drvo koje se trenutno nalazi u ponudi kao novo,nema veze sa onim starim proslavljenim modelima.Tj.nisu Japanska drva vec dolaze iz madjarske od Sela kao i vecina ostalih kao sto je Kilerspin i drugi koji su u tom cenovnom rangu do 40tak eu.To opet ne mora da znaci da nisu dobra,vec treba probati pre nego sto ga kupite ako je izvodljivo i sami odlucite dali vam odgovara.

Nasao sam dva-tri TSP modela Made in Japan koja su mi interesantna. Kazu da je kvalitet izrade vrhunski. Takodje, jedan veliki distributer iz okruzenja mi tvrdi da nije tacno da se TSP uglavnom proizvode u Madjarskoj. Neki noviji modeli se prave u Kini. Bice da se verovatno prave u sve tri zemlje.
Korisnikov avatar
Ray

Pridružio se: 07.01.2012, 17:43

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema