od krox » 30.08.2012, 18:05
ja proklinjem dan kada sam mjenjao svoga staroga mazunova off + s kojim sam igrao jos od 2000 godine, to je bilo drvo, covece, kako se s tim nabijalo pravo i srajveri na njemu jos, to je bila makina jednom rijeci, brzo ali jako zahvalo drvo. Volio sam ga jako, Nakon toga sam igrao sa waldner dotec carbon 2005 i igrao d o2007 sa time , tesko , teziste u glavi, nisam ga volio , forsirao sam sa njime ali sam ga morao mijenjati, onda sam ga mijenjao za nadoplatu od 150 kn za potpuno novo primorac carbon off +, direktno kupito na svjetskome u zagrebu , sa time igro do 2010,e tu sam se zajebo sto sam mjenjo, to drvo je bilo dobro i nisam ga trebo mjenjati, na kraju vec dvije godine igram sa starim drvetom boll forte off( staro jedno 10 godina sigurno, koje mi jako dobro odgovara, i sa tenergy 05 2.1 imam dovoljno kontrole blizu stola a ne propadaju loptice kada se maknem od stola. to je dobro drvo, nije pretvrdo vise je za spin nego za udaranje ali radi fino i na kontrama... po nekome mome sudu uvijek treba ostavlajti ta drav sebi s koji ma igras, ipak su to veci stari modeli i vrhunska drva, isteta ih je prodavati, ali opet bolje da neko igra sa time nego sa skuplja prasinu, pa sam j to i pomjenjao i pooprodavao, a probao sam , necu lagati, barem 50 tak razliciti drva jos..a jedno kratko vreme sam igro i sa primorcem off- . po meni nema razloga forsirati samo jednu marku , kad god se moze probati uvijek nesto novo ,evo ja sada probao tenergy 05( koja zacudo nema tensor iako sam mislio da ima) a daje nisam probai nebi ni znao da imam tako vrhunsku gumu za spin, kontrolirane napade , koja je taman toliko mekana da nije premekana i moze se igrati sa njome bas onako fino iz zgloba i mogu i kontre, guma me odusevila, takodjer kad vec pricam igram trenuttacno protiv rapid grass d techs i trava je uz one piranhe i virus jedna od najgori protiv koji sam igro, antispin je cista šala naspram ovoga..ugurana loptica propada tako brzo da je ni rezo mnemogu vratiti asko nisam namjesten pravo a o povratu rotiranog spina da i nepricam, vraca spin vraca topspin i sve propada, moram vuci ko manijak inace mi protivnik ili ugurava ili iskace na forehand i li jos gore najasi se na stol i onda sam gotov kad krene rezati i gurati ljevo desno...