First je napisao:Ja sam igrao sam Quattro A' conda Soft-om i pokazala se kao jako dobra guma za bekhend, odlična kontrola, vrlo mekana i daje izuzetan spin. Sa druge strane dosta spora guma, defanzivna. Igrao sam i sa Coppa X3. Ono što mi je ostalo u sećanju je da se jako brzo trošila i da je imala jako nizak ugao izbačaja. Najbolji utisak je na mene ostavila Baracuda. To je izuzetna guma. Nemam ni jednu jedinu zamerku za nju. Izuzetan spin, pogodna i za BH i za FH, dobra brzina i kontrola, na krajevima vrlo čvrsta i ako se i zakači sto sa njom, teško se kida. Neki su govorili da ne traje dugo, tj. da se brzo troši, sa čim ne mogu da se složim. "Vek" trajanja joj je kao i Tenergyju, znači neki prosek, ni dugo, ni kratko, tako da po meni legendarna i najbolja guma od Donica, svima bih je preporučio. Odličan ugao izbačaja, srednje težine, ja nisam imao ni jednu zamerku. Moj favorit medju Donic gumama. Jedino Acuda S2 može da joj parira, ali nisam igrao tom gumom, samo sam stekao takav utisak po komentarima ljudi koji su igrali njom.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 9 gostiju