Donic gume

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Donic gume

Postod profesionalac » 24.11.2011, 22:19

voleo bi da svi koji su imali neko iskustvo sa donic gumama podele to sa nama.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Re: Donic gume

Postod gimi » 24.11.2011, 23:01

Iskustva imah samo sa ove dve iz potpisa. Ukratko, acuda je odlicna, coppa nije. Pored nekih drugih stvari koje mi se kod coppe ne svidjaju, vec posle mesec-dva je pocela da izgleda veoma istroseno i da se krza po ivicama. Pisah malopre opsirno o nekoj gumi, pa me sad malo mrzi. Drugi put, ako te bas bude zanimala neka od ovih konkretno...
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Pedja » 24.11.2011, 23:43

Koristio sam Copa JO Silver,Quatro formula,Desto f3 i Baracuda.Probao Acuda S2, Copa JO Gold i klasik- JO Waldner.Ukratko,sve su ovo dobre gume i sve daju izvaredan spin!Kaži koja te interesuje,sad odoh da vidim rasplet Nadala i Conge...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod profesionalac » 24.11.2011, 23:52

coppa x2 platin soft,akuda s2.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod First » 25.11.2011, 00:08

Ja sam igrao sam Quattro A' conda Soft-om i pokazala se kao jako dobra guma za bekhend, odlična kontrola, vrlo mekana i daje izuzetan spin. Sa druge strane dosta spora guma, defanzivna. Igrao sam i sa Coppa X3. Ono što mi je ostalo u sećanju je da se jako brzo trošila i da je imala jako nizak ugao izbačaja. Najbolji utisak je na mene ostavila Baracuda. To je izuzetna guma. Nemam ni jednu jedinu zamerku za nju. Izuzetan spin, pogodna i za BH i za FH, dobra brzina i kontrola, na krajevima vrlo čvrsta i ako se i zakači sto sa njom, teško se kida. Neki su govorili da ne traje dugo, tj. da se brzo troši, sa čim ne mogu da se složim. "Vek" trajanja joj je kao i Tenergyju, znači neki prosek, ni dugo, ni kratko, tako da po meni legendarna i najbolja guma od Donica, svima bih je preporučio. Odličan ugao izbačaja, srednje težine, ja nisam imao ni jednu zamerku. Moj favorit medju Donic gumama. Jedino Acuda S2 može da joj parira, ali nisam igrao tom gumom, samo sam stekao takav utisak po komentarima ljudi koji su igrali njom.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Pedja » 25.11.2011, 00:26

Acudu S2 sam juče stavio na drvo TBS.1.8 sunđer.Ranije sam probao 2.0 Ali je guma bila polovna i prilično istrošena.Guma nudi fini,prijateljski osećaj(kako reče jedan drugar).Spin je izvaredan,kao kod Baracude( lagan, siguran ulaz).Pimpl ide bez problema...Sporija je od Copa JO Silver...Ovo je na prvu loptu,rekao sam da sam je samo probao...Pošto sam je tek stavio(NOVU),detaljniji izveštaj za par dana.Ah,da:Monika Molnar,prvakinja Srbije igra ovim gumama(max obostrano)!Sa x2 platin soft nisam igrao.
Pedja

Postod Pedja » 25.11.2011, 00:32

First je napisao:Ja sam igrao sam Quattro A' conda Soft-om i pokazala se kao jako dobra guma za bekhend, odlična kontrola, vrlo mekana i daje izuzetan spin. Sa druge strane dosta spora guma, defanzivna. Igrao sam i sa Coppa X3. Ono što mi je ostalo u sećanju je da se jako brzo trošila i da je imala jako nizak ugao izbačaja. Najbolji utisak je na mene ostavila Baracuda. To je izuzetna guma. Nemam ni jednu jedinu zamerku za nju. Izuzetan spin, pogodna i za BH i za FH, dobra brzina i kontrola, na krajevima vrlo čvrsta i ako se i zakači sto sa njom, teško se kida. Neki su govorili da ne traje dugo, tj. da se brzo troši, sa čim ne mogu da se složim. "Vek" trajanja joj je kao i Tenergyju, znači neki prosek, ni dugo, ni kratko, tako da po meni legendarna i najbolja guma od Donica, svima bih je preporučio. Odličan ugao izbačaja, srednje težine, ja nisam imao ni jednu zamerku. Moj favorit medju Donic gumama. Jedino Acuda S2 može da joj parira, ali nisam igrao tom gumom, samo sam stekao takav utisak po komentarima ljudi koji su igrali njom.

Ja Baracudom nisam mogao da igram bekhend(doduše debljina max)...
Pedja

Postod First » 25.11.2011, 00:47

Pa moguće da je to bio problem. Ja sam igrao sa 2.0mm i vrlo lako sam je kontrolisao.
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod profesionalac » 29.11.2011, 23:03

donicove gume su mnogo,mnogo bolje od joolinih.deluju mi kvalitetnije.konkretno coppa jo platin soft je brza od joole mambo gp i to bas dosta.lakse se skidaju sa drveta i manje ostavljaju lepak na istom.a i ne kida im se sundjer dok je to kod joole obavezno.cak su i dosta lakse.a tek zvuk?????perverzija.ovo je prva od donicovih guma koje sam ikad probao i mislim da za sada tu ostajem.stvarno sam odusevljen ponasanjem tako brze gume.ma svaki spin koji povucem ide na sto bez problema i bez muke.
ko voli brzu igru od srca preporucujem ovu kombinaciju - bilo koja coppa platin i karbonsko drvo off ili off+
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod First » 29.11.2011, 23:28

Probaj Acuda S2 i promenićeš mišljenje ;)
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Sledeća

Povratak na Oprema