Kojim lepkom se lepi trava?

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Kojim lepkom se lepi trava?

Postod Vladojica » 12.08.2011, 15:53

Isprobao sam travu, pa i nije toliko spora guma ova RITC 755 0.6mm, mada nekako spada loptica sa nje, ali moze da se tackira, s tim sto, posto je sporo, mislim da moze da se dobije teniski lakat od tackiranja. U svakom slucaju, provalio sam da je Sriver od 1.9mm daleko predebeo za moj bekhend i da cu kad opet stavim invertovanu gumu staviti nesto najtanje od 1.5mm ili tako nesto. Mada posto sam danas pobedio drugara necu jos da je skidam, do prvog poraza :D. Ono sto me odusevilo to je blok protiv top spina, kad ubodem blok tu lopticu drugar nikako nije prebacivao. Ali kad se pimpla nekako je dosadno jer ne mozes nista sa lopticom osim da pokusas da je drzis nisko.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Re: Kojim lepkom se lepi trava?

Postod reketas » 12.08.2011, 17:59

scvlada je napisao:
Post od reketas » 12.08.2011, 15:28
Ja igram svako takmicenje cistim gumama, ovaj scalpel mi sluzi za zajebanciju

Tako sam i mislio.Voleo bi da igram protiv te trave ako budeš dolazio u ponedeljak da probam.Video sam da je jako nezgodna. A spremiću i ja iznenadjenje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Naravno , ali verujem da koliko tebi moze da pravi problema , meni ce jos duplo vise :mrgreen: :mrgreen:
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Prethodni

Povratak na Oprema