Prelazak na tanje gume

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Prelazak na tanje gume

Postod djordjestanic » 24.07.2011, 21:52

Izvlačenje je udarac koji ne postoji u vrhunskom stonom tenisu odkada postoje gume koje proizvode ogromne rotacije.

Dok nisu postojale "sendvič" gume, igralo se sa drvenjacima gde je bilo mnogo manje rotacija ali opet kad neke "zaseče" a ti hoćeš da napadneš moraš da je "izvučeš".

Posle je izvlačenje korišteno za pripremni napad igrača koji su igrali penholden i imali soft. To je njima bio standardni udarac. Danas to možeš videti kod Glavaškog.

Izvlačenje je dobar udarac u više situacija:

- kad napadaš travu a nećeš da je hraniš sa velikom rotacijom da bi ti sledeči udarac bio lakši

- kada posle jakih spinova želiš da promeniš ritam (pa se štoper upeca i odštopuje u mrežu)

- kada si zaksnio pa nemaš vremena za trzaj nego se spašavaš ali nećeš da budeš pasivan već koliko toliko da napadaš

Još jedna namena je da igrači koji ne znaju spin imaju neki način da pokrenu igru iz pimpla :)
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 24.07.2011, 22:24

Aaa sad mi je jasno, to je ono sto ja uradim kada u svojoj glavi zamisljam da sam povukao spin :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Torbaja » 25.07.2011, 12:03

A ja se pitam gde mi je spin??? Samouk pa ne vidim gde gresim, malo malo pa izvucem spin ali vecina udaraca su mi ovakvi kakve ste opisali. Tacnije mislim da jesu.
Torbaja

Pridružio se: 08.05.2011, 10:48
Reket: FH Butterfly Tenergy 05
...........Butterfly Grubba Pro
...........BH Butterfly Tenergy 05

Postod filip » 25.07.2011, 12:09

Pa snimi se, podigni ovde na forum da vidimo, pa ce te djordje :) posavetovati..
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Torbaja » 25.07.2011, 12:14

Cekam samo da mi se oporavi koleno, imao sam nezgodu na tenisu, pa cu do "pardona" na turnir, da odmerim snage sa g. Stanicem. Naravno u FINALU :D :D :D . Pa ce mi valjda dati koji savet kako da poboljsam igru.
Ako bude potrebe menjacu i gume!!!
Torbaja

Pridružio se: 08.05.2011, 10:48
Reket: FH Butterfly Tenergy 05
...........Butterfly Grubba Pro
...........BH Butterfly Tenergy 05

Prethodni

Povratak na Oprema