Nittaku Fastarc G-1

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Nittaku Fastarc G-1

Postod Milan berkut » 18.11.2013, 16:24

@Laki
Milane, zacudilo me je kad ste napisali da je top sheet neosetljiv na vlagu iz vazduha... Moj utisak je sasvim suprotan

U prostoriji gde ja igram 8x4m (kod sebe u visokom podkrovlju iznad garaze) i nema grejanja i nakon sata dobre igre podignemo vlaznost vrlo osetno. e sad, ja sam je uporedio u odnosu na gume sa kojima sam igrao ili igram sada pod takvim uslovima a to je Vega Pro/Europe i DHS Skajliki i u odnosu na njih Fastarc se znoji mnoogo manje . . . verovatno postoje gume koje mnogo bolje podnose vlaznost o cem vec ja ne mogu nista reci . . . dok ne "propustim kroz ruke" he he he
Pa i odmah po izgledu Fastarca se da zakljuciti da je vrhunskog kvaliteta i da ce dugo "ziveti" i to je jos jedan njen veeliki plus!
Milan berkut

Pridružio se: 16.04.2012, 20:55
Reket: NITTAKU Latika
Fh - Nittaku Renanos Hold
Bh - Nittaku Fastarc G-1

Re: Nittaku Fastarc G-1

Postod Milan berkut » 22.05.2014, 21:48

Evo drugari kako izgleda G-1 posle sest punih meseci igre
Slika
Pre dva meseca sam je prebacio na Bh umesto Vege europa 1.8mm i dobio sam kvalitet vise na Bh - brzinu i za nijansu vise spina.
Dakle guma je opravdala sva ocekivanja, ne kruni se po obodu ni malo, to sto se vidi je posledica zakacinjanja o ivicu stola i obzirom kakva su ta cesanja bila pravo je cudo da se samo toliko malo gume otkinulo. Nisam primetio ni da se skupila pri 3-4 prelepljivanja u medjuvremenu. E jedina mana je sto pri pokusaju da skinem sa sundjera stari lepak hoce i komadici sundjera da se otkinu (lepljena je Free Chackom) tako da bas nije preporucljivo cesto je prelepljivati jer, ce pri prvom pokusaju da joj skinete stari lepak i time olaksate i dobrih 6-8 grama pa i celih 10, dogoditi to.
Sto se tice igre guma nije promenila svojstva ni malo . . . naravno, koliko to moja malenkost moze da tvrdi.
. . . sto estonci nece opet da je "skinu" na 20 evrica . . . pa da se za 100 evrica obezbedim dozivotno he he he!
Milan berkut

Pridružio se: 16.04.2012, 20:55
Reket: NITTAKU Latika
Fh - Nittaku Renanos Hold
Bh - Nittaku Fastarc G-1

Prethodni

Povratak na Oprema