PALIO drva i gume?

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

PALIO drva i gume?

Postod spinmaster » 06.03.2013, 15:19

Trazio sam do skoro Palio drva i gume kod nas prvenstveno drva kao sto je Palio TCT odlicno a jeftino drvo sa karbonom i titanijumom ali nisam nasao nigde kod nas. Sta vi mislite o PALIO drvima i gumama? Da li je neko igrao sa PALIO drvima?
spinmaster

Pridružio se: 31.05.2012, 15:11
Reket: Butterfly Schlager Carbon OFF+ (FL)
FH:Tenergy 05 2,1mm
BH:Tenergy 05 2,1mm

Re: PALIO drva i gume?

Postod grof.58 » 06.03.2013, 17:50

Zdravo.
Ja igram s Palio Flying dragon. to je guma s čepičima, dakle out rubber, ne glatka in.to je trenutno najbolji soft koji je na tržištu sa najboljim karakteristikama za spin za .. tu vrst gume .dosta je brza,ima dobru kontrolu i možeš rezati serve.imaš isto tako i dobre glatke gume kao što jr recimo Palio Thor koja je nešto slična kao DHS Hurricane 3.primi ko vrag.dobra je i ona s oznakom cj 8000.ustvari sve su dobre,samo moraš probat koje te zanimaju pa če ti koja odgovarat.cene su za softove do 20 e a glatke gume do 35 e.uostalom napiši na google za gumu koja te zanima pa češ da dobiš sve informacije o njoj
grof.58

Pridružio se: 23.07.2012, 16:12

Postod milantra » 07.03.2013, 08:20

Ja mogu da prenesem svoje iskustvo sa gumom Palio CK531A (trava) 0.9mm sa kojom igram već 6 meseci i mogu reći da sam veoma zadovoljan. Pozdrav.
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod spinmaster » 08.03.2013, 19:32

Da li uopste kod nas ima negde da se nadju Palio drva i gume?
spinmaster

Postod rekreativac » 08.03.2013, 20:34

Пале и дрва и гуме, и кесе и пластику, код нас то има где год се окренеш...
Шалим се. Виђао сам то, неко је имао, али врло редак случај. Ако баш гори под ногама, могу да се распитам. Можда су имали и ови из Ниша нешто од тога.
rekreativac

Pridružio se: 28.10.2012, 17:55

Postod spinmaster » 08.03.2013, 21:23

Koliko znam ovi iz Nisa imaju pored DHS opreme i nesto od Globe, Milkyway ali nisam vidjao ni cuo da uopste imaju i nesto od Palio drva ili guma.
spinmaster

Postod geek » 09.03.2013, 08:15

Imam i ja neko mišljenje o firmi Palio. Budući da imam web shop "Kineske gume" (utipkaj u Google "kineske gume" pa ćeš dobiti cjenik), pretpostavlja se da nešto znam o tome. Još uvijek se mučim sa mandarinskim i kantonskim, ali napredujem.

O drvima nemam dobro mišljenje. Po meni, mnogo je bolje uzeti Galaxy (Yinhe, Milky Way), koji ima vrlo konkurentne cijene, rade izvrsne kopije najpoznatijih modela drva, koje su po kvaliteti 80 - 90 % slične originalu, po znatno nižim cijenama. To se posebno odnosi na serije K (sada Venus), ta su drva vrlo slična Butterfly Grubba Carbon, TBS, Maze, Viscaria. Isto vrijedi i za seriju T (Primorac Carbon, Schlager Carbon). Osobno sam igrao sa drvom MC-2 (kopija Stiga Optimum Plus), drvo je OFF-, meko, izvrsna kontrola, odlična završna obrada, male varijacije u težini. Također, dobro je W-6 (kopija Yasaka Extra), tzv. Loop King, osjećajno, vrti kao ludo. S Paliom, u Europi, nitko ne igra, a to je već dovoljna informacija.

Sada malo o gumama. Prvo backside-i. Od kada je zabranjeno korištenje brzog ljepila, kvaliteta svake gume je u spužvi, a ne u topsheet-u. Kinezi tu još jako zaostaju za Butterfly-jem (Spring sponge), ESN-om (Tensor) i za japancima, koji imaju meke i brze spužve. Prihvatljive su i nove spužve od Galaxy-ja Max Tense, ali ih prethodno treba natunirati, kao lude, sa 2 sloja Long Booster-a, i tada čekati 20 dana da se izravnaju. Biotech spužva, koja se stavlja ispod novih Palio guma je LOŠA. Mrtvac. Probao sam Palio CJ8000 Biotech 2.0 (ljubičasta spužva) H36 - 38, skinuo sam je nakon jednog treninga. Nema tu ni brzine, ni katapulta, ni osobitog spina, ni osjećaja. Guma - BEZ VEZE. Kupcu sam prodao HK1997, nije bio zadovoljan, sada igra sa Haifu Shark III. Valjaju gume Thor's, Blitz, Macro Era i sl., ali njih radi njemački ESN, te ih ja ni ne smatram proizvodom Palio-a. Od trava prodavao sam CK531A, korektna guma, za lov od stola, sporija, ali ništa osobito.
Korisnikov avatar
geek

Pridružio se: 12.02.2013, 06:35
Reket: XIOM Magellan (Hinoki) FL
FH: Giant Dragon Storm 2.2
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)

Povratak na Oprema