Veceras na trenigu sam malo ekperimentisao sa opremom da vidim koja je to razlika medj kineskim gumama . Oprobah sve ove gume na istim daskama (spremljene u klubicu za trgovinu) tsp 4.5 .
Prvi utisak sve su dobre ako znas da udaras .
Pojedinacno stvari idu ovako...
Reaktor thunder:
Guma tvrda kao kamen . Hvatljiva kako za lopticu tako i za prasinu( mora stalno da se brise).
Na pasivno poturanje i slabasne udarce guma je totalno mirna da ne kazem mrtva , ima se utusak da se loptica jedva odbije.
Ali zato ukoliko se ukljuci malo energije i dobro postavi ugao ova guma pocne da daje vrlo snazne rotacije , kako gornje tako i donje . Ono sto mi smeta je da nema katapulta ni malo . Siguran sam da u pravim rukama ovakav tip gume moze puno da ucini.
Yinhe moon .
Slicna evropskim gumama tipa btw catapult , cerment i sl. Lako podize spinove , tesko podrezuje ( kad pokusas da zarezes ona je baci u nebo), verovatno se treba navici.
Ima solidnu brzinu .
Yinhe sun
Vise mi se svidja nego moon. Kontrolisanija guma , za nijansu sporija i hvatljivija . Moze da proizvede vrlo jake rotacije . Slicne tvrdoce kao moon , u poredjenju sa evropskim najvise joj lici sriver.
Milkyway merkury v2.
Jako tvrda guma , neverovatno hvatljiva , nesto kao h3 , spinovi sa ovom gumom imaju puno rotacije .
Medjutim gomilu loptica prebacih preko stola , zbog nedovoljno zatvorenog reketa (navikao sam na malo mekanije gume).
U poredjenju sa mojim evro gumama ( rakza7 i donik bluefire m2) sve ove gume (osim moona) proizvode vise rotacije , sporije su i nekako se teze igra sa njima (kod spinova reket mora biti zatvoreniji) .