Milan je napisao:Da li je neko nekad možda koristio ove gume i može li da mi kaže nešto više o njima? Koriste ih najbolji igrači sveta, na primer Ma Long i Zhang Jike, ali oni sad' nisu bitni. Od distributera za Srbiju sam čuo sve najbolje, ali me zanima Vaše mišljenje. Cena im je odlična, samo 20 evra, ali me interesuje da li su u nekom rangu sa Tenergy i Acuda gumama. Hvala unapred!

ivan je napisao:Ne koriste oni H3, nego H3 Neo. H3 je za stari lepak, Neo za novi. Imam ja taj H3 Neo, tvrdo je to kao kamen, mora da budes bas dobar igrac da bi igrao s tim, nema pasivne igre i poturanja reketa pod loptu kao sa tenergyjima i acudama, mora na svaku loptu spinom, al ne onim kroz loptu, nego da je ceses. a za to ti treba bas dobar rad nogu, pa skoro ko Ma Long. Sto ce reci - odustani.
el_principal je napisao:ivan je napisao:Ne koriste oni H3, nego H3 Neo. H3 je za stari lepak, Neo za novi. Imam ja taj H3 Neo, tvrdo je to kao kamen, mora da budes bas dobar igrac da bi igrao s tim, nema pasivne igre i poturanja reketa pod loptu kao sa tenergyjima i acudama, mora na svaku loptu spinom, al ne onim kroz loptu, nego da je ceses. a za to ti treba bas dobar rad nogu, pa skoro ko Ma Long. Sto ce reci - odustani.
Prijatelju,kako si uspio doci do H3 Neo,po kojoj cijeni i gdje,ako nije problem

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju