DHS Hurricane 3

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

DHS Hurricane 3

Postod Milan » 19.07.2012, 22:06

Da li je neko nekad možda koristio ove gume i može li da mi kaže nešto više o njima? Koriste ih najbolji igrači sveta, na primer Ma Long i Zhang Jike, ali oni sad' nisu bitni. Od distributera za Srbiju sam čuo sve najbolje, ali me zanima Vaše mišljenje. Cena im je odlična, samo 20 evra, ali me interesuje da li su u nekom rangu sa Tenergy i Acuda gumama. Hvala unapred! :hello:
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Re: DHS Hurricane 3

Postod ivan » 19.07.2012, 23:07

Ne koriste oni H3, nego H3 Neo. H3 je za stari lepak, Neo za novi. Imam ja taj H3 Neo, tvrdo je to kao kamen, mora da budes bas dobar igrac da bi igrao s tim, nema pasivne igre i poturanja reketa pod loptu kao sa tenergyjima i acudama, mora na svaku loptu spinom, al ne onim kroz loptu, nego da je ceses. a za to ti treba bas dobar rad nogu, pa skoro ko Ma Long. Sto ce reci - odustani.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod profesionalac » 19.07.2012, 23:30

Milan je napisao:Da li je neko nekad možda koristio ove gume i može li da mi kaže nešto više o njima? Koriste ih najbolji igrači sveta, na primer Ma Long i Zhang Jike, ali oni sad' nisu bitni. Od distributera za Srbiju sam čuo sve najbolje, ali me zanima Vaše mišljenje. Cena im je odlična, samo 20 evra, ali me interesuje da li su u nekom rangu sa Tenergy i Acuda gumama. Hvala unapred! :hello:

ja sam probao i mogu ti reci da su sranje...a te koje oni koriste pogledaj na ovom sajtu http://www.prott.cc/List.aspx?t=6
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod Milan » 20.07.2012, 06:12

Hvala! Sprečili ste me da potrošim pare! :D
Milan

Postod Milan » 28.07.2012, 07:39

Moj drugar je pre neki dan kupio Hurricane 3 i mogu vam reći da nije toliko loša kao što se priča. Tvrda je, ali vuče neverovatan spin. :)
Milan

Postod el_principal » 01.12.2012, 11:46

ivan je napisao:Ne koriste oni H3, nego H3 Neo. H3 je za stari lepak, Neo za novi. Imam ja taj H3 Neo, tvrdo je to kao kamen, mora da budes bas dobar igrac da bi igrao s tim, nema pasivne igre i poturanja reketa pod loptu kao sa tenergyjima i acudama, mora na svaku loptu spinom, al ne onim kroz loptu, nego da je ceses. a za to ti treba bas dobar rad nogu, pa skoro ko Ma Long. Sto ce reci - odustani.

Prijatelju,kako si uspio doci do H3 Neo,po kojoj cijeni i gdje,ako nije problem ;)
el_principal

Pridružio se: 05.07.2011, 09:51

Postod spinmaster » 03.12.2012, 16:33

Ja koristim DHS Skyline TG3 Neo 2,2mm i odlicna je za spin i secenje blizu stola i igru spin na spin i ima neuporedivo jacu rotaciju nego bilo koji Tenergy. Sa Tenergy 05 2,1 mm igram BH. Sve je to zalepljeno na drvetu Timo Boll ALC OFF i odlicna je kombinacija, bar je meni super.
spinmaster

Pridružio se: 31.05.2012, 15:11
Reket: Butterfly Schlager Carbon OFF+ (FL)
FH:Tenergy 05 2,1mm
BH:Tenergy 05 2,1mm

Postod peperp » 04.12.2012, 12:42

el_principal je napisao:
ivan je napisao:Ne koriste oni H3, nego H3 Neo. H3 je za stari lepak, Neo za novi. Imam ja taj H3 Neo, tvrdo je to kao kamen, mora da budes bas dobar igrac da bi igrao s tim, nema pasivne igre i poturanja reketa pod loptu kao sa tenergyjima i acudama, mora na svaku loptu spinom, al ne onim kroz loptu, nego da je ceses. a za to ti treba bas dobar rad nogu, pa skoro ko Ma Long. Sto ce reci - odustani.

Prijatelju,kako si uspio doci do H3 Neo,po kojoj cijeni i gdje,ako nije problem ;)

Prijatelju, evo ti link za DHS:
http://www.pingpongsportshop.com/index. ... &Itemid=11
A možeš naručiti i kod Gosn-Admin-Ivana! :cool:
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

Pridružio se: 31.10.2011, 14:09
Reket: Drvo: Killerspin Diamond CQ
FH: Andro Rasant PowerGrip 1.7
BH: Andro Rasant Turbo 1.7

Povratak na Oprema